Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18259
15.3.13 20:22
@meduleinka píše:
Já mám pocit, že jsem „někde“ (asi ve snídani) slyšela, že takhle velkou akci ještě netočili a že jim to dalo hodně práce. Mluvili právě snad o té svatbě, ale nerada bych kecala :-(

No snad to dopadne, holt to musej trochu zdramatizovat, vzdyt bychom nemeli na co koukat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
15.3.13 20:29
@Hanka79 píše:
Franta si ucvrknul… :P

jako předčasná ejakulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
15.3.13 20:32
@bublinek píše:
jako předčasná ejakulace?

Ja jsem to tak pochopila. Libal se na posteli s tou svou a najednou se rychle posadil na posteli, nohy k sobe a sedel jak jelitko, pak se ho ptala zda se mu to stalo poprve… :D njn deti dospivaj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15123
15.3.13 21:37
@zuzice píše:
No viděla bych trochu rozdíl "zadovádět siů dva roky před svatbou a dva týdny před svatbou :-)))

já v tom moc rozdíl nevidím, zvlášť když s ním možná otěhotněla :nevim:
nevěra jako nevěra… ona zas nebyla opilá… čímž neospravedlňuji ani jednoho, ale myslím, že v tom zas takový rozdíl není… na vážno to měli už tehdá… :palec: když se snažili o dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15123
15.3.13 21:40
@Hanka79 píše:
Ja jsem to tak pochopila. Libal se na posteli s tou svou a najednou se rychle posadil na posteli, nohy k sobe a sedel jak jelitko, pak se ho ptala zda se mu to stalo poprve… :D njn deti dospivaj :)
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
15.3.13 22:07

@Hanka79 já myslela že se mu jen postavil :lol: bylo to srandovní, jak jsou vykulení a za pár let :roll:
@pettom tak pro mě by to rozdíl byl - podvést mě 2 týdny před stavbou tak svatbu určitě zruším, bych ho nevzala… pokud další šance tak to nechat uležet a né se v takové situaci brát
jinak snad nejsme v americkém filmu/seriálu aby se to řešilo až u oltáře :lol: to nesnáším tyhle scény jak si to rozmyslí až tam před všema těma lidma :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
15.3.13 22:10
@maluska píše:
@Hanka79 já myslela že se mu jen postavil :lol: bylo to srandovní, jak jsou vykulení a za pár let :roll:

No neco na ten zpusob se mu asi prihodilo…netusila jsem, ze az tak to budou v tom serialu resit :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
15.3.13 22:21

Jo ten Franta byl vtipnej dneska :) to jsem se taky pobavila :) Taky by mě zajímalo jak to bude nakonec s Emou a Toužimskou. A Markéta je blbá a zamilovaná, ta to tam ještě rozvíří a Lenka se to dozví podle mě.. Jinak Libuška byla výborná jak si dala o ty dveře, to jsem se začala řehtat na celej byt :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
15.3.13 22:24

@Hanka79 no mě to taky zarazilo :lol: je mi jich líto co tam ten Franta a Viky musí teď hrát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
15.3.13 22:26

@slunicko83 no přišli mi s dr. vůbec jak 2 puberťáci zamilovaní :lol: hezky se na to kouká - moc se mi spolu líbí :palec: ale vůbec by mě ze začátku nenapadlo, že tihle 2 se někdy dají dohromady… no ještě radši nebudu křičet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
15.3.13 22:28

Mi to taky přišlo, že se mu postavil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
15.3.13 22:33

@maluska jj mě taky ne, ale hlavně, že už tam není Eliáš, jsem na něj měla takovou alergii, že jsem nechtěla na Ulici třeba ani koukat, když týral Libušku, a pak jsem ho viděla jednou v metru a úplně jsem ho propíchávala pohledem :D No myslím, že nás bylo víc ženských, co na něj nenávistně koukaly, chudák herec :D :D Takhle to mám ale se všema hercema, když se mi zprotiví ve filmu nebo v seriálu, už je nemusím :) viz. Ordinace a Švarc a Lea, ty bych zavraždila oba :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
15.3.13 22:41
@maluska píše:
@slunicko83 no přišli mi s dr. vůbec jak 2 puberťáci zamilovaní :lol: hezky se na to kouká - moc se mi spolu líbí :palec: ale vůbec by mě ze začátku nenapadlo, že tihle 2 se někdy dají dohromady… no ještě radši nebudu křičet :mrgreen:

Libusce to moc slusi :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
15.3.13 22:42
@slunicko83 píše:
Ordinace a Švarc a Lea, ty bych zavraždila oba :D

O tech dvou mi radsi ani nemluv…ty mi pijou krev, hlavne Švarc, ty jeho vytezoslavny usmevy..doufam, ze ho brzy vyhodi a tedka byla ukazka jak Lea neco nalejva do lahve s alkoholem nebo s cim…chce Lucku asi otravit…na to taky nemuzu koukat… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
15.3.13 22:45
@MUFICE píše:
Ti dědci jsou strašní, nic jiného než chlast je nezajímá :cert: :zed:

no a taky by mě teda zajímalo, kde na to pořád berou prachy…většinou to už budou důchodci, né? a třeba u Nyklové vysedávali už od dopoledne… :think:
(je dobré, jak je jich tam celá banda, ale mluví vždycky jenom dva) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky