Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17154
20.3.13 20:41

@sabi88 :mrgreen: Hynkovi nevadí paušál za 250 kč :mrgreen: promiň úplně mě to rozesmálo, protože Hynek by nejspíš skákal radostí kdyby Gábiny účet byl 250 kč :D on řešil to že má zas o 200 kč víc, Gábina sama Tereze přiznala že měla celkově účet kolem 1500,– (teď si nejsem už tou částkou úplně jistá ale bylo to dost)jinak když mám nouzi tak je pro mě i mobil za 1500 teda dost :nevim: to souhlasím… ale u nich je to celé postavené na hlavu
opravdu taky nechápu proč dělá k večeři kuře, můžu být ráda že můj muž na to nekoukám, páč by po mě taky mohl začít chtít teplý večeře :mrgreen: jsem nikdy kuře k večeři neděla, občas si uděláme plátek masa nebo nějakou jinou rychlovku, většinou jsou studené večeře - pečivo s něčím, salát třeba k tomu, malá má často kaši, my někdy s ní :mrgreen: a manžel občas dojídá od oběda… jsem to teda hrozná hospodyňka :lol:… Hynka mi přišlo až líto jak říkal, že si vypere sám 8o jako co? to je tak moc naházet prádlo do pračky a pověsit to :zed: a s tím Šimonem s rýmou a že jí nic jinýho nezbývá než ho dát do školky protože musí psát bakalářku mě rozsekala, proč ho nenechala doma, tavej klidnej kluk a ona si pořád stěžuje - stejně by si hrál sám hezky spořádaně v pokojíčku ne :lol: nevím, myslím, že bych bakalářku s dcerou napsala úplně normálně, jen si to chce víc rozplánovat a nenechávat na poslední chvíli :nevim: já psala diplomku a chodila jsem už do práce na konzultačky dojížděla, do knihovny jsem taky musela dojíždět, dítě jsem teda neměla, ale myslím, že když ho teď mám asi by byl lepší ta varianta být doma s dítětem a v klidu psát než přilítnout z práce a sednou si k tomu na pár hodin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
20.3.13 20:48

@Hanka79 to jo a ještě s takovým koštětem, by mě to teda strašně ponížilo :( přišlo mi úplně hrozný jak si to přečetla a najednou jí to začlo šrotovat v hlavně a dávalo se jí to všechno dohromady…
jsem zvědavá i na reakci Simony, v ukázkách to vypadalo, že bude reagovat tak jak bych čekala, že Jarda je prase, ale že by dořvala Markétu že rozvrací rodinu to ne, snad se jí to ještě rozleží a vysvětlí jí to, někdo by měl i když to asi k ničemu nebude
a doufám, že Adrianu nezmění, já chci aby to byla pořád taková blbka a vychcandíra :lol: to mě baví a jak jste tu psaly o té práci fakt by se mi k ní hodil nějaký ten bordel - rychle vydělaný prachy, dost peněz a ráno může vychrápávat, v noci pařit, to by byl zajímavej scénář, ale kdyby se to provalilo tak by Peška už teda fakt kleplo… ale takový ani podobný osud tam ještě nebyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
20.3.13 20:48

Holky, teď to tady po Vás přečítám a nikde jsem nenašla, co se stalo s Markétou a Lenkou? Jakou sms Markéta poslala - nebo to bude až zítra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
20.3.13 20:52

Mě dostalo jak Šíma si sundal bačkorky a oranžový tričko a přišel v modrém a ona se zas tak tvářila jako kdyby proved nevím co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
20.3.13 20:53

Gábbina je blbka rostě když se musí učot at se učí a nedělá z toho takové drama malej je tět nemocný já taky a takto to u nás vypadá :lol:
Podlahy jsou vytřené, ale to možná to jediný prostě hlavní je aby malému a mě bylo dobře ostatn věci jsou stranou, nic ne nestane když jednou nevyžehlím atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
20.3.13 20:57

@sunnyho.motylek
To je jak u nás doma, přesné :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
20.3.13 21:03

Stahuju zítřek :-) baby vy jste neskutečné, tak před měsícem by mě něco takového ani nenapadlo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maruska1975
20.3.13 21:04

@SarkaLo markéta psala Hejlovi na mobil- Vyčítala mu, jak si s ní užil… ale byl v hospodě a mobil nechal doma. A Lenka ho našla a zprávu od Markéty si přečetla… Bylo to dnes a zítra ráno ti to opakují, tak mrkni

• Citovat
  • Upravit
466
20.3.13 21:05

@zuzice taky stahuju :) nemůžu to vydržet.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maruska1975
20.3.13 21:06

V ukázce na zítřejší podvečer bylo, že se Lenka s Hejlem bude hádat a začnou jeho nevěru řešit…

• Citovat
  • Upravit
18259
20.3.13 21:06
@maluska píše:
@Hanka79 to jo a ještě s takovým koštětem, by mě to teda strašně ponížilo :( přišlo mi úplně hrozný jak si to přečetla a najednou jí to začlo šrotovat v hlavně a dávalo se jí to všechno dohromady…
jsem zvědavá i na reakci Simony, v ukázkách to vypadalo, že bude reagovat tak jak bych čekala, že Jarda je prase, ale že by dořvala Markétu že rozvrací rodinu to ne, snad se jí to ještě rozleží a vysvětlí jí to, někdo by měl i když to asi k ničemu nebude
a doufám, že Adrianu nezmění, já chci aby to byla pořád taková blbka a vychcandíra :lol: to mě baví a jak jste tu psaly o té práci fakt by se mi k ní hodil nějaký ten bordel - rychle vydělaný prachy, dost peněz a ráno může vychrápávat, v noci pařit, to by byl zajímavej scénář, ale kdyby se to provalilo tak by Peška už teda fakt kleplo… ale takový ani podobný osud tam ještě nebyl

To jo, strasne by me to ranilo…ale bohuzel i tohle se nekde v rodinach deje…:( kdyz chlap takhle podvede zenskou, rikam, ze by mu ho meli ufiknout u sameho korene… :cert: :cert:

No jo Simona si mysli, ze vsichni ublizuji Markete, ale vubec do toho nevidi a nevi kde je pravda…propleskla bych i Marketu, svadet skoro zenatyho chlapa :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maruska1975
20.3.13 21:07

Také jsem moc zvědavá na zítřejší díl

• Citovat
  • Upravit
18259
20.3.13 21:09
@SarkaLo píše:
Holky, teď to tady po Vás přečítám a nikde jsem nenašla, co se stalo s Markétou a Lenkou? Jakou sms Markéta poslala - nebo to bude až zítra?

Marketa chlastala s Ediem v Coolne a nadavala na Hejla (pred Ediem jako na pana neznameho) a pak sla ven, ze mu zavola, jenze Hejl mel rozlucku a telefon nechal doma a jak zvonil tak to sla zvednout Lenka, jenze Marketa to polozila kdyz slysela Lenku a pak videla na dispelji zpravu od Markety co psala Jardovi uz driv pred tim telefonatem…bylo tam „takze jsi si uzil“jses… cely to Lenka necetla, sedla si na gauc a zacala vse davat dohromady…chvani Jardy a tak no..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
20.3.13 21:09

Jsem vyhodila chlapa do hospody, abych mohla koukat na dnesni dil :) Nazvala jsem ho rusivym elementem pri uspavani ditete, tak ani moc neprotestoval ;) Tak ted koukam na dnesek. Zitrek bude morda, takhle jsem se snad na nic v bedne netesila :)

• Citovat
  • Upravit
18259
20.3.13 21:11
@zuzice píše:
Stahuju zítřek :-) baby vy jste neskutečné, tak před měsícem by mě něco takového ani nenapadlo :-(
:mrgreen: :mrgreen: ja jeste nestahla ani jeden dil, oddolavam :lol: mne staci co tu holky pisou, pak se na to vecer divam v tv :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí