Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@banánice jo ví to a odpustil jí to myslím. Taky jsem to teda neviděla, ale tohle jsem se nějak domákla…
Tak ted je to 2:1 Jarda: Lenka v nevěře, takže když mu to ted Lenka oplatí bude to 2:2 ![]()
@slunicko83 píše:
@AngelLilly počkej Jarda jí už podvedl jednou předtím??![]()
no byl v bordelu s Beddřichem ![]()
@AngelLilly ahááá, tak to joo. Počkej co Lenka, ale Markéta by mohla zjistit, že je v tom, to by teprve byla legranda
![]()
Taky mě napadlo, že né Markéta ale Lenka by mohla zjistit že je těhotná… asi jak tam byly dneska ty ukázky z porodnice, tak mě to napadlo
Jinak jak vám je líto Jardy
no holky
co to je tady… kdyby to byl váš chlap bylo by vám ho líto - do zubů by dostal
ale jo chápu, vypadá to smutně ze všech stran… no Eddie je mamlas a ukázky to potvrzujou, snad z toho jednou vyroste ![]()
s Nyklovou si Jarda teprv užije, ta to dožene do rozměrů
baba zvědavá… ale o to hůř pro Lenku
![]()
jinak dneska mě naprosto točila linka kolem Gábiny, nevím jestli mě víc srala ona, chápavá Tereza
nebo Hynek - no nejspíš scénáristi který tohle píšou… jinak mě by nevadilo, kdyby chlap chodil 2× do týdne na fotbal
lepší než aby seděl u telky a když se potřebuju učit a dítě je uložené tak co
byla bych ráda že něco dělá, u nás bysme se vystřídali já bych šla zas ty další dny cvičit, to bych Gábině taky doporučovala - by jí to hned zvedlo náladu a dalo energii… nevidím to s nima dobře, Hynek byl dneska taky protivnej, už si lezou na nervy navzájem a vyčítají si blbosti, začíná averze mi přijde - to nedopadne dobře
Opět jsem se zasmála u reakce Matěje na oznámení svatby otec a Kristýna
i když to bylo v ukázkách, fakt pobavilo
a teda ta Bětka chudák, ty jí dávaj, pěkně jí to servírujou… si teda vůbec nedokážu představit že by můj táta byl s někým kdo je stejně starý jako já
natož s kamarádkou… to je pitomá situace
ha a v pondělí se těším na Moniku a Máru - ty jo musím počkat celý víkend
![]()
@maluska píše:, Hynek byl dneska taky protivnej,
a divíš se mu?? ![]()
Koukáte někdo na Ordinaci???
Jen jsem chtěla vědět - dneska u Mázlů doma, když tam byl na večeři Kanyza - tak ten starší syn šel dávat čaj tomu malýmu Mikymi a měl v ruce lahvičku s čajem. Myslela jsem, že je to Avent, ale tuhle kombinaci jsem od Aventu nenašla.
Nepoznal někdo z vás, co to bylo?? Mě se prostě jen líbila. ![]()
Díky. ![]()
@Sherry píše:
a žábina s obočnatcem si udělají jedno velký obočí s držkou plnou konských zubů![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tohle už nmi nedělej, řežu e tu smíchy tak, že jsem vzbudila přítele
![]()
Holky, já si myslím, že je to fifty fifty. Lenka taky v minulosti Jardu podvedla. S Hynkem. On jí to odpustil, tak by mohla i ona jemu ![]()
Tak koukám, že se mám na co těšit dneska i v pondělí. Doufám, že dnešek stihnu vidět ještě dneska… ![]()