Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bersaba píše:
No právě, je tak slušnej a korektní, až je to podezřelý. Aby Milerův brácha byl až takovej Dušín?
Myslím si, že nebude. Je to přece jen celkem známej herec. Kdyby chtěli „jen zprovoznit hospodu“, tak tam klidně šoupnou nějakýho loosera jako je Šárka třeba. Tohle zavání nějakým festovnějším příběhem ![]()
@schwarzwaldtorte píše:
Byl uz na ulozto dnesni dil?
Viděla jsem ho v pátek, ale dneska tam už není. Čekám, až se tam objeví ten zítřejší ![]()
@KPKristy píše:
To jsem vám ještě chtěla napsat - jak jsme tehdy přepínala na druhou půlku Ulice po Večerníčku, tak jsem říkala Ondrovi, že mu skončil Večerníček a Teď si to přepnu já na ten svůj. Včera v Nevinných Lžích hrál Martin Hofmann a Ondra probíhal kolem TV a povídá: „Jéé, mami, ten je v té tvojí pohádce, viď?“
Mě se líbí, moc:-) Ale myslím, že mu do toho všichni moc kecaj a nepudou mu tam lidi.
@MUFICE prave ted se na ulozto objevil dnesni dil, tak snad pozdeji bude i zitrejsi
Ja myslim, ze se ztrati Mana, Miler zahy usporada zas nejaky podezrely hody a pak bude klatit Sarku.
@ncc1701 píše:
Ja myslim, ze se ztrati Mana, Miler zahy usporada zas nejaky podezrely hody a pak bude klatit Sarku.
To je drsný! S tou Máňou teda, se Šárkou by mě to ani nepřekvapilo ![]()
Holky ja myslim ze ten hospodsky se da dohromady se Simonou, jasne ze ne hned, ale casem. A svatba si myslim ze nebude.
Myslite, ze Mana bere tantiemy? Ja ze mame zahradu plnou zatoulanejch kocek, tak bych je mohla pujcit do komparsu..
@pvmr píše:
Holky ja myslim ze ten hospodsky se da dohromady se Simonou, jasne ze ne hned, ale casem. A svatba si myslim ze nebude.
Simoně se hospodský líbí, ale mě nějak přišlo, že se Simča dá dohromady s Lumírem. Ti by se k sobě hodili.
Simona aLumír by k sobě pasovali jako prdel na hrnec
Rádi, žerou pijou a jsou pěkně vypasení. Ty by si spolu užili ![]()
Taky mě dnes napadlo, že Simča bude s Lumírem..
Ta Šárka mi je sympatická, má hezkej hlas, akorát by nemusela vystavovat ty kozy..
![]()