Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11822
21.3.13 20:29

Ahojte,
Nebojte, Lenka s Jardou se určo vemou, jen to musí Lenka překousnout ;) ALe zajímalo by mě, jestli ještě budou schopni spolu Jarda s Markétou pracovat, já bych ji asi přetrhla :twisted:
Gábina je vemeno tupý, bylo vidět, že chce vyprovokovat hádku, chytala každý slovo. Ať si táhne za obočnatcem, Hynkovi se Šímou najdeme nějakou hodnější maminu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
21.3.13 20:30
@KPKristy píše:
Drásá mě, jak se nezouvají, ale co mě rozpaluje ještě víc, že „domácí“ se normálně zují, ale návštěva nemusí :zed:. Takže jim tam nacamrají bláto a břečku a oni pak v tom lezou v ponožkách, to je na poblití…

no právě, všichni se zouvají včetně dětí ale přijde návštěva a „nezouvejte se“ :zed: nechápu, kor v tomhle počasí, ale i kdyby bylo léto nedovedu si představit že mi tu někdo coural v botech a mě by připadalo divný aby já se nezula, bych se vůbec necítila dobře v kozačkách u někoho v bytě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
21.3.13 20:37

@Jemys Jestli myslíš toho kluka, co je tam asi od 2:30 s kolem, tak ten hraje Vojtu Kalicha, chodí s Terezou, ale momentálně jezdí všude možně po světě, takže se ho asi dlouho nedočkáš…maximálně na pár minut, až bude s někým skypovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
21.3.13 20:37

No tak já nechci říct, že by byla Markéta úplně bez viny a je fakt, že já sama bych viděla stopku když vím že má rodinu, ale víte jak, když nemáte rodinu a děti možná si to tak nedokážete představit, je zamilovaná a nalhává si že on jí třeba taky miluje třeba i víc než Lenku - prostě slepá, blbá, zamilovaná a především Jardovi by mělo záležet na jeho rodině, vlastně proč by Markétu měla zajímat cizí ženská a její štěstí, hnusně řečeno ale já osobně bych nakopala zadek svému chlapovi, ta ženská mi může být u zadku, s ní dítě nemá a s ní nežiju a ať se kterákoli ženská staví před chlapem třeba na uši, tak on by měl mít rozum a to že chudáka chlapa svedla - to mě naprosto dráždí :lol:
a myslím, že Lenka to časem s Jardou probere a dají se dohromady, musí vychladnout, my už to nějakou dobu víme :D, ale pro ní je to čerstvé, taky bych chlapa vyhodila, nechtěla bych ho ani vidět… co bych mu nevyčítala, že mi to neřekl, nemyslím si, že by bylo pro mě lepší, kdyby přišel, vyklopil to a omluvil se :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
21.3.13 20:38

@slunicko83 :mrgreen: no já jsem to špatně napsala, nemůžu ho zatím ani najít..ale včera večer jsem dnešní díl našla na e-disk..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
21.3.13 20:39
@Hanichka píše:
@Jemys Jestli myslíš toho kluka, co je tam asi od 2:30 s kolem, tak ten hraje Vojtu Kalicha, chodí s Terezou, ale momentálně jezdí všude možně po světě, takže se ho asi dlouho nedočkáš…maximálně na pár minut, až bude s někým skypovat :)

ježiš to nemůže být Vojtíííí ne :lol: já teda nevím vůbec o co jde, ale Vojtí nemůže nikoho zaujmout nebo jo :lol: pardon ale ten by byl poslední kdo by mě napadl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
21.3.13 20:40

Jo Gabina predminule sprdla Hynka, ze ji tam naslape-zuty, kdyz vytirala, ale „Brežněv“tam muze chodit nezutej…komedie tohle to :)

Jinak si myslim, ze svatba nakonec bude, ale chvilku to musej napinat, vsak o cem by jinak nataceli ze jo? :mrgreen: a Marketa si myslim, ze v dilne skonci, nebude tam po tom vsem pracovat…by snad nepracoval nikdo..bych se hambou propadla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30313
21.3.13 20:42

@Jemys kamarádka má pravdu hraje v ulici, ale teď je zrovna v Izraeli či kde. Je to Vojta přítel Terezy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
21.3.13 20:42

@Hanka79 taky myslím, že jí tam nebude chtít Jarda ani ona se tam nebude cítit dobře a hlavně jestli se bude Jarda vracet k Lence, tak jí tam asi nebude chtít hlavně Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
21.3.13 20:44

@Miška68 no tam šmejdím taky, ale nic tam zatím není :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
21.3.13 20:53

@slunicko83 už tam je, ale stáhnout nejde.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
21.3.13 20:57

@Miška68 mě to jde, já už stahuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
21.3.13 20:57

@slunicko83 tak to závidím.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
21.3.13 21:10
@maluska píše:
ježiš to nemůže být Vojtíííí ne :lol: já teda nevím vůbec o co jde, ale Vojtí nemůže nikoho zaujmout nebo jo :lol: pardon ale ten by byl poslední kdo by mě napadl :D

No tak jako není to extra krasavec na první pohled, ale v tom klipu mě zaujal, ale to asi, že se mi líbí jak je ten klip dělanej a oslovila mě ta situace v něm. A má hezkej hlas. Jinak @Aspera a Hanichka díky za info. Já na to koukám ráno, při úklidu, večer se nechytám, to má telku zabranou manžel a nevlastní synek

• Citovat
  • Upravit
746
21.3.13 21:10
@Machalka píše:
Ahojte,
Nebojte, Lenka s Jardou se určo vemou, jen to musí Lenka překousnout ;) ALe zajímalo by mě, jestli ještě budou schopni spolu Jarda s Markétou pracovat, já bych ji asi přetrhla :twisted:
Gábina je vemeno tupý, bylo vidět, že chce vyprovokovat hádku, chytala každý slovo. Ať si táhne za obočnatcem, Hynkovi se Šímou najdeme nějakou hodnější maminu :mrgreen:

Prej za obočnatcem :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky