Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte,
Nebojte, Lenka s Jardou se určo vemou, jen to musí Lenka překousnout
ALe zajímalo by mě, jestli ještě budou schopni spolu Jarda s Markétou pracovat, já bych ji asi přetrhla ![]()
Gábina je vemeno tupý, bylo vidět, že chce vyprovokovat hádku, chytala každý slovo. Ať si táhne za obočnatcem, Hynkovi se Šímou najdeme nějakou hodnější maminu ![]()
@KPKristy píše:
Drásá mě, jak se nezouvají, ale co mě rozpaluje ještě víc, že „domácí“ se normálně zují, ale návštěva nemusí. Takže jim tam nacamrají bláto a břečku a oni pak v tom lezou v ponožkách, to je na poblití…
no právě, všichni se zouvají včetně dětí ale přijde návštěva a „nezouvejte se“
nechápu, kor v tomhle počasí, ale i kdyby bylo léto nedovedu si představit že mi tu někdo coural v botech a mě by připadalo divný aby já se nezula, bych se vůbec necítila dobře v kozačkách u někoho v bytě ![]()
@Jemys Jestli myslíš toho kluka, co je tam asi od 2:30 s kolem, tak ten hraje Vojtu Kalicha, chodí s Terezou, ale momentálně jezdí všude možně po světě, takže se ho asi dlouho nedočkáš…maximálně na pár minut, až bude s někým skypovat ![]()
No tak já nechci říct, že by byla Markéta úplně bez viny a je fakt, že já sama bych viděla stopku když vím že má rodinu, ale víte jak, když nemáte rodinu a děti možná si to tak nedokážete představit, je zamilovaná a nalhává si že on jí třeba taky miluje třeba i víc než Lenku - prostě slepá, blbá, zamilovaná a především Jardovi by mělo záležet na jeho rodině, vlastně proč by Markétu měla zajímat cizí ženská a její štěstí, hnusně řečeno ale já osobně bych nakopala zadek svému chlapovi, ta ženská mi může být u zadku, s ní dítě nemá a s ní nežiju a ať se kterákoli ženská staví před chlapem třeba na uši, tak on by měl mít rozum a to že chudáka chlapa svedla - to mě naprosto dráždí ![]()
a myslím, že Lenka to časem s Jardou probere a dají se dohromady, musí vychladnout, my už to nějakou dobu víme
, ale pro ní je to čerstvé, taky bych chlapa vyhodila, nechtěla bych ho ani vidět… co bych mu nevyčítala, že mi to neřekl, nemyslím si, že by bylo pro mě lepší, kdyby přišel, vyklopil to a omluvil se ![]()
@slunicko83
no já jsem to špatně napsala, nemůžu ho zatím ani najít..ale včera večer jsem dnešní díl našla na e-disk..
@Hanichka píše:
@Jemys Jestli myslíš toho kluka, co je tam asi od 2:30 s kolem, tak ten hraje Vojtu Kalicha, chodí s Terezou, ale momentálně jezdí všude možně po světě, takže se ho asi dlouho nedočkáš…maximálně na pár minut, až bude s někým skypovat
ježiš to nemůže být Vojtíííí ne
já teda nevím vůbec o co jde, ale Vojtí nemůže nikoho zaujmout nebo jo
pardon ale ten by byl poslední kdo by mě napadl ![]()
Jo Gabina predminule sprdla Hynka, ze ji tam naslape-zuty, kdyz vytirala, ale „Brežněv“tam muze chodit nezutej…komedie tohle to ![]()
Jinak si myslim, ze svatba nakonec bude, ale chvilku to musej napinat, vsak o cem by jinak nataceli ze jo?
a Marketa si myslim, ze v dilne skonci, nebude tam po tom vsem pracovat…by snad nepracoval nikdo..bych se hambou propadla ![]()
@Jemys kamarádka má pravdu hraje v ulici, ale teď je zrovna v Izraeli či kde. Je to Vojta přítel Terezy.
@Hanka79 taky myslím, že jí tam nebude chtít Jarda ani ona se tam nebude cítit dobře a hlavně jestli se bude Jarda vracet k Lence, tak jí tam asi nebude chtít hlavně Lenka
@maluska píše:
ježiš to nemůže být Vojtíííí nejá teda nevím vůbec o co jde, ale Vojtí nemůže nikoho zaujmout nebo jo
pardon ale ten by byl poslední kdo by mě napadl
No tak jako není to extra krasavec na první pohled, ale v tom klipu mě zaujal, ale to asi, že se mi líbí jak je ten klip dělanej a oslovila mě ta situace v něm. A má hezkej hlas. Jinak @Aspera a Hanichka díky za info. Já na to koukám ráno, při úklidu, večer se nechytám, to má telku zabranou manžel a nevlastní synek
@Machalka píše:
Ahojte,
Nebojte, Lenka s Jardou se určo vemou, jen to musí Lenka překousnoutALe zajímalo by mě, jestli ještě budou schopni spolu Jarda s Markétou pracovat, já bych ji asi přetrhla
Gábina je vemeno tupý, bylo vidět, že chce vyprovokovat hádku, chytala každý slovo. Ať si táhne za obočnatcem, Hynkovi se Šímou najdeme nějakou hodnější maminu
Prej za obočnatcem
![]()