Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@boball píše:
Byl zvyklej na guldu za pade
Tak ať táhne někam do bufáče, však jich je v Praze jistě dost ![]()
@KPKristy píše:
Tak ať táhne někam do bufáče, však jich je v Praze jistě dost
To by měl daleko
![]()
@Hanka79 píše:
O tomhle jsem se bavila s mamkou a ona mi rikala, ze brala Kuklova nejaky leky (nevim na co) a po nich se ji udelaly desne bolaky po tvari a aniz by to nejak mackala nebo neco, tak ji udelaly ohromde diry do tvari…:( tak to hned prestala brat, ale ty diry uz ji nikdo asi nevyleciNekde o tom v televizi pry mluvila, v tomhle smeru mi ji je docela lito…
ty jo to je teda na pytel…si ji stejně pořád pamatuju nejvíc jako princeznu Jasněnku ![]()
@MUFICE píše:
Možná si něco začne s tím Michalem
jej, mi je ta Šárka dost nesympatická a podle mně teda ta ženská moc hrát neumí,
onehdá mě napadlo, že doufám, že jí teď v Ulici nedají více prostoru… ![]()
Michal mi zatím nevadí, ale žádný extra herec taky asi podle mě není…
Spíš jestli si na nového hospodského nebude brousit zuby Simona…:-)
Jestli máte jojku, je tam třeba panelák, docela sranda, odlehčené, narozdíl od ulice např… jinak u nás je ten program bída, nedá se nic vybrat ![]()
No tak to by mě teda zajímalo proč ta ulice bude v pátek a v Ulici a né v sobotu na Mácháči, jak proč to tak nakonec dopadlo je mi jasné
abysme se taky pokochali ale v ději se musí něco odehrát aby to změnili
a Markéta ani nikdo jiný to evidentně do pátku nevykecají - tak to jsem zvědavá kdy se to provalí, docela jsem čekala že do té svatby to bude, i když chci aby se vzali
@maluska Treba to nebude na Machaci kvuli tomu, ze chteji, aby je oddaval Lumir a urady v Doksech to treba nedovoli, ze je treba musi oddavat zdejsi oddavajici, tak se na to vykaslou a odda je Lumir na radnici
kdo vi…takovy pripravy a pak to bude u „Henryho“ a na radnici ![]()
@Hanka79 no taky mě tahle varianta napadla, ale zas jsem si říkala, že ani Lumča není zas taková bomba aby přestěhovali celou svatbu
uvidíme co se sememle
ten hospodskej asi nebude tak úplně úžasnej jak se jim ze začátku zdál, to jsem zvědavá co se z něj ještě vyklube i když je fakt, že otvírat konečně svojí hospodu a každej by mi do toho kecal, že oni tam jsou zvyklí na to a to, tak už mi to taky leze na nervy
Spíš ten oddávající na těch Doksech bude magor a nebude tam chtít Lumíra…
@maluska No jo, ale asi je lepsi jak tamten oddavajici, ten se jim preci nezamlouval, proto rekli Lumirovi ![]()
Hospodsky si to chce asi udelat podle sveho a ne, aby mu tam ty pobudove do toho porad remcali
ziskat hospodu ja, tak je tam vubec nepustim jako to udelal on…az si vse pripravim apod.,abych na to mela klid a ne tam poslouchat ty jeji keci u piva
Byl na ne az moc hodnej ![]()
@Hanka79 no já to brala podle sebe, kdybych si nemohla přivést svého oddávajícího tak bych toho jejich překousla (vždycky to jsou jen kecy
co já vím vůbec co říkal ten náš
) ale hlavně ať je svatba na pěkném místě né nějaká radnice - tak jsem to myslela a myslela jsem že by se tak rozhodovala i Lenka
jinak naprostý souhlas bych si do své hospody taky nenechala kecat ani od Lumíra a už vůbec ne od nějakých ožralů
už by se dědci mohli uchlastat a dát pokoj, já vlastně ani nevím co tam v pondělí v hospodě řešili já mám na dědky averzi a jak tam jsou oni tak to nesleduju
@maluska píše: … já vlastně ani nevím co tam v pondělí v hospodě řešili já mám na dědky averzi a jak tam jsou oni tak to nesleduju
A moc jste me nepotesili, ze pondelni dil je o nicem…ale mne i posledni dva dily prisly takovy nudny, az na Libusku…to s tou Emou se uz tahne dlouho, uz mne to nejak nebavi…porad jak Anca je z toho cela hin apod. uz je to porad dokola
uz by to mohli nejak rozseknout
Tak mě se právě páteční díl líbil, myslím že to byl páteční s L a L, ale máš pravdu jen díky nim, pak ani nevím co se tam řešilo, kromě té Emy, jo vlastně ještě Franta s Viky to byl taky zážitek
a já se těšila na pondělí kvůli ukázkám na Adrianu a její hysterickou matku co bude a vlastně v ukázkách ukázali skoro všechno
ale tak zas mě navnadili na úterý a dluh Adriany, co s tím bude blbka dělat ![]()
jinak já takového dědky nesnáším i ve skutečnosti a jako že jich je v každé hospodě, ale to jsou většinou ty nejhorší zahulené pajzly, vysedávají a slitají do piva a jak se mihne kolem sukně tak maj blbý narážky a myslí si jak jsou vtipní
ale jsou jen dotěrní a trapní, jednou za čas to přeženou a válí se ve škarpě apod. no nesnáším tyhle typy
jé a scén jak se zbavit dědků bych měla habaděj ![]()
Škoda že se scénáristi nechytli metylalkoholové aféry - Lojza je na to jak dělanej