Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1048
21.3.13 23:21

@banánice jo ví to a odpustil jí to myslím. Taky jsem to teda neviděla, ale tohle jsem se nějak domákla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
21.3.13 23:33

Tak ted je to 2:1 Jarda: Lenka v nevěře, takže když mu to ted Lenka oplatí bude to 2:2 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
21.3.13 23:35

To jsou mě ale věci toto
no bude to zajímavé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
21.3.13 23:36

@AngelLilly počkej Jarda jí už podvedl jednou předtím?? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
21.3.13 23:36

A Lenka by ted mohla zjistit, že je v tom :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
21.3.13 23:37
@slunicko83 píše:
@AngelLilly počkej Jarda jí už podvedl jednou předtím?? 8o 8o

no byl v bordelu s Beddřichem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
21.3.13 23:39

@AngelLilly ahááá, tak to joo. Počkej co Lenka, ale Markéta by mohla zjistit, že je v tom, to by teprve byla legranda :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
21.3.13 23:54

Taky mě napadlo, že né Markéta ale Lenka by mohla zjistit že je těhotná… asi jak tam byly dneska ty ukázky z porodnice, tak mě to napadlo
Jinak jak vám je líto Jardy :lol: no holky :lol: co to je tady… kdyby to byl váš chlap bylo by vám ho líto - do zubů by dostal :cert: ale jo chápu, vypadá to smutně ze všech stran… no Eddie je mamlas a ukázky to potvrzujou, snad z toho jednou vyroste :roll:
s Nyklovou si Jarda teprv užije, ta to dožene do rozměrů :mrgreen: baba zvědavá… ale o to hůř pro Lenku :( :zed:
jinak dneska mě naprosto točila linka kolem Gábiny, nevím jestli mě víc srala ona, chápavá Tereza :roll: nebo Hynek - no nejspíš scénáristi který tohle píšou… jinak mě by nevadilo, kdyby chlap chodil 2× do týdne na fotbal :nevim: lepší než aby seděl u telky a když se potřebuju učit a dítě je uložené tak co :nevim: byla bych ráda že něco dělá, u nás bysme se vystřídali já bych šla zas ty další dny cvičit, to bych Gábině taky doporučovala - by jí to hned zvedlo náladu a dalo energii… nevidím to s nima dobře, Hynek byl dneska taky protivnej, už si lezou na nervy navzájem a vyčítají si blbosti, začíná averze mi přijde - to nedopadne dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
21.3.13 23:59

Opět jsem se zasmála u reakce Matěje na oznámení svatby otec a Kristýna :lol: i když to bylo v ukázkách, fakt pobavilo :mrgreen: a teda ta Bětka chudák, ty jí dávaj, pěkně jí to servírujou… si teda vůbec nedokážu představit že by můj táta byl s někým kdo je stejně starý jako já :zed: natož s kamarádkou… to je pitomá situace
ha a v pondělí se těším na Moniku a Máru - ty jo musím počkat celý víkend :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
22.3.13 00:05
@maluska píše:, Hynek byl dneska taky protivnej,

a divíš se mu?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
22.3.13 00:14

Koukáte někdo na Ordinaci???

Jen jsem chtěla vědět - dneska u Mázlů doma, když tam byl na večeři Kanyza - tak ten starší syn šel dávat čaj tomu malýmu Mikymi a měl v ruce lahvičku s čajem. Myslela jsem, že je to Avent, ale tuhle kombinaci jsem od Aventu nenašla.
Nepoznal někdo z vás, co to bylo?? Mě se prostě jen líbila. :|
Díky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
22.3.13 00:37
Taky by mohly obě dvě zjistit že jsou v tom, to by byla teprve legrace :D
@Sherry píše:
a žábina s obočnatcem si udělají jedno velký obočí s držkou plnou konských zubů :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tohle už nmi nedělej, řežu e tu smíchy tak, že jsem vzbudila přítele :twisted: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.13 02:48

Holky, já si myslím, že je to fifty fifty. Lenka taky v minulosti Jardu podvedla. S Hynkem. On jí to odpustil, tak by mohla i ona jemu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
22.3.13 06:52
@Petorka píše:
@JemysOmlouvám se, snad jsem tě neurazila :oops:

Jéžiš, vůbec né, neblázni :)

Sluníčko Aha, to já nevěděla, že Lenka taky kdysi zahnula.

• Citovat
  • Upravit
46669
22.3.13 07:07

Tak koukám, že se mám na co těšit dneska i v pondělí. Doufám, že dnešek stihnu vidět ještě dneska… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí