Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Aspera píše:
@suik neříkala to ve včerejším díle sama Lenka? Že mu taky zahla, ale nebylo to před svatbou a neměli Mirinku.
Rikala to Jitce a podle me je jedno jestli meli dite nebo ne, jestli meli pred svatbou nebo ne, proste ho podvedla taky a hotovo…to ze byli samy dva ji neomlouva by si taky mela sahnout do svedomi… ![]()
@bobin píše:
@Hanka79 Jarda o tom ví?
Ja jsem ty dily asi zrovna nevidela nebo si je uz nevybavuju, ale holky tady psali, ze jo, ze se taky nachvilku rozesli…
![]()
@Hanka79 píše:
Rikala to Jitce a podle me je jedno jestli meli dite nebo ne, jestli meli pred svatbou nebo ne, proste ho podvedla taky a hotovo…to ze byli samy dva ji neomlouva by si taky mela sahnout do svedomi…
Ale to snad není polehčující okolnost pro Jardu, ne? Myslím, že na tom teď nesejde. Šok z nevěry je pořád šok z nevěry, bez ohledu na to, jestli měla být svatba nebo mají dítě ![]()
Včera jsem dokoukala pondělní díl a můžu jen říct, že mi je Jardy fakt líto..jako i Lenky, ale chudák Jarda, nechávají mu to vyžrat snad všichni…a uterý bude taky super..
@Elisenika, pondělí mám stažené a už se těším. Velcí kluci dneska jedou na víkend k babičce, budu tu jen s miminem, tak si užiju klid se vším všudy. I s Ulicí ![]()
Teď byli ukázky co bude v týdnu, nevim jestli hned v pondělí, ale budou to nervy, nevim jestli to ustojim, nejradší bych se na ulici vyprdla a vůbec se nedívala ![]()
@MarkyM píše:
Teď byli ukázky co bude v týdnu, nevim jestli hned v pondělí, ale budou to nervy, nevim jestli to ustojim, nejradší bych se na ulici vyprdla a vůbec se nedívala
A to já bych nejradši skoukla celý týden naráz, aby se člověk nemusel nervovat ze dne na den ![]()
No, nechapu, proc z toho Lenka dela takovou vedu, vzdyt ona ho taky podvedla (sice nemeli pred svatbou)
ale prece to byl jen ulet a to se muze stat kazdemu.
Ja si myslim, ze svatba nakonec bude, ale az v cervnu
![]()
@Aspera píše:
@bobin nene. Je jen podmínka pokud bere starý rodičák tak nesmí dát dítě mladší 3 let do školky na víc než 5 dní v měsíci myslím. Pokud přejde na nový systém tak může dát dítě do školky od 2 let bez omezení.
Od. 1.12.2012 je nový zákon a tam už nezáleží, zda je žena na novým nebo starým systému…Tudíž dítko může chodit na celý den…
@BoDaViDoVe no vida, to mi uteklo, takže tam nemají scénáristi chybu a malej může být ve školce.
Jinak jsem před chvílí dokoukla včerejší díl a Gábina je fakt děsná. Ano Hynek má úlety, ale ty její nálady ještě zvládá dobře, já být na jeho místě tak už řvu.
A fakt chudák Lenka, ono i Jarda, trápí se tím oba.
Ja se nedivim, ze z toho Lenka dela vedu, spis se divim, ze mu to rekla az odpoledne, ja si precist takovou sms, tak si pro nej do ty hospody dojdu.