Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, příznivkyně ulice
mám prosbu, kde se koukáte na díly, co v TV jednou až další den? A dá se někde shlídnout díl, co bude zítra večer? díky moc ![]()
@dandysek píše:
Ahoj, příznivkyně ulicemám prosbu, kde se koukáte na díly, co v TV jednou až další den? A dá se někde shlídnout díl, co bude zítra večer? díky moc
Shlédnout na Voyo, stáhnout na uložto. Ale až po dnešním dílu…
@KPKristy píše:
No, to mě bylo 26 a dneska už se za to nehodlám omlouvat. Stejně za všechno mohl ten zmetekJeště jsem chtěla reagovat na dnešní díl. Zaměřila jsem se na Romanu, je to pinda remcavá, nesympatická, ušklebená. Nedivím se, že je pořád sama, na tyhle fucky jsou chlapi hákliví…
A ty jejich kecy nad obědem za 115,–, to je fakt úlet! Jako krůtí steak s přílohou za tyhle peníze v Praze, to si dělají prd*el, že to je drahý?![]()
Tak přesně
no jsou lidi co jim přijde drahá i hotovka za 65,–
Vůbec mi ti scénáristi přijdou někdy mimo.Ale čumim na to každej den ![]()
Romana ksichtacka ho nakonec sbalí.
@Hanka79 píše:
Jo mne vzdycky rozesmeje to jeji „jidlo mate v troube“, „strudl mate v troube“…„az budete mit hlad, tak jidlo mate v troube“![]()
ted teda naposledy mel Franta jidlo v lednici
Tohle mě moc divný nepřijde. U tchýně je to stejné, taky je vše v troubě. Doma jsem musela spéct jeden nůž, aby manžel přestal cpát buchty do trouby. ![]()
K mobilu, u nás kdyby manžel začal schovávat mobil tak to bude první známka, že dělá něco nekalého. U nás je běžné, že pípne jednomu SMS a ten co je u tel tak ji přečte, stejně je to v 95% mail. Zvoní telefon, a zase ten co je u něj ho zvedne a kolikrát i hovor vyřídí.
@Aspera píše:
Tohle mě moc divný nepřijde. U tchýně je to stejné, taky je vše v troubě. Doma jsem musela spéct jeden nůž, aby manžel přestal cpát buchty do trouby.K mobilu, u nás kdyby manžel začal schovávat mobil tak to bude první známka, že dělá něco nekalého. U nás je běžné, že pípne jednomu SMS a ten co je u tel tak ji přečte, stejně je to v 95% mail. Zvoní telefon, a zase ten co je u něj ho zvedne a kolikrát i hovor vyřídí.
Jídlo taky dávám do trouby, respektive to, co peču/zapékám, tak tam nechávám, aby to bylo co nejdýl teplé…
Tohle čtení vzájemně SMS se děje v mnoha rodinách. My to občas taky uděláme (ale jen poté, co ten druhý řekne „přečti mi to“), takže kdyby si manžel najednou schovával mobil, taky bych už čuchala průser…
Mě by tedy zajímalo, co řekne Adrianan na tom pracáku. Tam musí doložit kde dělalal naž se přihlásila na pracák ne?
Holky, tak manžel prohlásil, už včera, že by se mohli dát dohromady Lumča se Simonou, no to by byl gól co? Páreček století ![]()
@KPKristy píše:
Jídlo taky dávám do trouby, respektive to, co peču/zapékám, tak tam nechávám, aby to bylo co nejdýl teplé…Tohle čtení vzájemně SMS se děje v mnoha rodinách. My to občas taky uděláme (ale jen poté, co ten druhý řekne „přečti mi to“), takže kdyby si manžel najednou schovával mobil, taky bych už čuchala průser…
U nás to stejné, protože je manžel dislektik a nerad píše jak sms, tak mejly, tak to píšu za něj, diktuje a já vyřizuju, kdyby tohle najednou nebylo a začal by si psát vše sám, tak je to podezřelé. Ale není to tak, že bysme si vzájemně lustrovaly mejly, sms, fb atd, ale neskrýváme to před sebou, známe svoje hesla. Důvěřujeme si.
Tak, dnešní díl jsem v předstihu nestihla, až teď a je to tu
Nevěřím, že by ta svatba opravdu byla… určo ji posunou než se ti dva usmíří. Blábolili tam něco o tom, že Jarda má zítra rozlučku se svobodou, takže mobil asi zapomene doma a Lenka do něj koukne. A bude po svatbě ![]()
U Adriany věřím, že ten dluh fakt má, když nedělá nikde ofiko ani na pracáku nebyla, tím pádem jí nedocvaklo (neb je blbá
) že si musí zdravotní platit… A za ty roky po matuře to mohlo takhle naskákat
Jenom jsem zvědavá, jak dlouho bude sekat dobrotu a jakou práci sežene
Mohla by dělat leda v bor… ehm veřejných službách ![]()
@Machalka, já se i divím, že pokud od školy nikde nedělala, tak je dluh jen takto nízký. Může bejt ráda…
Simona s Lumčou by byli fajn. Aspoň nějaká prča, oni dobře hlásí ![]()
@zuzice tak to je mi jasné, že ten pokoj tam není, jen že by byla příjemná změna, oživení, kdyby je tam „přidělali“, ten liškovo obývákojídelna už mě třeba moc neba
@Hanka79 píše:
Jednou nebo dvakrat tatu ukazali, snad byl zrovna u Liskovych doma nebo v tom detskem domove ted uz nevim, ale nekde byl videtje tmavovlasej no
To mas jako, ze nikdy neukazali u Liskovych kuchyn![]()
ježiš víš kolikrát jsem už nad tou jejich kuchyní přemýšlela
další investic no ![]()