Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Andris no taky jsem si myslela že to tak bude, ne protože si myslím, že je Markéta pipina ale protože je prostě zamilovaná, zklamaná, ponížená a má prostě temno, ale Simoně to přiznala že si za to může vlastně sama
no nejvíc mi je líto Lenky, protože ta fakt za nic nemůže, někdo říkal že Lenka ho taky podvedla, já prostě vidím nevěru před svatbou a po tom co už jsme rodina jinak než po pár letech vztahu, tak i tak je to hnusný, bolestivý a důvěra a všechno v prdeli ale tak nějak když už mám dítě a jsem rodiče a tak prostě přemýšlím víc nebo by aspoň ten člověk měl víc přemýšlet nad důsledky svého chování, už to není jen o něm a partnerovi
líto mi je i Jardy, protože si to uvědomuje a musí být hrozné, že vám ta krátká chvíle změní najednou všechno a všechno je v prdeli, ale za chyby se prostě platí
je to vůl… Markéta je mladá pipina zamilovaná, být na místě Lenky tak jí roztrhnu jak hada
protože si člověk řekne, káča pitomá jak kdyby se nemohla navážet do jinýho nezadanýho chlapa, ale takhle když to člověk vidí i z její strany, tak mi je jí líto, kor po tom dnešním dílu, protože si to uvědomuje že to je celé špatně a prostě chtěla kus „štěstí“ i pro sebe… docela zajímavý, když to člověk vidí tak ze všech stran… podvedené ženské (co teda vidím z okolí) mají tendence všechno většinou házet na tu ženskou s kterou jim chlap zahnul, tu nesnášejí a nenávidí i když chlapovi časem odpustí, přitom jim ublížil ten chlap, té cizí ženské to může být přece jedno, ten chlap by se měl snažit neublížit své partnerce… jsem zvědavá jak to bude prožívat Lenka
No ten Bětky tatík a Kristýna to je taky dvojka
vůbec mi k sobě nejdou, moc se mi líbila v ukázkách reakce Matěje ![]()
a Gábina
né ta už bude blbka pořád, já mám pocit, že ona pořád nebude spokojená, pořád bude chudinka a nikdy jí nic neuspokojí (snad leda jednou ten obočnatec
) jako jsem proti násilí ale myslím, že Hynek by se měl probudit nenechat si mazat med kolem huby, proplesknout jí a poslat do práce ať se probere
ježiš ta mě dráždí, ten Hynek prostě nikdy nic neudělá dost dobře… znám spoustu holek, které by padly na hubu jen kdyby jejich chlap doma uvařil, natož se ještě postaral o dítě… já teda nemám problém, můj muž mě dokáže plnohodnotně zastoupit téměř ve všem a také je vždy pochválen
to je tak hrozný když něco děláte a jinej místo aby to ocenil vás sprdne za to co jsem ještě mohli udělat a neudělali
já myslím, že by se spíš Hynek měl poohlédnout někde jinde, jinak se z téhle magorky zblázní
@maluska né, vždy to faktaspoň pro mě pěkně popíšeš, já když nestíhám, což je často, tak pak mě stačí od tebe popis. A ten Hynek, já bych ho neměnila za toho druhého ani omylem. I ve vzhledu a v chování se mě zdá taky hodný.
@maluska zase přesně jak píšeš, a na co myslím já. Že Hynek je v poho a Gábina by se měla zamyslet. Ale ona stejně podlehne tomu kamarádovi a na Hynka se vykašle.
@maluska, když čtu tvé příspěvky, tak ani nemusím na ulici koukat ![]()
@Kaja-kaja, Lenka byla nevěrná, je to asi tři roky dozadu. Ale to samozřejmě neznamená, že Jarda taky může aneb „oplátky se nepečou“ ![]()
Lenka to s Jitkou probírala. že byla taky nevěrná a málem to jejich vztah položilo. ale že to nechápe, tehdá neměli před svatbou a hlavně neměli mirinku
A s Gábinou…už jsem psala, že ji chápu, protože jsem to zažila a je hodně úsměvné, že jsem zažila i toto
psala jsem diplomku, když bylo malému rok a půl a celou noc jsem dělala grafy, které jsem si pak záhadným způsobem vymazala
ovšem sama svou vlastní demncí
a tehdejší manžel (dnes ex) mi ty grafy zase našel. Byla to teda půl hodina napětí, ale že bych tak vyváděla jako Gábina to ne. A to že mi ex ty grafy našel, byla jediná pomoc, které jsem se během učení a psaní dočkala. Žádné hlídání, žádné uklízení a žádné večeře a uspávání. Takže i když ji ve spoustě věcech chápu, ted je fakt na facku
@Kaja-kaja píše:
Ale určitě si neřekla že jestli budeš mít čas tžak vypereš![]()
Tak třeba Gábina pere na valše a chodí máchat do potoka. To drobet času sežere ![]()
Ten starší dělá reportéra v Televizních novinách a ten mladší hrál v ordinaci a teď v Gymplu..
Jen když tam zpívá, tak nějak mám pocit, že to někdo nazpíval za něj… ![]()
@Hanka79 píše:
Jinak jak se tu nektera z vas ptala zda ten Brežněv neni syn Rychleho tak tenhle snad ne, jen ten co hraje v Ordinaci a v Gymplu a pak by mel mit druheho syna na Nove a dela tam sport..ale jeste jsem ho nevidela…rikal to Rychly ve „Volejte Novu“
Rychlý má 3 syny.
Jakuba, Matěje a s druhou manželkou Petra - ještě vyženil dceru…
@Hanka79 píše:
Aspon si muze byt jisty, ze jsou oba jeho..a ma dvateda aspon jen o dvou mluvil..ale kdo vi
![]()
ale ten v gymplu mu je fakt strasne podobnej…:)
@Kaja-kaja jsem sice ranař, ale na tohle bych neměla odvahu ani kdybych měla 5 dětí a dělala si doktorát. Ted jsem si to stopla a i z roztřízením prádla mi to zabralo 3min 12 sec. až se to za hodinu vypere tak počítám, že na pověšení budu potřebovat do 10ti minut a vyžehlím až napíšu diplomku ![]()
Matěj byl teď někdy v reportáži v hlavních zprávách(nebo v těch 17h už nevím) a vůbec bych neřekla, že je Rychlého syn.
Ahoj holky, tak dnešní Ulice je teda dobrá. Lenky mi je líto… je to fakt těžký rozhodování co bude dělat dál a takhle rušit svatbu bych teda fakt nechtěla ![]()
No ještě bude zajímavý co na to stará Miriam..
Jinak synové Rychlého jsou oba obočnatci, ale ten z Ulice to není..
http://www.blesk.cz/…-synove.html
A Gábina opravdu zbytečně furt prudí. Už si vyčítají jeden druhýmu lecos, už si s Hynkem lezou na nervy.
A obočnatec je k malýmu Šímovi hodnej… vypadá to, že mu nevadí, hned si s ním povídá a je fajn.