Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
16.3.13 20:29
@boball píše:
Byl zvyklej na guldu za pade :lol:

Tak ať táhne někam do bufáče, však jich je v Praze jistě dost :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15095
16.3.13 20:32
@KPKristy píše:
Tak ať táhne někam do bufáče, však jich je v Praze jistě dost :cert:

To by měl daleko :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
16.3.13 20:35
@Hanka79 píše:
O tomhle jsem se bavila s mamkou a ona mi rikala, ze brala Kuklova nejaky leky (nevim na co) a po nich se ji udelaly desne bolaky po tvari a aniz by to nejak mackala nebo neco, tak ji udelaly ohromde diry do tvari…:( tak to hned prestala brat, ale ty diry uz ji nikdo asi nevyleci :( Nekde o tom v televizi pry mluvila, v tomhle smeru mi ji je docela lito… :|

ty jo to je teda na pytel…si ji stejně pořád pamatuju nejvíc jako princeznu Jasněnku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
16.3.13 20:38
@MUFICE píše:
Možná si něco začne s tím Michalem :mrgreen:

jej, mi je ta Šárka dost nesympatická a podle mně teda ta ženská moc hrát neumí,
onehdá mě napadlo, že doufám, že jí teď v Ulici nedají více prostoru… :poblion:
Michal mi zatím nevadí, ale žádný extra herec taky asi podle mě není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
16.3.13 20:59

Spíš jestli si na nového hospodského nebude brousit zuby Simona…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
16.3.13 21:08

Jestli máte jojku, je tam třeba panelák, docela sranda, odlehčené, narozdíl od ulice např… jinak u nás je ten program bída, nedá se nic vybrat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
16.3.13 21:57

No tak to by mě teda zajímalo proč ta ulice bude v pátek a v Ulici a né v sobotu na Mácháči, jak proč to tak nakonec dopadlo je mi jasné :mrgreen: abysme se taky pokochali ale v ději se musí něco odehrát aby to změnili :think: a Markéta ani nikdo jiný to evidentně do pátku nevykecají - tak to jsem zvědavá kdy se to provalí, docela jsem čekala že do té svatby to bude, i když chci aby se vzali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
16.3.13 22:02

@maluska Treba to nebude na Machaci kvuli tomu, ze chteji, aby je oddaval Lumir a urady v Doksech to treba nedovoli, ze je treba musi oddavat zdejsi oddavajici, tak se na to vykaslou a odda je Lumir na radnici :) kdo vi…takovy pripravy a pak to bude u „Henryho“ a na radnici :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
16.3.13 22:12

@Hanka79 no taky mě tahle varianta napadla, ale zas jsem si říkala, že ani Lumča není zas taková bomba aby přestěhovali celou svatbu :D uvidíme co se sememle
ten hospodskej asi nebude tak úplně úžasnej jak se jim ze začátku zdál, to jsem zvědavá co se z něj ještě vyklube i když je fakt, že otvírat konečně svojí hospodu a každej by mi do toho kecal, že oni tam jsou zvyklí na to a to, tak už mi to taky leze na nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
16.3.13 22:31

Spíš ten oddávající na těch Doksech bude magor a nebude tam chtít Lumíra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
16.3.13 22:35

@maluska No jo, ale asi je lepsi jak tamten oddavajici, ten se jim preci nezamlouval, proto rekli Lumirovi :)

Hospodsky si to chce asi udelat podle sveho a ne, aby mu tam ty pobudove do toho porad remcali :)ziskat hospodu ja, tak je tam vubec nepustim jako to udelal on…az si vse pripravim apod.,abych na to mela klid a ne tam poslouchat ty jeji keci u piva :)Byl na ne az moc hodnej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
16.3.13 22:41

@Hanka79 no já to brala podle sebe, kdybych si nemohla přivést svého oddávajícího tak bych toho jejich překousla (vždycky to jsou jen kecy :mrgreen: co já vím vůbec co říkal ten náš :mrgreen: ) ale hlavně ať je svatba na pěkném místě né nějaká radnice - tak jsem to myslela a myslela jsem že by se tak rozhodovala i Lenka
jinak naprostý souhlas bych si do své hospody taky nenechala kecat ani od Lumíra a už vůbec ne od nějakých ožralů :roll: už by se dědci mohli uchlastat a dát pokoj, já vlastně ani nevím co tam v pondělí v hospodě řešili já mám na dědky averzi a jak tam jsou oni tak to nesleduju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
16.3.13 22:50
@maluska píše: … já vlastně ani nevím co tam v pondělí v hospodě řešili já mám na dědky averzi a jak tam jsou oni tak to nesleduju
:mrgreen: :mrgreen: Takova otrava alkoholem by taky neskodila :-D oni uz musi smrdet pivem, ikdyz ho nepijou :poblion: ale takhle to v zivote bohuzel taky chodi, ze nekdo od rana do vecera chlasta v hospode :roll: :lol:

A moc jste me nepotesili, ze pondelni dil je o nicem…ale mne i posledni dva dily prisly takovy nudny, az na Libusku…to s tou Emou se uz tahne dlouho, uz mne to nejak nebavi…porad jak Anca je z toho cela hin apod. uz je to porad dokola :? uz by to mohli nejak rozseknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
16.3.13 22:58

Tak mě se právě páteční díl líbil, myslím že to byl páteční s L a L, ale máš pravdu jen díky nim, pak ani nevím co se tam řešilo, kromě té Emy, jo vlastně ještě Franta s Viky to byl taky zážitek :mrgreen: a já se těšila na pondělí kvůli ukázkám na Adrianu a její hysterickou matku co bude a vlastně v ukázkách ukázali skoro všechno :lol: ale tak zas mě navnadili na úterý a dluh Adriany, co s tím bude blbka dělat :mrgreen:
jinak já takového dědky nesnáším i ve skutečnosti a jako že jich je v každé hospodě, ale to jsou většinou ty nejhorší zahulené pajzly, vysedávají a slitají do piva a jak se mihne kolem sukně tak maj blbý narážky a myslí si jak jsou vtipní :roll: ale jsou jen dotěrní a trapní, jednou za čas to přeženou a válí se ve škarpě apod. no nesnáším tyhle typy
jé a scén jak se zbavit dědků bych měla habaděj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
16.3.13 23:02

Škoda že se scénáristi nechytli metylalkoholové aféry - Lojza je na to jak dělanej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí