Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dneska se mi o Ulici zdálo. Markéta otěhotněla..
a Gábina taky, ale s obočnatcem… a to se skoro nestíhám dívat.. ![]()
@hofka píše:
Tak upoutávky na zítřejší díl.. že by konečne L+L pusa??? Ale určitě je něco vyruší, ono v ulici není kam spěchat, žáno:-)
Tak to už by snad byla přeháňka, ne ![]()
Já už jim dneska fandila nahlas, to je děsný toto
![]()
@hofka píše:
Tak upoutávky na zítřejší díl.. že by konečne L+L pusa??? Ale určitě je něco vyruší, ono v ulici není kam spěchat, žáno:-)
Taky jsem zvědavá, jestli ta pusa konečně padne ![]()
Před chvílí jsem dokoukala ten dnešní díl. Gábina si konečně vyrazila mezi mladé
Ten obočnatec, jak se na ní culil
Hynek to zbytečně vyhrotil s tím Mastným ![]()
No ty bláho co to jako bylo s tím Mastným, Gábina sice je občas na ránu, ale dělat scény s tím že srovná Mastný boty, nebo utáhne kohoutek? ti dva se fakt hledali
A já být Gábinou ta k kvůli toho určitě z Coolny neodcházím ![]()
A mimochodem, stále nechápete s čím je Gábina nespokojená? viz. ZOO
@MUFICE, to jo, chápu, že ho Hynek nemusí, ale tak by mohl být rád, že dobrovolně a s radostí jim hlídá dítě a mohl by držet pusu ![]()
Jinak jsem teda moc dobře chápala, že by Gábina chtěla spontánnost. U nás to jeden čas bylo taky aktuální. Manžel nikam nechtěl, nic neřešil a mně to šlo kvalitně na nervy. Stejně jako Gábina jsem chtěla, abychom měli společné zážitky a on mě pořád odkazoval, ať si někam zajdu s dětma a tak dále. Ale mně nešlo o to, abych si primárně někam zašla, ale o to, abychom to dělali společně. V tomhle jsem s Gábinou zajedno a Hynkovo kecy o tom, ať si jdou do ZOO se Šimonem ve všední den mi otevíraly kudlu v kapse ![]()
Holky tak po 2 týdnech konečně vidím ulici a tedka jsem ji musela přepnout protože to mluvení s plnou pusou mě málem zabilo
![]()
@elluan píše:
Dneska se mi o Ulici zdálo. Markéta otěhotněla..a Gábina taky, ale s obočnatcem… a to se skoro nestíhám dívat..
Hurá, tak Libuška s doktorem, i manžel u ukázky: „hele hele hele - jooo“
tak snad konečně se holky dočkáme!
Gábina mě totálně vytáčí, jak se pořád kolem ní řeší, jak toho má moc, jak je unavená, tršku to nezvládli scénáristi, takhle prostě vyčerpaná matka nevypadá - nemyslím vzhledově. Jsou přeci mámy, co chodí do práce, dětí mají víc než jedno, co je celý den ve školce, ona má přeci na sebe celý den…na učení, na školu na domácnost…
Když ona je vyčerpaná asi spíš psychicky. Prostě nevybouřené mládí:-)
@Petorka píše:
Hurá, tak Libuška s doktorem, i manžel u ukázky: „hele hele hele - jooo“tak snad konečně se holky dočkáme!
Ja myslim, ze ne, ze tesne nez se dotknou jejich rty, tak zabreci maly Adamek
![]()
@Hanka79 píše:
Ja myslim, ze ne, ze tesne nez se dotknou jejich rty, tak zabreci maly Adamek![]()
Jdi mi někam, to už psychicky nezvládnu ![]()
@Hanka79 píše:
Ja myslim, ze ne, ze tesne nez se dotknou jejich rty, tak zabreci maly Adamek![]()