Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MarkyM píše:
Já si myslim, že Hynek pomáhá dost.Vem si že ona je půl dne doma sama.Tak si myslim, že na učení má času dost.
ja jsem taky sice doma pul dne sama ale s dcerou bych se teda rozhodne klidne ucit nemohla
![]()
@KPKristy píše:
Některý lidi by měli mít povinnou antikoncepci s dohledem kurátora nebo nemají souložit. Kdyby neměli dítě, už jsou dávno od sebe a je klid…
@KPKristy píše:
Monika třeba těhotná nebude. Takových, co měly čtyři dny zpoždění a nic, už tu bylo! Ale zase by to bylo zajímavý. co na to asi Mára?
Ja nevim, ale ja si moc Moniku a Maru jako rodice nedokazu prestavit…ale treba by prekvapili, kdo vi ![]()
@Hanka79 píše:
Ja nevim, ale ja si moc Moniku a Maru jako rodice nedokazu prestavit…ale treba by prekvapili, kdo vi
ja si zase Maru jako tatu dovedu predstavit
![]()
@barca.hrosik píše:¨
ja jsem taky sice doma pul dne sama ale s dcerou bych se teda rozhodne klidne ucit nemohla![]()
![]()
@MarkyM píše: ¨
jenže ona má dítě ve školce, takže si myslim že na učení klid má.
no to jo
ale ted byl preci nemocny tak to neslo
![]()
@barca.hrosik píše:
ja si zase Maru jako tatu dovedu predstavit![]()
![]()
Uvidime, ja si myslim, ze to bude planej poplach
![]()
@Hanka79 píše:
Ja nevim, ale ja si moc Moniku a Maru jako rodice nedokazu prestavit…ale treba by prekvapili, kdo vi
To já teda taky ne!!
Barčo, ani já si nedovedu představit se ještě s dětma učit. Kdyby se to takhle stalo a já otěhotněla ve škole, asi bych školu odložila…
Gábina ještě vypiskuje, jak to pro ni není zábava, ale tak nikdo ji nenutí, aby studovala. Vejšku si může dodělat přece i později. Nemám ráda matky hrdinky, které jsou pak akorát nas*ané, že nestíhají, nezvládají, jsou protivné i samy sobě. K 4emu to je? Akorát to odnáší děti…
@barca.hrosik píše:
no to joale ted byl preci nemocny tak to neslo
![]()
Jenže to už je její problém že to psala den před tím, než to měla odevzdat. Jinak já bych se už nemohla učit ani sama natož s dítětem u stolu ![]()
No přesně, já tedy myslím, že hrabe Gábině, to jak se pak chová Hynek je důsledek toho, jakou mají doma dusnou atmosféru. Podle mě jí vrací úder, jak ho sjela bezdůvodně včera. A nevím teda, ale dost často si Gábina někam vyrazí, však v té škole má taky kamarádů dost ne? Je mezi lidma, není jako 90% matek na MD, kdy opravdu nikam nevyrazí, já nemít net, tak se tu taky asi zblázním, mám tu pár sousedek, ale ty jsou už z MD v práci, taky se ale nehroutím a nedovolila bych si pořád nadávat, jak nic nestíhám, nezvládám, že celý den kmitám, když muž chodí zase celý den do práce a vydělává, ten se taky přece nefláká, tak jsou si kvit, každý ať má pak nějaké svoje domácí povinnosti. A Hynek zrovna mi přijde jako ukázkový táta, co se o malýho dovede s přehledem postarat, i tu večeři udělá, vypere, když už mu nic jiného nezbyde. Můj muž má taky svoje chvilky s dětmi, kdy pravidelně večer jsou jen spolu. No máte pravdu v tom, že by spolu měli víc komunikovat.
No a jak tu @KPKristy říkala, tak, kdyby nebylo Šímy, tak spolu ani nejsou a každý má svůj jiný život.
A já běžím do práce!!
Doma bordel, ale nehroutím se, uvařila jsem, vyprala, pověsila, rodinu nakrmila, dokonce jsem si i zacvičila a jdu přividělat nějakou tu korunu do školky ![]()
Tak se mějte, přeju krásný víkend, zítra se stavím, abych věděla, co nového v pondělí. Večer nebudu, Ulici si pustím zítra.
Ahoj.
Mě teda docela naštvalo, jak Hynek dneska vyváděl kvůli tomu nákupu. Co je za problém cestou z práce zavolat, jestli nakoupila, a když ne, tak se stavit v obchodě? To snad není nenormální, my to taky někdy děláme. Buď nakoupí jeden nebo druhý, máme telefony, tak si sakra zavoláme a je to. A že nebylo navařeno, to bych mu jednu vrazila. Beztak chodí na obědy, tak na večeři si může dát rohlík s něčím nebo prostě ten kousek pizzy. To je v pytli, fakt…
@Hanka79 píše:
No jo Simona si mysli, ze vsichni ublizuji Markete, ale vubec do toho nevidi a nevi kde je pravda…propleskla bych i Marketu, svadet skoro zenatyho chlapa
Souhlasím ![]()
No, Markéta by zasloužila pár facek. Hlavně má strach, aby si to s ní Lenka nepřišla vyřídit, nanynka
. A Simona jí dobře řekla, že Lenka je ženská na úrovni, že to nemá zapotřebí. To bych se úplně hanbou vsákla do země ![]()