Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já myslím, že to nakonec na sebe Jarda propíchne sám. Hryže ho svědomí jako kráva. A nebo mu Markéta v pomatení smyslů pošle nějakou pikantní SMS, Lenka ji přečte a bude masakr…
Jo, je to docela možný, že skončí v pekárně. Dneska tam naznačovali, že Libuška už brzy začne tetovat. Bylo to takový milý, jak seděli s doktůrkem u něj v kuchyni tak blízko sebe, já už myslela, že si dají aspoň hubana a nic, pěkně nás natahujou, ale mě oba dva baví, mám obě ty postavy moc ráda ![]()
Markéta, ta to teda vymňoukla, jsem teda zvědavá, jak tohle dopadne. Jarda je z toho pěkně zdrchanej. Lence určitě pak dojde, proč byl najednou takhle hodnej, až se dozví, že jí podvedl. Snad na tom Lenky a Jardy vztah neztroskotá, to by byla docela škoda.
Ta svatba se může posunout i z úplně jiného důvodu, třeba onemocní mirinka nebo miriam…nebo přímo lenka. Zlomí si ruku a je po svatbě. třeba ![]()
A v květnu Markéta vybalí, že je těhotná, po Jardovi nic nechce, ale dítě si nechá a bude jí s ním pomáhat simona ![]()
@zuzice píše:
A v květnu Markéta vybalí, že je těhotná, po Jardovi nic nechce, ale dítě si nechá a bude jí s ním pomáhat simona
Nestraš, vždyť bydlí ve stejným baráku, to by bylo! ![]()
@maluska píše:
no nevím jestli další nevybouřená divoženka by bylo pro kluky do dílny to pravéjistota by byla nějaká stará škatule
Ruuuuza
jo Gabinu do dilny radsi davat nebudem, ta by tam nakonec ojela oba dva ![]()
Tak jsem skoukla ty posl.dva díly ulice, Gábinu bych propleskla fakt, to je taková pipka neskutečná…nechápu nechápu nechápu, na co ona si pořád stěžuje!!!
Musím se smát Mirince, co jsem jí ještě v životě neviděla chodit, mluvit až na to tatínku já kákám a maminko už jsem hotová…
Začíná mi být Jardy líto, je vidět, že fakt lituje, taky si myslím, že to té Lence řekne. Markéta snad vychladne.
Adriana je taky na facku, jsem ráda, že Pešek jí dal pro ten večer košem a koukal s Amálkou na film.
Gábina potřebuje mladé ucho které s ní bude pařit, ne fotříky od rodin, jednoho má doma. Navíc Jarda už asi do konce života nezahne ![]()
@Hanka79 píše:
Ruuuuza![]()
![]()
jo Gabinu do dilny radsi davat nebudem, ta by tam nakonec ojela oba dva
@maluska píše:![]()
![]()
no já chtěla napsat Růžu ale pak jsem se rozhodla že to nenapíšu tak napřímo
Licenci mají asi do roku 2017,takže můžeme být v klidu, máme dost času na rozdávání virtuálních facek a rozčilování se nad charaktery všech postav ![]()
Jestli to na sebe Jarda práskne sám, tak to bude fakt vůl, jen ať se užívá a vyžírá si to sám, dobře mu tak, on si to příště fakt rozmyslí… bylo by fajn, kdyby jednou v té ulici všechno neprasklo, nevěra tam byla ale taková rychlo nevěra o které se nikdo nedoví, to by byla aspoň změna.
Však to říkám furt, ať si ta Gábina s tím mlaďochem už konečně zařádí a bude konečně klid od těch jejích kyselých ksichtů ![]()
@bobin to mě taky napadlo, že by mohla i do hospody, ale asi by to nedopadlo nejlíp, nad ní je potřeba pořádný dozor - nejlépe Nyklovka
ale ona s Nyklovou měla už nějaký problém, že… dělala u ní nějakou brigádu
a tu sekretářku do dílny by mohla jít klíďo dělat i Adri
né ta by taky potřebovala za prdelí Nyklovou - poslala bych do pekárny Markétu, Adrianu a Gábinu - pěkně za trest ![]()
@zuzice fakt to, no tak za tu dobu, to zas přestanu aspoň 3× sledovat a zas začnu ![]()