Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janettka23 manžel ji úplně miluje
vždycky se ji směje..:-) ale hraje to dobře ![]()
@ncc1701 píše:
Proc myslite, ze si Lenka v patek Jardu vezme? Protoze to tak podavaji na Nove? Oni vam tam prece nenapisou tyden predem, ze ze svatby sejde. Ja myslim, ze se v patek nevezmou - jak jsem psala, jak by natocili v lednu venkovni svatbu na jare?
Ja si taky myslim, ze tedka si ho neveme, ale az dyl, vzdycky kdyz byla nejaka svatba byly z ni ukazky predem, ted neni nic, ja jsem teda aspon zadnou nevidela… ![]()
HOlky, tak Simona je boží a má super hlášku, že s „její dietou to nebude tak horký, protože si odpoledne dala řízek“
moje řeč
No v ukázkách je holky vidět, že Lenka na to přijde… už asi příští díl???
@ncc1701 píše:
@Kaja-kaja By se ji to dite narodilo s dredama
Lenka by byla blbá, kdyby si Jardu vzala v pátek poté, co ve středu zjistí nevěru…
@KPKristy píše:
Lenka by byla blbá, kdyby si Jardu vzala v pátek poté, co ve středu zjistí nevěru…
zítra se to opravdu provalí ![]()
@pvmr píše:
zítra se to opravdu provalí
Holky tu psali, že si Lenka přečte nějakou sms od Markéty, prý to je v ukázkách na středu. Já dnešek ještě neviděla, takže ani ukázky na středu…
Přidávám se do diskuze ![]()
Mě štvou, jak ryjou všichni do Michala, že si chce hospodu trošku upravit podle svého, vždyť je to teď jeho hospoda, né? A ostatní můžou být rádi, že ji vůbec převzal, a nemají tam teď večerku. A ještě se na něj dívají jak na vola, že by si ji- nedej bože!! přejmenoval
![]()
A že Markéta bude těhotná, mě taky napadlo, docela se to nabízí, minimálně to bude, myslím, fingovat ![]()
@elluan možná to dají do kupy