Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18259
17.3.13 18:52
@Kaja-kaja píše:
Spíš ji seděly…tak myšleno, ale nebyly špatne… :D :)

Ne tak nejhorsi nejsou ;) ucel to splni, jeste hezky ucesat a taky to pak bude vypadat jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
17.3.13 21:13
@Hanka79 píše:
Muj vkus to taky neni, taky se mi moc nelibi… :nevim: :D ale kazdeho vec :)

Na ní se mi ty šaty líbí, sluší jí. Ale já bych si tento typ šatů nevybrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.3.13 21:42

Lenčiny svatební šaty jsou přesně můj šálek kávy. Ještě vyčesat vlasy z krku a snad i řeknu, že jí to sluší :)

A taky myslím, že nevěra se prozradí až po svatbě. Pokud má svatba být (podle těch článků), tak by to snad jinak nešlo. Protože která ženská by byla tak blbá a vzala si chlapa ve stejném týdnu, ve kterém by se dozvěděla, že ji před pár dny podvedl. To snad nemůže být vůbec myslitelný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
17.3.13 22:07

@KPKristy no to si fakt taky nedovedu představit, ale pokud běží v televizi upoutávky co se stane v ulici tenhle týden a svatba má být v pátek, tak by musela být v pátek na začátku dílu svatba a ještě na konci se provalit nevěra - to by byl teda hodně šílený díl 8o chudák Lenka… taky nechápu proč na stránkách píšou ten pátek a v seriálu se mluví o sobotě, upoutávky na úterý neukazují žádný zvrat, tak že by se to všechno seběhlo ST, ČT :think: no bude to zajímavý týden teda kromě toho pondělí :roll:
a šaty se mi taky moc líbí, já se teda vdávala v jiných a tyhle bych nezvolila, protože jsem si chtěla užít ty princeznovské svatební šaty, ale i tahle varianta šatů je moc hezká a k té Lence to nějak sedí, přesně ještě nějaký vyčesaný účes - takový něžný romantický styl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
18.3.13 09:27

Teda holky, to jsem teda fakt zvědavá…
ale podle fotek, jak je oblečený Jarda i ta Lenka, tak bych řekla, že svatba bude, v ukázkách to záměrně není a bůhví proč Lenka brečela, já jsem to teda neviděla, ale známe je, jak to sestříhávají, třeba brečela kvůli mámě, že jí něco neodpustí, mohl pak být prostřih na telefon, Jardu, všichni si to dají dohromady a je to. Jarda si přeci oblek nezkoušel a když měl i tu myrtu v klopě, tak podle mě svatba bude a provalí se to až někdy později.
Svatba v zimě mi nepřijde nic divného, my se brali v prosinci a to jsme nemuseli, ale chtěli. Šaty se mi líbí na Lence, ale můj šálek čaje to není, já mám ráda nebílé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
18.3.13 10:05

@Petorka Taky jsem na to zvedava, ale Lenka rekla Miriam (st), ze ji Jarda asi podvadi…a Miriam ji odpovedela neco v tom smyslu, ze se stydi za sveho syna…takze ta nevera se asi opravdu provali, ale treba az zadlouho :think:

Kazdopadne muj manzel rekl, ze mu to patri :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
18.3.13 10:10

@Petorka Ona v ukázkách řekla, že mu to nemůže hned odpustit, takže to nejspíš bude Jardovi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
18.3.13 10:26

Holky já si myslím že svatba bude, podle int. stránek, je v pátek a Lenka to podle mě zjistí ještě ten den z té smsky… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
18.3.13 10:31
@Elisenika píše:
@Petorka Ona v ukázkách řekla, že mu to nemůže hned odpustit, takže to nejspíš bude Jardovi :-)

Aha, budu si muset vyčíhat tu ukázku…no to bude napínavý týden teda… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
18.3.13 10:35

No a já zrovna ve středu a čtvrtek mám noční :zed:

• Citovat
  • Upravit
18259
18.3.13 10:50

@ivik21 To druhy den opakujou ;-) (teda nevim jak tu nocni mas?) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.3.13 11:06
@Dice píše:
Holky já si myslím že svatba bude, podle int. stránek, je v pátek a Lenka to podle mě zjistí ještě ten den z té smsky… :think:

Mno, tak to bude parádní svatební den… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
18.3.13 11:09

@KPKristy na ten by určitě hned tak nezapoměla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
18.3.13 11:29
@Hanka79 píše:
@ivik21 To druhy den opakujou ;-) (teda nevim jak tu nocni mas?) :)

Že to druhý den opakují to vím, ale já právě po té noční přes poledne spím ;) Jinak nevím, jak bych tu noční měla mít? Nic mě nenapadá…

Poradím si, možná to stáhnu…

• Citovat
  • Upravit
50147
18.3.13 11:50
@ivik21 píše: Že to druhý den opakují to vím, ale já právě po té noční přes poledne spím ;) Jinak nevím, jak bych tu noční měla mít? Nic mě nenapadá…Poradím si, možná to stáhnu…

Tak si ty díly stáhni z Uložto :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky