Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@meduleinka píše:
Já mám pocit, že jsem „někde“ (asi ve snídani) slyšela, že takhle velkou akci ještě netočili a že jim to dalo hodně práce. Mluvili právě snad o té svatbě, ale nerada bych kecala
No snad to dopadne, holt to musej trochu zdramatizovat, vzdyt bychom nemeli na co koukat ![]()
@Hanka79 píše:
Franta si ucvrknul…
jako předčasná ejakulace?
@bublinek píše:
jako předčasná ejakulace?
Ja jsem to tak pochopila. Libal se na posteli s tou svou a najednou se rychle posadil na posteli, nohy k sobe a sedel jak jelitko, pak se ho ptala zda se mu to stalo poprve…
njn deti dospivaj ![]()
@zuzice píše:
No viděla bych trochu rozdíl "zadovádět siů dva roky před svatbou a dva týdny před svatbou
já v tom moc rozdíl nevidím, zvlášť když s ním možná otěhotněla ![]()
nevěra jako nevěra… ona zas nebyla opilá… čímž neospravedlňuji ani jednoho, ale myslím, že v tom zas takový rozdíl není… na vážno to měli už tehdá…
když se snažili o dítě…
@Hanka79 píše:
Ja jsem to tak pochopila. Libal se na posteli s tou svou a najednou se rychle posadil na posteli, nohy k sobe a sedel jak jelitko, pak se ho ptala zda se mu to stalo poprve…njn deti dospivaj
@Hanka79 já myslela že se mu jen postavil
bylo to srandovní, jak jsou vykulení a za pár let ![]()
@pettom tak pro mě by to rozdíl byl - podvést mě 2 týdny před stavbou tak svatbu určitě zruším, bych ho nevzala… pokud další šance tak to nechat uležet a né se v takové situaci brát
jinak snad nejsme v americkém filmu/seriálu aby se to řešilo až u oltáře
to nesnáším tyhle scény jak si to rozmyslí až tam před všema těma lidma ![]()
@maluska píše:
@Hanka79 já myslela že se mu jen postavilbylo to srandovní, jak jsou vykulení a za pár let
No neco na ten zpusob se mu asi prihodilo…netusila jsem, ze az tak to budou v tom serialu resit
![]()
Jo ten Franta byl vtipnej dneska
to jsem se taky pobavila
Taky by mě zajímalo jak to bude nakonec s Emou a Toužimskou. A Markéta je blbá a zamilovaná, ta to tam ještě rozvíří a Lenka se to dozví podle mě.. Jinak Libuška byla výborná jak si dala o ty dveře, to jsem se začala řehtat na celej byt
![]()
@Hanka79 no mě to taky zarazilo
je mi jich líto co tam ten Franta a Viky musí teď hrát ![]()
@slunicko83 no přišli mi s dr. vůbec jak 2 puberťáci zamilovaní
hezky se na to kouká - moc se mi spolu líbí
ale vůbec by mě ze začátku nenapadlo, že tihle 2 se někdy dají dohromady… no ještě radši nebudu křičet ![]()
@maluska jj mě taky ne, ale hlavně, že už tam není Eliáš, jsem na něj měla takovou alergii, že jsem nechtěla na Ulici třeba ani koukat, když týral Libušku, a pak jsem ho viděla jednou v metru a úplně jsem ho propíchávala pohledem
No myslím, že nás bylo víc ženských, co na něj nenávistně koukaly, chudák herec
Takhle to mám ale se všema hercema, když se mi zprotiví ve filmu nebo v seriálu, už je nemusím
viz. Ordinace a Švarc a Lea, ty bych zavraždila oba ![]()
@maluska píše:
@slunicko83 no přišli mi s dr. vůbec jak 2 puberťáci zamilovaníhezky se na to kouká - moc se mi spolu líbí
ale vůbec by mě ze začátku nenapadlo, že tihle 2 se někdy dají dohromady… no ještě radši nebudu křičet
Libusce to moc slusi
![]()
@slunicko83 píše:
Ordinace a Švarc a Lea, ty bych zavraždila oba
O tech dvou mi radsi ani nemluv…ty mi pijou krev, hlavne Švarc, ty jeho vytezoslavny usmevy..doufam, ze ho brzy vyhodi a tedka byla ukazka jak Lea neco nalejva do lahve s alkoholem nebo s cim…chce Lucku asi otravit…na to taky nemuzu koukat… ![]()
@MUFICE píše:
Ti dědci jsou strašní, nic jiného než chlast je nezajímá![]()
no a taky by mě teda zajímalo, kde na to pořád berou prachy…většinou to už budou důchodci, né? a třeba u Nyklové vysedávali už od dopoledne… ![]()
(je dobré, jak je jich tam celá banda, ale mluví vždycky jenom dva) ![]()