Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
I když dělá načerno, něco platit musí ne? Na pracáku není, zaměstnaná taky ne. Sama si něco platit? Vždyť nemá ani na jídlo. A to by nemohla jít jen tak i na ošetření s tím kotníkem, by musela platit.
@Kaja-kaja píše:
Holky to je rozdíl
To je mazec! Byli to roztomilouši!
@slunicko83 se mi to vložilo blbě ale zkopíruješ si to viď ![]()
taky mě to napadlo s tou Adrianou a její matkou že by to byl habaďůra ale po dnešním dílu už ne, tím že její matka zacáluje větší část, 16tis vytáhnout z Peška to je na ně málo, myslím, že mají vyšší cíl… ale je to blba ta Adriana, chová se jak kdyby měla sotva základku, pracák je pod její úroveň ale na to aby si platila zdravotní nemá
hotovka s ní fakt, to jsem zvědavá, jak to bude s tím kurzem
taky mi z ukázky přišlo že si to Lenka přečte večer (takže asi všechno se bude řešit ve čt) zítra by měl mít Jarda rozlučku se svobodou, tak asi nechá mobil doma, ale že by Lenka šla a jen tak si to přečetla, si teda nečtu manželovy zprávy ![]()
jinak pokud by to neruplo neviděla bych problém že by byla svatba v pátek (spíš mi přijde od novy divné, že píše o pátku a v seriálu běží že sobota- tak jsem myslela že to se bude tenhle týden řešit) jináč u nás je teď půl metru sněhu, myslím, že v lednu to tu vypadalo podobně - takže by natáčení nebyl problém ![]()
@hofka tak ona říkala že kartičku má, u pojišťovny byla určitě do maturity ale je to divné, vypadá to jak kdyby nikdy normálně nepracovala a nikdy nebyla na pracáku, tak že od maturity neřešila zdravotní pojištění? to je dlouho neplatič, to by ta částka byla možná i vyšší ne
jak to mají neplatiči a dlužníci zdrav. pojišťovny s ošetřením nevím. Ale když dá u dr. kartu, oni neví jestli dluží nebo ne, to zjistí až později když to odešlou a pojišťovna jim to nezaplatí - tak bych to asi viděla, ještě jsem neslyšela, že by tu v ČR někoho neošetřili ![]()
@Kaja-kaja jé vidíš to jsem si zrovna nedávno říkala že jak dospěli a jaké to byly dřív roztomilé děti
@Kaja-kaja píše:
Holky to je rozdíl
Ema byla hezoucka
a oni jsou pry sourozenci i v realu
jsou si i podobny ![]()
Tak já doufám, že Adriana si pořádně nabije držku, aby věděla, zač je toho loket! Nikomu nic zlýho nepřeju, ale takovýhle vyžírky potřebují trochu školu, jinak to končí blbě. Pije mi krev ona i ta její máter ![]()
@Hanka79 jo řekla bych že čím jsou starší tím si jsou i podobnější, ale říkala jsem si jak dobře vybrali tu Toužimskou - vzhledově by mohla být fakt její maminka, Mirek teda asi spíš po tatínkovi
toho tam snad nikdy neukázali že
Adriana je naprostej mimoň, hlavně že je kůůůl. Já bych ji v tom nechala plavat, aspoň částečně, ať si v pojišťovně zkusí vyřídit splátkovej kalendář a jde někam za pokladnu makat, slečinka.-)
@maluska píše:
@Hanka79 jo řekla bych že čím jsou starší tím si jsou i podobnější, ale říkala jsem si jak dobře vybrali tu Toužimskou - vzhledově by mohla být fakt její maminka, Mirek teda asi spíš po tatínkovitoho tam snad nikdy neukázali že
Jednou nebo dvakrat tatu ukazali, snad byl zrovna u Liskovych doma nebo v tom detskem domove ted uz nevim, ale nekde byl videt
je tmavovlasej no ![]()
To mas jako, ze nikdy neukazali u Liskovych kuchyn
![]()
@Hanka79 o té kuchyni mě to právě dneska znovu napadlo… mohla by být nějaká změna, že třeba ukážou některé pokoje, které dosud ne… Anča jen donese odněkaď jídlo atd.
@Ušoplesk píše:
@Hanka79 o té kuchyni mě to právě dneska znovu napadlo… mohla by být nějaká změna, že třeba ukážou některé pokoje, které dosud ne… Anča jen donese odněkaď jídlo atd.
Jo mne vzdycky rozesmeje to jeji „jidlo mate v troube“, „strudl mate v troube“…„az budete mit hlad, tak jidlo mate v troube“
ted teda naposledy mel Franta jidlo v lednici ![]()