Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18259
22.3.13 20:31
@Aspera píše:
@suik neříkala to ve včerejším díle sama Lenka? Že mu taky zahla, ale nebylo to před svatbou a neměli Mirinku.

Rikala to Jitce a podle me je jedno jestli meli dite nebo ne, jestli meli pred svatbou nebo ne, proste ho podvedla taky a hotovo…to ze byli samy dva ji neomlouva by si taky mela sahnout do svedomi… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
22.3.13 20:51

@Hanka79 Jarda o tom ví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
22.3.13 20:55
@bobin píše:
@Hanka79 Jarda o tom ví?

Ja jsem ty dily asi zrovna nevidela nebo si je uz nevybavuju, ale holky tady psali, ze jo, ze se taky nachvilku rozesli… :) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
22.3.13 21:27
@bobin píše:
@Hanka79 Jarda o tom ví?
Řekla bych, že jo. Když na to Lenka vzpomínala, tak říkala, že je to tenkrát málem zničilo
  • Citovat
  • Upravit
20376
22.3.13 21:29

Ha tak už je na uložto další díl…no to se těším :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.3.13 22:02
@Hanka79 píše:
Rikala to Jitce a podle me je jedno jestli meli dite nebo ne, jestli meli pred svatbou nebo ne, proste ho podvedla taky a hotovo…to ze byli samy dva ji neomlouva by si taky mela sahnout do svedomi… :cert:

Ale to snad není polehčující okolnost pro Jardu, ne? Myslím, že na tom teď nesejde. Šok z nevěry je pořád šok z nevěry, bez ohledu na to, jestli měla být svatba nebo mají dítě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
23.3.13 07:08

Včera jsem dokoukala pondělní díl a můžu jen říct, že mi je Jardy fakt líto..jako i Lenky, ale chudák Jarda, nechávají mu to vyžrat snad všichni…a uterý bude taky super..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
23.3.13 07:12

@Elisenika, pondělí mám stažené a už se těším. Velcí kluci dneska jedou na víkend k babičce, budu tu jen s miminem, tak si užiju klid se vším všudy. I s Ulicí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
23.3.13 08:01

Teď byli ukázky co bude v týdnu, nevim jestli hned v pondělí, ale budou to nervy, nevim jestli to ustojim, nejradší bych se na ulici vyprdla a vůbec se nedívala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
23.3.13 08:24
@MarkyM píše:
Teď byli ukázky co bude v týdnu, nevim jestli hned v pondělí, ale budou to nervy, nevim jestli to ustojim, nejradší bych se na ulici vyprdla a vůbec se nedívala :D

A to já bych nejradši skoukla celý týden naráz, aby se člověk nemusel nervovat ze dne na den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
23.3.13 08:49

@MarkyM co v nich bylo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5507
23.3.13 08:52

No, nechapu, proc z toho Lenka dela takovou vedu, vzdyt ona ho taky podvedla (sice nemeli pred svatbou) :mrgreen: ale prece to byl jen ulet a to se muze stat kazdemu. :nevim: Ja si myslim, ze svatba nakonec bude, ale az v cervnu :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
23.3.13 09:09
@Aspera píše:
@bobin nene. Je jen podmínka pokud bere starý rodičák tak nesmí dát dítě mladší 3 let do školky na víc než 5 dní v měsíci myslím. Pokud přejde na nový systém tak může dát dítě do školky od 2 let bez omezení.

Od. 1.12.2012 je nový zákon a tam už nezáleží, zda je žena na novým nebo starým systému…Tudíž dítko může chodit na celý den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30315
23.3.13 09:14

@BoDaViDoVe no vida, to mi uteklo, takže tam nemají scénáristi chybu a malej může být ve školce.

Jinak jsem před chvílí dokoukla včerejší díl a Gábina je fakt děsná. Ano Hynek má úlety, ale ty její nálady ještě zvládá dobře, já být na jeho místě tak už řvu.

A fakt chudák Lenka, ono i Jarda, trápí se tím oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
23.3.13 09:17

Ja se nedivim, ze z toho Lenka dela vedu, spis se divim, ze mu to rekla az odpoledne, ja si precist takovou sms, tak si pro nej do ty hospody dojdu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!