Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
maruska1975
21.3.13 10:42

Tomu novému hospodskému v Ulici moc šancí nedávám, podle mne asi krachne.

• Citovat
  • Upravit
20376
21.3.13 11:16

Tak jsem to zkoukla ten dnešní díl a fascinuje mě jak se ani u gábiny která má malý děcko nezuová návštěva. mě jako matce by to teda vadilo. jí ne, ale…

a obočnatec by se k šímovi hodil.. když se k němu malej tak vrhá.. to je divný.. který děcko se hned vrhá do náruče cizímu klukovi :think: :think:

a gábina je hysterka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
21.3.13 11:19

@Sherry tak už víme, proč pořád tak šůruje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
21.3.13 11:20
@Ušoplesk píše:
@Sherry tak už víme, proč pořád tak šůruje :lol:

protože je prase a neumí vyzout návštěvu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
21.3.13 11:29

Tak holky ta Lenka Jardu vyhodí - bylo to v ukázkách - no jsem zvědavá co bude dál, hlavně nesmím zameškat :mrgreen: upřímně je mi ji teď fakt líto.
Simona a Lumír, myslím že né, že se budou scházet třeba v té hospodě ale nic víc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
21.3.13 11:35

Holky, já sice ještě dnešní díl ulice neviděla, ale asi tuším, co se bude díl, podle toho, co tu popisujete. Já jsem nedávnu viděla upoutávku na ulici a byl tam střih na tu SMS a pak jak Lenka hodně brečí a pak jak se jí Jarda ptá, jestli může zůstat a ona ho vyrazí, tak nevím :nevim: já bych ho asi na chvíli vyhodila taky a pak bych přemýšlela, co dál :think: a ta Markéta včera, já myslela, že špatně vidím, jak se mu zase začala věšet kolem toho krku, ona je fakt úplně zaslepná, šílela jsem z toho, jak mu říkala, že bude jako taková děvečka na zavolanou :zed: no fakt se těším na dnešek, bude to asi síla!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15098
21.3.13 11:43
@Sherry píše:
Tak jsem to zkoukla ten dnešní díl a fascinuje mě jak se ani u gábiny která má malý děcko nezuová návštěva. mě jako matce by to teda vadilo. jí ne, ale…

a obočnatec by se k šímovi hodil.. když se k němu malej tak vrhá.. to je divný.. který děcko se hned vrhá do náruče cizímu klukovi :think: :think:

a gábina je hysterka…
Naše dítě se vrhá na každého mladého kluka co příde na návštěvu a říká jim kámo :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
21.3.13 11:44

No on se zeptal jestli může zůstat a ona s malou na klíně vrtěla hlavou že ne…tak se sbalil. bedřich mu nabídl že může být u něj, ale odmítl..
no a pak lenka řešila s jitkou co řekne mirince a tak..no a na to ju jitka přesvědčovala že jarda není typek kterej by to udělal znova. prej roky zkušenoststí. jitka to pozná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
21.3.13 11:46

@Sherry no tak zrovna od Jitky mi to doopravdy sedí :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
21.3.13 11:53
@pvmr píše:
@Sherry no tak zrovna od Jitky mi to doopravdy sedí :pankac: :pankac:

no ona to právě říkala že pozná záletníka od nezáletníka. teda ne tak doslovně, ael taky říkala že ted je lenka zničená a že nevidí co bude. ale že to nějak dopadne :mrgreen: :mrgreen: a taky říkala že s oldem je protože ho asi fakt hodně miluje a tak to trpěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
21.3.13 11:57

@Sherry no to se taky Lenka obrátila na tu pravou :D že tam dají zrovna Jitku, kterou Olda podváděl na každém rohu :think: a říká moudra o nevěře :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
21.3.13 11:58

No s kým jiným to měla probrat. má tam vlastě nějakou kamarádku kromě tety markéty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
21.3.13 12:00
@Tinakaterina píše:

Jinak synové Rychlého jsou oba obočnatci, ale ten z Ulice to není..

http://www.blesk.cz/…-synove.html

Jee dekuji, ja porad nevedela ktery to ten ze sportu je…tak uz vim :)no je fakt, ze Ondra mu je podobny vic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
21.3.13 12:01

Co vlastně studuje ta Gábina za školu? Pedák - výtvarku? To byla a je největší flákárna. Ještě spolu s dramatickou výchovou a rodinkou.

Nechápu, proč se z toho pořád tak hroutí a Tereza ji obdivuje, že zvládá takový záhul. Jak kdyby se někdy předřela, chudinka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
21.3.13 12:03
@Sherry píše:
No on se zeptal jestli může zůstat a ona s malou na klíně vrtěla hlavou že ne…tak se sbalil. bedřich mu nabídl že může být u něj, ale odmítl..
no a pak lenka řešila s jitkou co řekne mirince a tak..no a na to ju jitka přesvědčovala že jarda není typek kterej by to udělal znova. prej roky zkušenoststí. jitka to pozná :mrgreen:

No jako nechapu, co by chtela Mirince rikat, to dite to stejne v tomhle veku moc nepochopi :roll: a ja osobne bych si to s chlapem nejdriv vyrikala, promluvila s nim nez bych podnikala nejaky ukvapeny zavery a kroky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí