Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kaja-kaja píše:
Jak ustojí Adrianin divoký mejdan? Velká zkouška nadhledu a pevných nervů čeká všechny nájemníky v Peškově domě i samotného Vlastimila Peška už dnes večer: http://bit.ly/Adriana12.![]()
Tohle je taky mazec. Adriana je bez peněz, dluhy až do nebe a ještě pořádá mejdan a všechny prudí hlukem do noci. Ta nána si nevidí na špičku nosu, potřebovala by kvalitně proplesknout, aby se jí rozbřesklo…
Já být Peškem tak ji vyhodím, ať si je třeba na ulici, vždyť ona si neumí ničeho vážit
![]()
@pvmr píše:
Já být Peškem tak ji vyhodím, ať si je třeba na ulici, vždyť ona si neumí ničeho vážit![]()
To víš, on je rád, že po letech má zase vnučku, snesl by jí modré z nebe. Ale snad se probere, než ho stihne vysát z peněz i energie. O vztahu s Amálkou ani nemluvím, to snad jde do kopru ![]()
@Kaja-kaja píše:![]()
Jak může mít maturitu
![]()
![]()
Jelikož nev c znamená červená obalka to ví snad každy od 10let nahoru
![]()
![]()
![]()
no já myslím že červená obálka je přání k valentýnovi
![]()
Jé tak jsem to zkoukla.. ta simona je pěkně nasratá.. to se těším
![]()
no sice lenku nemusím, ale ji mi jí líto…
a adrianin mejdan. takovej neviditelnej ale slyšitelnej
![]()
@Kaja-kaja píše:
Myslís?! a co je modrá? Maturita?![]()
to je obálka pro žlutýho psa ![]()
Takže shrnuto podtrženo, v dnešním díle podle vašich popisů:
Adriana pořádá mejdlo, bude prudit celý dům, Amálka bude zničená, Pešek stále blbě slepej, hluchej.
Simona se dozví do koho Markéta je zabouchlá a komu ničí/zničila vztah.
Markéta se stále snaží vnutit přízeň Jardovi, Lenka mezitím potká Markétu, večer pak najde tu sms, všechno jí docvakne.
Tak to bude dneska taky zajímavý díl, už se těším, včera jsem ani neviděla, dělala jsem u toho večeři, věděla jsem od vás, že tenhle díl nebyl až tak důležitej, tak jsem byla v klidu ![]()
@KPKristy píše:
Podle mě Adriana moc dobře věděla, co jí v těch obálkách chodí. To, že tomu nerozuměla, dělá teď jen tak, aby okolí co nejdýl udržela v tom, že je jen a pouze hloupá husa. Jenže ona je až moc vyčůraná, a když ji ze sra*ek tahali doteď, tak budou i teď. Na to spoléhá
Taky si myslím, že ze sebe dělá blbku a Pešek jí to pokaždé sežere ![]()
Ty jo
po shlédnutí dnešního dílu, bude peklo peklo peklíčko…
@Petorka píše:
Takže shrnuto podtrženo, v dnešním díle podle vašich popisů:
Adriana pořádá mejdlo, bude prudit celý dům, Amálka bude zničená, Pešek stále blbě slepej, hluchej.
Markéta se stále snaží vnutit přízeň Jardovi, Lenka mezitím potká Markétu, večer pak najde tu sms, všechno jí docvakne.
Tak to bude dneska taky zajímavý díl, už se těším, včera jsem ani neviděla, dělala jsem u toho večeři, věděla jsem od vás, že tenhle díl nebyl až tak důležitej, tak jsem byla v klidu
Hmm zajímavé.. Dnešní díl jsem viděla, ale že by tam byla pasáž o tomto
Jedině v ukázkách možná tak ![]()
Simona se to dozví asi až v příštím díle zítra, ne?
Dnes to zjistí Lenka, zítra to bude řešit. ![]()
@Petorka píše:
Simona se to dozví od Markéty až ve čtvrtečním dílu, jinak vše co jsi psala souhlasí ![]()
@pvmr píše:
Já být Peškem tak ji vyhodím, ať si je třeba na ulici, vždyť ona si neumí ničeho vážit![]()
Zasloužila by si to. Válí se doma, Pešek jí dělá poskoka a navíc si ještě uspořádá mejdan do noci
![]()