Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Podle mě se to provalí dřív, páč v úterním díle se Jarda s Lenkou potkají s Markétou a Ediem, takže to podle mě praskne ve středu
Já to prostě na tu svatbu fakt nevidím, kor v takových šatech by jí byla teď pěkná kosa ![]()
Tak nebude se producírovat nikde venku snad, ne? A na přechod po venku určitě má něco vymyšleno.-)
Dnes chudák Michal hospodský, bude muset naučit lidi, že za poctivou kuchyň se platí. Mě teda 130 za jehněčí nepřišlo moc.
@hofka, mně by v Praze nepřišlo 130,– moc snad ani za smažák! Co by ti ochlastové chtěli? ![]()
@KPKristy píše:
@hofka, mně by v Praze nepřišlo 130,– moc snad ani za smažák! Co by ti ochlastové chtěli?
Ochlasty chápu, to jsou hlavně vyžírkové, jsem čekala, že si ani nic dalšího co neměl gratis na uvítání nedaj:-) Ale byli tam jiní lidi, kteří si stěžovali na cenu a ti vypadali normálně. Právě, cena spíš nízká.
@hofka píše:
Ochlasty chápu, to jsou hlavně vyžírkové, jsem čekala, že si ani nic dalšího co neměl gratis na uvítání nedaj:-) Ale byli tam jiní lidi, kteří si stěžovali na cenu a ti vypadali normálně. Právě, cena spíš nízká.
Jo, tady se scénáristi ocitli trochu mimo pražskou realitu. ![]()
@hofka píše:
Dnes chudák Michal hospodský, bude muset naučit lidi, že za poctivou kuchyň se platí. Mě teda 130 za jehněčí nepřišlo moc.
Ta cena je krásná, v Praze jsem teda takhle levné jehněčí neviděla
Za tuhle cenu člověk dostane max. kuřecí prsa a to ještě ne všude.
@ivik21 píše: Že to druhý den opakují to vím, ale já právě po té noční přes poledne spímJinak nevím, jak bych tu noční měla mít? Nic mě nenapadá…Poradím si, možná to stáhnu…
Tak na 45min vstanes
jinak nekdo ma nocni od 18-6 nekdo od 22h-6h a nekdo od 22h-10h, ale to je jedno
ja myslim, ze se tam stejne odehraje neco az pristi tyden…
![]()
@schwarzwaldtorte píše:
Byl uz na ulozto dnesni dil?
Byl, ale já stahovala o víkendu:-) V pondělí jsou většinou všecky díly smazané, asi nahlášené jako nepovolené.
To jsem vám ještě chtěla napsat - jak jsme tehdy přepínala na druhou půlku Ulice po Večerníčku, tak jsem říkala Ondrovi, že mu skončil Večerníček a Teď si to přepnu já na ten svůj. Včera v Nevinných Lžích hrál Martin Hofmann a Ondra probíhal kolem TV a povídá: „Jéé, mami, ten je v té tvojí pohádce, viď?“ ![]()
Za 130 jim tam neserviruje jehneci, ale toulavy kocky, treba tahle dejova linie bude o ojebavani hostu ![]()
@Machalka píše:
Podle mě se to provalí dřív, páč v úterním díle se Jarda s Lenkou potkají s Markétou a Ediem, takže to podle mě praskne ve středuJá to prostě na tu svatbu fakt nevidím, kor v takových šatech by jí byla teď pěkná kosa
Tak je hodne zen co se vdava v zime, na saty jsou ruzny kabatky, kozisky a tak
a myslim, ze by to meli nekde uvnitr… ![]()
@ncc1701 píše:
Za 130 jim tam neserviruje jehneci, ale toulavy kocky, treba tahle dejova linie bude o ojebavani hostu
To by byl teda dobře maskovanej šméčkař. Takovou slušnou fasádu má…
@Bersaba píše:To by byl teda dobře maskovanej šméčkař. Takovou slušnou fasádu má…
Mně se nelíbí, něco mi na něm nesedí ![]()
@KPKristy píše:
Mně se nelíbí, něco mi na něm nesedí
No právě, je tak slušnej a korektní, až je to podezřelý. Aby Milerův brácha byl až takovej Dušín? ![]()