Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20376
22.3.13 10:33
@Kaja-kaja píše: :D A Gábina s obočnatcem otěhotní a to dítě bude jak veverka s maxi zubama a maxi obočím :mrgreen: :mrgreen:

neurážej tuhle roztomilou veverku :cert: :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
22.3.13 10:34

@elaurra
Tak nevím, jestli jsme koukaly na stejnou Ulici, ale já neměla tedy dojem co ty, vždyť to vysvětlit chtěl, Lenka ho vyhodila, tak radši šel, dyť nechtěla nic slyšet.
A holky ona tam má být nějaká těhotná??? Podle jakých ukázek? Sakra já vždycky to nejdůležitější nezachytím :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
22.3.13 10:35

Holky já si říkám, jen ať ta Gábina za tím obočnatcem jde, ale spíš bych přála Hynkovi nějakou jinou ženskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
22.3.13 10:39

@elaurra já z toho mám uplně jiný pocit :nevim: myslím, že se zachoval jak nejlíp mohl, omluvil se jí a řekl, že jí to chce nějak vysvětlit, ale ona odešla a když se vrátila vyhodila ho, takže neměl šanci cokoliv vysvětlovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
22.3.13 10:41
@Petorka píše:
@elaurra
Tak nevím, jestli jsme koukaly na stejnou Ulici, ale já neměla tedy dojem co ty, vždyť to vysvětlit chtěl, Lenka ho vyhodila, tak radši šel, dyť nechtěla nic slyšet.
A holky ona tam má být nějaká těhotná??? Podle jakých ukázek? Sakra já vždycky to nejdůležitější nezachytím :pocitac:

v ukazkach na pondeli to vypadalo na MOniku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
22.3.13 10:50

@Petorka @Sisi137 říkám, každá jsme jiná.. on se jí zeptal, jestli může zůstat a ona tak neurčitě zavrtěla hlavou.. u mě by to neznamenalo „odejdi“.
Ale je fakt, že já bych to řešila celý úplně jinak - rozhodně bych ráno nevydržela dělat, že se nic neděje - prostě bych si to s ním musela vyříkat hned, i když by to možná bylo na škodu..
No, věřím, že se dají zase do kupy! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
22.3.13 10:54

Ahoj, sleduji nepravidelně, informace mám od vás tady ;) Zkusil někdy Hynek třeba pomoct? Když Gabina sedí doma a píše i s nemocným dítětem, on snad může po cestě domů skočit do obchodu. Nebo když koukal na ten fotbal, tak to mohl přitom trochu pouklízet. A naplnit pračku zvládá i manžel, sice za pilné asistence dcery, ale aspoň se zabaví. Pomoct s úklidem teď děti baví, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
22.3.13 11:03
@Kaja-kaja píše: :mrgreen: :mrgreen: Ja, myslela ty zuby tu veverku mame doma plyšáka :mrgreen:Příspěvek upraven 22.03.13 v 10:34

ajooooo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no ted jsem to zkoukla a jako ta gábina je fakt nějakej retard…
všechno jí vadí..
mě je teda hynek sympatickej a kdyby mě štval tak ho pošlu do prd.le a bude chvílu klid :mrgreen: :mrgreen:
ale jak se pohádali a on se sbalila šel pryč tak jsem myslela že jde za oldou třeba nebo tak, ale že šel nakoupit. to jako klobouk dolů. to můj chlap by šel na pivo :lol: :lol:
a jak tam udělal hynek se šímou bordel. vždyt to bylo jen na stole. stačilo všechno vysypat, utřít stůl a hotovo. dělá z toho vědu…kluka má hodnýho ale furt si na všechno stěžuje..slepica!!!

a jestli bude monika těhotná.. no to bude úlet :mrgreen: :mrgreen:
a baba nyklová v ukázkách teda s růženou nezklamala..drbny drbny drbny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
22.3.13 11:09
@bublinek píše:
Ahoj, sleduji nepravidelně, informace mám od vás tady ;) Zkusil někdy Hynek třeba pomoct? Když Gabina sedí doma a píše i s nemocným dítětem, on snad může po cestě domů skočit do obchodu. Nebo když koukal na ten fotbal, tak to mohl přitom trochu pouklízet. A naplnit pračku zvládá i manžel, sice za pilné asistence dcery, ale aspoň se zabaví. Pomoct s úklidem teď děti baví, ne?

No však dyť právě tady říkáme, nakonec večeři udělá, o malýho se postará, vykoupe, dá večeři, uloží, i tu pračku právě říkal, že si udělá sám, aby ona neměla starosti, tak jestli pak bouchnul v dnešním díle, se mu vůbec nedivím, ona ho prudí celou dobu furt, dyť včera ho sjela, že neodnesl něco do špíny, že neuklidil to a to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
22.3.13 11:09

Ty jo, tak to se těším na pondělí, jsem zvědavá, která bude těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.3.13 11:58
@elaurra píše:
Ahoj holky, nedá mi se nepřidat :-)
Páteční díl jsem ještě neviděla a ve čtvrtečním mě teda překvapila Jardova reakce - že se to prostě ani nesnažil nějak vysvětlit, nesnažil se omluvit… nic… a jakoby v klidu odešel.. No já nevím, ale na mě by to teda působilo, že to s Markétou bylo něco víc a že je rád, že může odejít a jít si za ní užívat… Prostě ani nedal Lence najevo, jak moc ho to mrzí.
Každej je jinej, ale já bych teda potřebovala, aby tam zůstal a snažil se,
až pak bych ho nejspíš vyhodila, abych si urovnala myšlenky, ale potřebovala bych vědět, že o mě pořád stojí!!! A to on teda neudělal..
nebo prostě na můj vkus málo.

Nemyslím si, že by udělal málo. Celé dva týdny chodí jako tělo bez duše, je vidět, že ho to štve. Samozřejmě ho to neomlouvá. Udělal dobře, že se uklidil a Lenka, že ho nechala jít. Kdyby seděl doma a celou dobu do ní hučel že se omlouvá, akorát to tím ještě zhorší. Nic se nejí tak, horké, jak se uvaří, oba musí vychladnout a nechat si chvilku „luft“. Pak se problémy řeší snáz :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.3.13 11:59

A myslím, že Lenka teď nepotřebuje vědět, že o ni stojí, ale spíš potřebuje nemít toho „parchanta pelešivýho“ na očích :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.3.13 12:00

Prosím vás a kdo má bejt ta těhotná? Kde jste to četly/viděly? Nebo jsou to zase výplody emimiňácké fantazie? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.3.13 12:07
@Kaja-kaja píše:
Těhotná monika, pondělní díl/ukázky :d

Nooo, už musím pustit pátek. Děti snad spí, jdu na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
22.3.13 12:14

Mě to holky nedá a musím se zastat Gábiny. Ač jí zrovna taky nemusím, tak kdyby se ke mě takhle choval manžel tak ho pošlu do zadele na místě. To, že se kámoši museli spakovat a odejít a on ještě měl poznámky, fakt nepochopím. To má furt dřepět doma, starat se o dítě a uklízet? Já nechodím do školy a někdy toho mám taky plný zuby. A kdyby mi manžel vyhazoval výrazem náštvěvy a následně mi to vyčítal, tak se asi sbalím a jdu taky. Prostě její hrnec už přetek. A teda, tomu čemu oni tam říkaj bordel je u nás normální provoz. Když se to chlapovi nelíbí, tak mu řeknu až si to uklidí sám. Člověk si prostě občas potřebuje dát nohy na stůl a vypít si třeba kafe v klidu a né s tím, že mu dítě visí na noze. Ano některý ženský to zvládal levou zadní, ale jsou i tací jako já, co prostě domácí práce nesnáší a nejsou pro ně životní prioritou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí