Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ncc1701
19.3.13 21:12

Ja taky chodim doma v botech, teda ne jako cely den, ale kdyz oblikam malyho na ven, tak uz jsem komplet oblecena, pac kdyby na me musel cekat, nez se narvu do kozacek, tak se uskvari. To samy po prichodu domu, kocar mame zaparkovanej v pokoji, tak ho rovnou vezu az na misto, aby nekapaly zmrazky na dvou mistech. Ten muj taky nejdriv dojde v botech do pracovny, odstroji ze sebe brasny s notasama a pak se teprve jde zout…

• Citovat
  • Upravit
18259
19.3.13 21:14
@Kaja-kaja píše:
Nespí ona na gauči nebo maj ty postele od sebe?

No jednou ji budila rano do prace a spala na gauci…tak nevim…ale minule jak brecela, tak lezela u Simony :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
19.3.13 21:21

@Ušoplesk
tak teď jsem si všimla tvého nicku, je boží!!! :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
19.3.13 21:22

Toho nového hospodského mi je taky líto, Lumír tady teda ujel, tak snad je to jednou jeho hospoda, tak ať ho nechá, ať si to jede po svém ne? Kdyby tu obálkovku vyhrál někdo cizí, tak ho s tím bude taky prudit nebo co? Můžou být rádi, že si mají kde dát pivo a nechat ho, aby si to udělal po svém, vč. názvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
19.3.13 21:23

No to vyzouvání nevyzouvání. to je hnus. představa že šlápnou třeba do hovna a pak si to donesou až do kuchyně k večeři :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mnam
no asi zítřejší díl zkouknu už dneska. jsu napnutá jak kšandy co to je s tou sms :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.3.13 21:27
@Sherry píše:
No to vyzouvání nevyzouvání. to je hnus. představa že šlápnou třeba do hovna a pak si to donesou až do kuchyně k večeři :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mnam
no asi zítřejší díl zkouknu už dneska. jsu napnutá jak kšandy co to je s tou sms:

Beztak to bude až těsně na konci :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
19.3.13 21:31

@Kaja-kaja houby metyl, nemrznoucí směs :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
19.3.13 21:33
@Kaja-kaja píše:
Holky, ted je v Ordinačce metynalkohol třeba ho zavedou i do ulice a lojzík ho vypije :mrgreen: :P

Ja jsem zvedava kdy tu Leu nekam zavrou…chudak Lucka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
19.3.13 21:36

To jsou dramata v tech serialech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
19.3.13 21:37

Tak houby, zítra krom té smsky nic nebude, tóčo až ve čtvrtek :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
19.3.13 21:39

@Petorka taky pijeme kohoutkovou, v lednici má jen manžel coca colu a to teda tu velkou a pokud se kupuje voda v láhvi tak fakt velká :) a téma mléko v pokojové teplotě by mě zabilo :lol: já mlíko miluju a teď v těhotenství kor, ale musí být studené z lednice, pak si na něm pochutnám :jazyk:
@Spenata jo ten Lumír byl trapnej :roll: ať si udělá výstavku v pekárně :roll: i mi přišlo divné jak říká že na tom obrazu je jeho bývalý švagr, by asi Michal měl vědět o koho jde, když jeho brácha je se Světlanou a Světlanu zná, vždyť ho představovala Lumírovi, spíš by mi přišlo lepší kdyby řekl že to byl Světlany bráchy, pak by na to i ten Michal koukal třeba trochu jinak, ne jako na úplně cizího člověka :nevim:
@KPKristy jé to už je na edisk - tam to bývá dýl, já koukla na ulozto a je to tam právě stahuje ale 50 min :zed: z edisk to bývá rychleji a doufám, že to z ulozto vůbec stáhnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
19.3.13 21:43
@Machalka píše:
Tak houby, zítra krom té smsky nic nebude, tóčo až ve čtvrtek :twisted:

Takze si ji precte az na konci jo? klasika :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
19.3.13 21:45

@maluska Ja na mliku taky v tehu ujizdela, hlavne mne palila zaha, tak mi to pomahlo a taky jsem chtela, aby mel malej poradny kosti…no ma…narodil se v 34+4 a mel 3560g a 53cm..tak opatrne s tim mlikem :lol: :lol: :lol:

A s tou hospodou mate taky pravdu, je to Michala hospoda, on tam plati najem, takze on ma pravo na to si to tam udelat takovy jaky chce, taky se mi to od Lumira nelibilo, at si svagra vyvesi na radnici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
19.3.13 21:46

@Machalka taky myslím, že to tak bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
19.3.13 21:46
@Kaja-kaja píše:
beztak, tímpádem si stahnu čtvrteční díl už zítra na ten se nejvíc těším ♥ :mrgreen: :mrgreen: Budu koukat a nic mně nevyruším :dance: :dance:

no a stejně se beztak nedovíme nic!!!až příští týden :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky