Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Marcip píše:
A už tam dlouho nebyla Bětka a Kristýna
To mi ani nevadí…
Achjo, Leni, tos me docela zklamala
jsme si to dnes meli pustit, tak ted nevim ![]()
Tak jsem už taky zkoukla dnešní díl a můžu jen souhlasit - Gábina je zhýčkanej rozmazlenej spratek, rozhodně netřou bídu s nouzí, má zdravé dítě, tak co by chtěla
Bych jí to všecko sebrala, ať si teda někde začne hezky od píky sama ![]()
Taky su zvědavá, jestli to Jarda nakonec Lence řekne, myslím si totiž že jo, i když mu to Bedčich neradil…
A Li+Li dneska dobrý, sice nebyla pusa, ale aspoň už i Thea Kelišová všechno ví a nemusej se skrejvat ![]()
Prosím neznáte někdo tu písničku co hráli když šla Gábina za Hynkem do ložnice?
Kopne Hynek Gabinu do zadku jeste behem teto serie nebo az v te dalsi?
@MarkyM Ja myslim, ze neprizna, ale myslim, ze oba v te dilne delat nebudou, ze asi Marketa po case odejde, treba do pekarstvi misto Libusky, ktera pujde znova tetovat ![]()
@Hanka79 píše:
@MarkyM Ja myslim, ze neprizna, ale myslim, ze oba v te dilne delat nebudou, ze asi Marketa po case odejde, treba do pekarstvi misto Libusky, ktera pujde znova tetovat
Hm.. zajimavý scénář
to by taky šlo.
@MarkyM píše:
Hm.. zajimavý scénářto by taky šlo.
Akorat nevim kdo by sel misto Markety
, uz vim, Gabina, aspon by nemela cas premyslet nad kravinama a mela by zmenu ![]()
@zuzice no to byla kombinace nevybouřeného mládí a nefunkčního vztahu, pokud jsem to dobře pochopila… mně ale přijde že ten Hynek se snaží, je na ní takovej milej, chválí jí a snaží se jí pomoct, kdyby si řekla jak chce pomoct určitě jí vyhoví, i jí řekl že jí nebrání, ať si dojde zapařit s kamarádama… taky myslím, že mít dítě tak brzo není ideální a ještě s o tolik starším chlapem, časem ten věkový rozdíl může být holt problém - každý jsou trochu někde jinde, ale tady mi prostě přijde že ten Hynek to chápe a snaží se aby ona měla i tohle vyžití
jinak já byla do těch 18 z největší části vybouřená ![]()
Tak trochu mě tu mate informace, že svatba bude ohrožená nebo že by se měla posunou, páč mě přijde že Jarda nic neřekne (Bedřich měl taky pravdu), Bedřich rozhodně nic neřekne a Markéta taky nevypadá, že to chtěla volat do světa
leda že se ožere a vyslepičí to Eddiemu pak by to mohlo nadělat paseku
ale myslím, že v té práci nezůstane, taky jí vidím v pekárně
@Hanka79 píše:
Akorat nevim kdo by sel misto Markety, uz vim, Gabina, aspon by nemela cas premyslet nad kravinama a mela by zmenu
no nevím jestli další nevybouřená divoženka by bylo pro kluky do dílny to pravé
jistota by byla nějaká stará škatule ![]()