Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
914
20.3.13 19:56

Tak Markéta byla dneska trapná od začátku až do konce :roll: Hlavně co to mlela v tom kanclu, že na něho počká a že to bude podle něho kdy řekne 8o :roll:.Nechápu co si myslí bych řekla, že jí to před tím řekl dost jasně, že to byl jenom úlet. Akorát se ztrapňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
20.3.13 20:03
@KPKristy píše:
Já hlavně netuším z toho, jak Gábina pořád odfukuje a funí. Tak ať školu přeruší, když nestíhá nebo dá malého do babyboxu nebo se rozvede s Hynkem nebo se vystřelí na Měsíc. Co by furt chtěla? :roll:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
20.3.13 20:03

Světlana sice má svátek, ale i v Rusku?:-)

Gábinu fakt nechápu. Když se potřebuje věnovat škole, ať poleví v domácnosti, vaření, Hynek to snad pochopí.. malej je ve školce, moře času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
20.3.13 20:06
@ToVo píše:
Tak dneska jsem Gábinu fakt nedala, jak řešila to Hynkovo špinavé prádlo 8o to je fakt práce hodit to do pračky a zmáčknout čudlík, no ale zkusí to do čtvrtku stihnout :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
20.3.13 20:07

@Markytkaaa to neříkám, ale přeci nemají peníze, Hynkovi vadí i paušál za 250 a najednou mobil nejmíň za 1500, tak to je pálka, teda podle toho jak vidím jak bojují s penězma :)

• Citovat
  • Upravit
17154
20.3.13 20:08
@KPKristy píše:
Můj muž jí bramboráky jedině s mlíkem, ale já to z domova neznám. U nás bývala k bramborákům bramboračka :)

tak já si dělám k bramborákům většinou mátovej čas, protože mi je po nich těžko, ale nemůžu si někdy pomoct a prostě si je musím dát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
20.3.13 20:10

Muzu rict, ze mi bylo Lenky lito, bylo by mi lito kazde zenske v takove situaci, hlavne z tech ukazek jsem mela az husi kuzi, vzila jsem se do toho stat se to nam pred svatbou tak asi umru :,( :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10933
20.3.13 20:12
@hofka píše:
Světlana sice má svátek, ale i v Rusku?:-)Gábinu fakt nechápu. Když se potřebuje věnovat škole, ať poleví v domácnosti, vaření, Hynek to snad pochopí.. malej je ve školce, moře času.

Tááák bordel v bytě šťastné dítě… anebo také… jedno dítě - žádné dítě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
20.3.13 20:15

No už z té gábiny nemůžu, dát prádlo do pračky problém, učit se problém, když je malý ve školce… nechápu, nechápu ani ty jejich teplé večeře, no tak se na to vyprdnu, mají byteček jak klícku, co tam může pořád šůrovat :nevim:

lenky je mi líto, úplně se mi dělalo zle, jak to dočetla a pak si sedla a začlo jí to docházet :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
20.3.13 20:17

Já třeba zas nechápu, proč Gábina dělá k večeři kuře? Šíma má přeci teplej oběd ve školce, nestačilo by jim si namazat třeba chleba? Podle mě to zbytečně moc hrotí.. Já sice dodělávám teprve střední, ale taky mám mít do 8. dubna závěrečnou práci o 30ti stránkách, zatím nemám vymyšlený ani podtéma a nehrotím :lol: Mi stačí, když ten její koní ksicht vidím a už pěním.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.3.13 20:23
@Tamtama píše:
Já třeba zas nechápu, proč Gábina dělá k večeři kuře? Šíma má přeci teplej oběd ve školce, nestačilo by jim si namazat třeba chleba? Podle mě to zbytečně moc hrotí.. Já sice dodělávám teprve střední, ale taky mám mít do 8. dubna závěrečnou práci o 30ti stránkách, zatím nemám vymyšlený ani podtéma a nehrotím :lol: Mi stačí, když ten její koní ksicht vidím a už pěním.. :cert:

Oni nám potřebují názorně ukázat, jak jsou dnešní matky vytížené. To kdybychom to náááhodou nevěděly! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
20.3.13 20:24

Ja uz jsem to tu taky psala, ze nevim proc porad dela teply vecere :zed: ta je taky znudena zivotem jak ta Lida :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
20.3.13 20:25

Holky, neviděla jsem dnešní ulici, co se dělo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
20.3.13 20:37

@SarkaLo zalistuj dozadu, holky to tu píšou a probírají od včerejška :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
20.3.13 20:39

@Petorka Díky, jdu číst ;) ;)