Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zuzice píše:
Holky, mi teď došlo, že pokud je svatba příští sobotu, tak ji neuvidíme. v sobotu ulice není. nebo že by byl spešl díl jen svatba?
Ja jsem o tom vcera taky premyslela, ze z vikendu se dily netoci…takze tu slysime a vidime velke pripravy a pak nic? a jeste na Machaci…to me mrzi, ale jak rikas mozna bude v pondeli pak specialni dil
a nebo prave, ze zadna zatim nebude, ze se to nejak odlozi, tak se mluvi o tom ze bude v sobotu
a az opravdu bude, tak bude v patek ![]()
@zuzice píše:
Holky, mi teď došlo, že pokud je svatba příští sobotu, tak ji neuvidíme. v sobotu ulice není. nebo že by byl spešl díl jen svatba?
To bude asi ta zrada. Svatba má být v sobotu, něco ji ale naruší, takže se konat nebude. A pak se Jarda s Lenkou rozhodnou, že jen hupnou za Lumírem na úřad. A to můžou klidně v pondělí ![]()
@zuzice píše:
Tak to dají na pátek nebo na pondělí ![]()
@MarkyM píše:
Holky já mam obavy, že svatba nebude.
Tak někde zaznělo, že svatba se uskuteční, ale přes nějaká úskalí. Tak ji možná odloží. Na všední den ![]()
No Lumír sě světelnou sě brali poslední ulici v červnu, nevím kterého roku, Libuše s Eliášem na valentina, to bylo přes týden, Miriam s Hejlem taky přes týden, Pepan s tou Božkou nebo kým taky v týdnu a když sě vdavala simona tak jsem zrovna nějakou dobu nesledovala, tak nevím
a Ingrid s Vasilem taky přes týden…
@KPKristy píše:
To bude asi ta zrada. Svatba má být v sobotu, něco ji ale naruší, takže se konat nebude.
A ja vim co? Mirinka alias Picaso nakresli krasne obrazky postavicek Lence na saty
![]()
Já nevim, no bojim se že se Jarda přizná. No uvidíme, ale zase kdyby svatba byla tak už jsou dávno ukázky na to.
Je jasný, že se to Lenka nějak dozví..:-) jinak by to do seriálu nedávali… Takže jsem jenom zvědavá jak se to dozví
@MarkyM nepřizná, však to sám říkal, že by byl blbec. Ale tak vypadá, že je docela čestný a svědomí je sviňa tak možné je všechno. A v Ulici obzvlášť ![]()
No jsem se taky včera divila že má být svatba v sobotu a to ulice není
tak mohlo by to klidně narušit počasí a svatbu udělají na rychlo v pátek a kde no v přece nově otevřené hospodě s nejlepším jídlem… nebo ten další týden
uvidíme jestli se svatba objeví v tv tak na to určitě už poběží upoutávky v televizi týden do předu, tak dejte kdyžtak vědět jestli na nově lákají na svatbu
@Janettka23 Markéta se chová dost nápadně, řekla to Bedřichovi řekne i druhým(třeba Edímu ![]()
Prostě buď to řekne Markéta nebo Jardu dožene svědomí a přizná se… Lenka s Jardou už to měli moc idylický no ![]()