Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No kamarád říkal, že i když voyo zpoplatnili, tak je lidí, co si to zaplatí fakt dost. tak to lidem asi nevadí no.
@Miška68 píše:
Jde vám někde stáhnout včerejší Ulice?
Nikde není, a jak by řekla Hofka, už dobrou čtvrthodinu (my teda už od rána) tu o tom hovoříme, Mlho ![]()
@KPKristy No já jsem si všimla..Ale toho tady tolik, že mě nebaví to pročítat tak se raději zeptám..
![]()
@Miška68 píše:
@KPKristy No já jsem si všimla..Ale toho tady tolik, že mě nebaví to pročítat tak se raději zeptám..![]()
A já jsem taky dobrej mimoň. Ty se ptáš na včerejší, já píšu o dnešní. Tomu se říká „uliční demence“ ![]()
@KPKristy píše:
A já jsem taky dobrej mimoň. Ty se ptáš na včerejší, já píšu o dnešní. Tomu se říká „uliční demence“
@hofka píše:
Tak když nevidím ani večer kvůli manželovi ani často ráno kvůli kroužkům dcery, jsem ráda za stáhnutí kdykoliv:-)
Jasny ![]()
Jinak kdyz jsem treba s malym u nasich, tak tam na Ulici moc nekoukam, neni cas a kdyz pak prijedu domu a vidim dalsi dil, tak si reknu, ze se tam zase az tak za ten tyden toho tolik nezmenilo ![]()
@hofka píše:
bacha, ale je tam 2364!!!
Jo, zázrak! Už to stahuju!
Hergot, to jsem jediná, kdo nečučí dopředu, ale nechá si to pěkně na zítra?
Já na to večer koukat nemůžu, když je doma ten můj, to je pak jak ve Vratných lahvích „Prosim tě, jak se můžeš na takový kraviny dívat – při svým vzdělání?“
@ncc1701 a už někdy žehlil
je fakt že já u toho strašně ráda žehlím nebo dělám jiné velice užitečné věci
ani nevím kdy jsem se podívala jen tak že jsem se fakt dívala, u toho dělám všechno možný a pak moje postřehy taky podle toho vypadaj ![]()
A jinak mi je jedno jestli vidím díl dopředu nebo dozadu, pro mě je to svým způsobem prostě relax a když to bylo volně na stránkách novy tak jsem dokoukala klidně 3 díly zpětně, ale to když jsem dlouho odkládala žehlení a nakupilo se to tu a Elenka byla malá a víc spala, teď toho moc nenaspí a jak vidí že mám otevřenej noťas přijde, zavře ho a řekne „ááááá konec“
![]()