Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11822
18.3.13 17:11

Podle mě se to provalí dřív, páč v úterním díle se Jarda s Lenkou potkají s Markétou a Ediem, takže to podle mě praskne ve středu :think: Já to prostě na tu svatbu fakt nevidím, kor v takových šatech by jí byla teď pěkná kosa :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
18.3.13 17:26

Tak nebude se producírovat nikde venku snad, ne? A na přechod po venku určitě má něco vymyšleno.-)

Dnes chudák Michal hospodský, bude muset naučit lidi, že za poctivou kuchyň se platí. Mě teda 130 za jehněčí nepřišlo moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.3.13 17:37

@hofka, mně by v Praze nepřišlo 130,– moc snad ani za smažák! Co by ti ochlastové chtěli? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
18.3.13 17:40
@KPKristy píše:
@hofka, mně by v Praze nepřišlo 130,– moc snad ani za smažák! Co by ti ochlastové chtěli? :roll:

Ochlasty chápu, to jsou hlavně vyžírkové, jsem čekala, že si ani nic dalšího co neměl gratis na uvítání nedaj:-) Ale byli tam jiní lidi, kteří si stěžovali na cenu a ti vypadali normálně. Právě, cena spíš nízká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
18.3.13 18:07
@hofka píše:
Ochlasty chápu, to jsou hlavně vyžírkové, jsem čekala, že si ani nic dalšího co neměl gratis na uvítání nedaj:-) Ale byli tam jiní lidi, kteří si stěžovali na cenu a ti vypadali normálně. Právě, cena spíš nízká.

Jo, tady se scénáristi ocitli trochu mimo pražskou realitu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
18.3.13 18:08
@hofka píše:
Dnes chudák Michal hospodský, bude muset naučit lidi, že za poctivou kuchyň se platí. Mě teda 130 za jehněčí nepřišlo moc.

Ta cena je krásná, v Praze jsem teda takhle levné jehněčí neviděla :nevim: Za tuhle cenu člověk dostane max. kuřecí prsa a to ještě ne všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.13 18:14

Byl uz na ulozto dnesni dil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
18.3.13 18:21
@ivik21 píše: Že to druhý den opakují to vím, ale já právě po té noční přes poledne spím ;) Jinak nevím, jak bych tu noční měla mít? Nic mě nenapadá…Poradím si, možná to stáhnu…

Tak na 45min vstanes ;) jinak nekdo ma nocni od 18-6 nekdo od 22h-6h a nekdo od 22h-10h, ale to je jedno :) ja myslim, ze se tam stejne odehraje neco az pristi tyden… :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
18.3.13 18:23
@schwarzwaldtorte píše:
Byl uz na ulozto dnesni dil?

Byl, ale já stahovala o víkendu:-) V pondělí jsou většinou všecky díly smazané, asi nahlášené jako nepovolené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.3.13 18:25

To jsem vám ještě chtěla napsat - jak jsme tehdy přepínala na druhou půlku Ulice po Večerníčku, tak jsem říkala Ondrovi, že mu skončil Večerníček a Teď si to přepnu já na ten svůj. Včera v Nevinných Lžích hrál Martin Hofmann a Ondra probíhal kolem TV a povídá: „Jéé, mami, ten je v té tvojí pohádce, viď?“ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
18.3.13 18:27

Za 130 jim tam neserviruje jehneci, ale toulavy kocky, treba tahle dejova linie bude o ojebavani hostu :)

• Citovat
  • Upravit
18259
18.3.13 18:29
@Machalka píše:
Podle mě se to provalí dřív, páč v úterním díle se Jarda s Lenkou potkají s Markétou a Ediem, takže to podle mě praskne ve středu :think: Já to prostě na tu svatbu fakt nevidím, kor v takových šatech by jí byla teď pěkná kosa :twisted:

Tak je hodne zen co se vdava v zime, na saty jsou ruzny kabatky, kozisky a tak :) a myslim, ze by to meli nekde uvnitr… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
18.3.13 18:30
@ncc1701 píše:
Za 130 jim tam neserviruje jehneci, ale toulavy kocky, treba tahle dejova linie bude o ojebavani hostu :)

:mrgreen: To by byl teda dobře maskovanej šméčkař. Takovou slušnou fasádu má…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.3.13 18:32
@Bersaba píše: :mrgreen: To by byl teda dobře maskovanej šméčkař. Takovou slušnou fasádu má…

Mně se nelíbí, něco mi na něm nesedí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
18.3.13 18:33
@KPKristy píše:
Mně se nelíbí, něco mi na něm nesedí :nevim:

No právě, je tak slušnej a korektní, až je to podezřelý. Aby Milerův brácha byl až takovej Dušín? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí