Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tady by mohli scénaristi čerpat…co my tady všechno nevymyslíme.. ![]()
@elluan píše:
Tady by mohli scénaristi čerpat…co my tady všechno nevymyslíme..
To by byl asi dobrej maglajs z těch našich výplodů fantazie ![]()
Holky mě tak napadlo nemohla to ta adriana se svou vypečenou matkou nějak narafičit těch 50 000? jako že doufají že ji na to pešek dá?
jsou to můry vyčůraný tak bych se nedivila…
![]()
@elluan píše:
@Sherry No ale Pešek bude číst dopis z pojišťovny, né?
ale taky mě to napadlo, že je to jejich prácička
@Sherry píše:
Holky mě tak napadlo nemohla to ta adriana se svou vypečenou matkou nějak narafičit těch 50 000? jako že doufají že ji na to pešek dá?
jsou to můry vyčůraný tak bych se nedivila…![]()
týjo
holky, na co vy všechno nepříjdete
ale jooo, to by i mohlo být
ikdyž možná to bude v tom, že když tančila, nebo tančí, tak tančí na živnosťák a zapomněla platit sociální a zdravotní ![]()
@elluan píše:
@pvmr zapoměla…háháhá..je blbá jak daleko vidí, neví..
ona je uplě vylízaná..
ona nerozumí větě: dlužíte tolik a tolik.. jako fakt koza.. a ona neví jestli má smlouvu. no já z ní fakt nemůžu!!!
@elluan píše:
@Sherry No ale Pešek bude číst dopis z pojišťovny, né?
no však naskenovat a upravit není problém ne? takže bude beztak číst dopis JAKOŽE Z POJIŠTOVNY
![]()
Holky já nevím na co tančí, nebo netančí, já jen že by to mohla dlužit za to - nebo jak píšete vy, nahrály to na Peška - a teď dědku plať ![]()
Já doufám, že to Pešek nezaplácne. Určo ty dvě s tím počítat budou. Doufám, že mu to Amálie rázně,, zatrhne,,. Bych mu taky někdy dala přez držku, ať se vzpamatuje, ![]()
@Kaja-kaja píše:
Ale co ta výzva, k vyzvednutí zasilky s červeným pruhemA Adriana by kvuli toho nešla na kurzy a pracak
si myslím že ta ja kvůli penězům schopná tu obálku i někde věrohodně nakreslit a jít na oko shánět prácu
![]()
@KPKristy píše:
Romana už by potřebovala prošťouchnout, aby pořád tak neprudila. Její věčně nasraný výraz už taky není ani vtipný, ani zajímavý…
Taky se na ní nemůžu dívat, jak je furt nasraná ![]()
@Sherry píše:
jsou to můry vyčůraný tak bych se nedivila…![]()
Tak narafičit asi ne, nicméně už jen to, že máma letěla hned k Peškovi a začala tam tak okatě nadávat na Adrianu, to už byl podle mě tah na to, aby děda zacáloval. Proč by to jinak dělala? Mohla dopis stopit, v soukromí ho dát Adrianě a s ním to vůbec neřešit. Jsou to mrchy jedna jako druhá!
děkuji