Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13131
13.3.13 14:51

A už tam dlouho nebyla Bětka a Kristýna :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.3.13 14:52
@Marcip píše:
A už tam dlouho nebyla Bětka a Kristýna :think:

To mi ani nevadí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12597
13.3.13 16:04

Achjo, Leni, tos me docela zklamala :( jsme si to dnes meli pustit, tak ted nevim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
13.3.13 16:33

Tak jsem už taky zkoukla dnešní díl a můžu jen souhlasit - Gábina je zhýčkanej rozmazlenej spratek, rozhodně netřou bídu s nouzí, má zdravé dítě, tak co by chtěla :nevim: Bych jí to všecko sebrala, ať si teda někde začne hezky od píky sama :twisted:
Taky su zvědavá, jestli to Jarda nakonec Lence řekne, myslím si totiž že jo, i když mu to Bedčich neradil…
A Li+Li dneska dobrý, sice nebyla pusa, ale aspoň už i Thea Kelišová všechno ví a nemusej se skrejvat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13131
13.3.13 19:10

Prosím neznáte někdo tu písničku co hráli když šla Gábina za Hynkem do ložnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
13.3.13 19:23

Kopne Hynek Gabinu do zadku jeste behem teto serie nebo az v te dalsi?

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
13.3.13 19:26

@Marcip Charles & Eddie: Would I Lie To You?

• Citovat
  • Upravit
4515
13.3.13 19:39

Už jsem si myslela, že se Jarda přizná…uf to jsou nervy :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13131
13.3.13 20:19
@ncc1701 píše:
@Marcip Charles & Eddie: Would I Lie To You?
Šikulka :hug: Děkuju moc :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
13.3.13 20:26

@MarkyM Ja myslim, ze neprizna, ale myslim, ze oba v te dilne delat nebudou, ze asi Marketa po case odejde, treba do pekarstvi misto Libusky, ktera pujde znova tetovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
13.3.13 20:43
@Hanka79 píše:
@MarkyM Ja myslim, ze neprizna, ale myslim, ze oba v te dilne delat nebudou, ze asi Marketa po case odejde, treba do pekarstvi misto Libusky, ktera pujde znova tetovat :lol:

Hm.. zajimavý scénář :lol: to by taky šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
13.3.13 20:50
@MarkyM píše:
Hm.. zajimavý scénář :lol: to by taky šlo.

Akorat nevim kdo by sel misto Markety :think:, uz vim, Gabina, aspon by nemela cas premyslet nad kravinama a mela by zmenu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
13.3.13 21:09

@zuzice no to byla kombinace nevybouřeného mládí a nefunkčního vztahu, pokud jsem to dobře pochopila… mně ale přijde že ten Hynek se snaží, je na ní takovej milej, chválí jí a snaží se jí pomoct, kdyby si řekla jak chce pomoct určitě jí vyhoví, i jí řekl že jí nebrání, ať si dojde zapařit s kamarádama… taky myslím, že mít dítě tak brzo není ideální a ještě s o tolik starším chlapem, časem ten věkový rozdíl může být holt problém - každý jsou trochu někde jinde, ale tady mi prostě přijde že ten Hynek to chápe a snaží se aby ona měla i tohle vyžití :nevim: jinak já byla do těch 18 z největší části vybouřená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
13.3.13 21:13

Tak trochu mě tu mate informace, že svatba bude ohrožená nebo že by se měla posunou, páč mě přijde že Jarda nic neřekne (Bedřich měl taky pravdu), Bedřich rozhodně nic neřekne a Markéta taky nevypadá, že to chtěla volat do světa :nevim: leda že se ožere a vyslepičí to Eddiemu pak by to mohlo nadělat paseku :think: ale myslím, že v té práci nezůstane, taky jí vidím v pekárně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
13.3.13 21:14
@Hanka79 píše:
Akorat nevim kdo by sel misto Markety :think:, uz vim, Gabina, aspon by nemela cas premyslet nad kravinama a mela by zmenu :lol:

no nevím jestli další nevybouřená divoženka by bylo pro kluky do dílny to pravé :mrgreen: jistota by byla nějaká stará škatule :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí