Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kobliha51 píše:
Já myslím, že Simča s Lumčou by byli asi nudný pár a proto se asi dohromady nedají. Ale líbili by se mi spolu.
Nikdy nevíš, co by v sobě objevili ![]()
@ncc1701 píše:
A ta Sarka je mi taky nejaka povedoma, minimalne hlasem…
@BuffyCZ píše:
Takže hustý.. tak nakonec se to Lenka tedy dozví…
Jak to vis?
@Machalka píše:
Malvína Pachlová - to se rodiče vyřádili
To jo, chudak
bohuzel s tim nic neudela, kdyz tady ctu v dikuzich jaky davaji detem maminy jmena..tak bych je vrazdila…nekdy je to fakt mazec
oni s tim jmenem pak nebudou chodit mezi lidi…
Ale jinak, dneska mela taky dobrej vystrih
![]()
Malvína není špatný jméno. Ale já jsem zvyklá, měli jsme jednu ve škole. Mnohem divnější mi přijde třeba Jessica nabo podobná „emerická“ jména k českému příjmení…
@Hanka79 Svatá pravda, taky se někdy dobře bavím a dítko lituju ![]()
@KPKristy píše:
Malvína není špatný jméno. Ale já jsem zvyklá, měli jsme jednu ve škole. Mnohem divnější mi přijde třeba Jessica nabo podobná „emerická“ jména k českému příjmení…
Neni no, ale pro me neobvykle, jeste jsem ho snad ani neslysela..:)jinak herecka je to pekna to se musi nechat ![]()
A Adriana to teda vali, 50tis dluh…me uz by z ni asi vezli…
ja cekam, kdy toho Peska klepne… ![]()
http://ulice.nova.cz/…a-chatu.html
tak jsem zvědavě koukala na stránky novy… tak si teď ani nemyslím že se to Lenka dozví před svatbou
to by tam nepsali že si řeknou ano v pátek a nebyl by s Lenkou chat na téma svatba
jéžiš jsem napnutá jak kšandy ![]()
Malvína to byla v nějaké pohádce čarodějnice ne
o jménech mi ani nemluvte, zpracovávám doma manžela zrovna na holčičí jméno a ne a ne
a to bych chtěla jen obyčejnou Lindu nebo Ninu… taky se mi nejvíc nelíbí taková ta typická americká jména v kombinaci s českým příjmením ale ta Malvína se mi hlavně tluče s příjmením, jinak co, jako herečce se jí to možná i hodí - si jí líp pamatujou třeba
@Hanka79 a Adriana se tváří naprosto v pohodě že
jsem zvědavá jak to budu platit, snad to za ní nezaplatí Pešek - jinak odvezou i Amálku
Já myslím, že Simča s Lumčou by byli asi nudný pár a proto se asi dohromady nedají. Ale líbili by se mi spolu.