Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy a ještě ti to vyjde na polední koukání viď
já taky stahuju, stáhnu ale dneska musím do města, tak nebudu mít čas a stejně ho uvidím až po odvysílání v TV
večer až bude dítě spát a nebo až zítra
@maluska píše:
@KPKristy a ještě ti to vyjde na polední koukání viďjá taky stahuju, stáhnu ale dneska musím do města, tak nebudu mít čas a stejně ho uvidím až po odvysílání v TV
večer až bude dítě spát a nebo až zítra
No právě! Jsem si říkala, co tu budu dělat, až zase kluci na chvíli společně spočinou ![]()
@ncc1701 nejsi sama. Taky koukám až další den ráno. Ale hltám taky hned přes den co se děje. ![]()
@ncc1701 píše:
Hergot, to jsem jediná, kdo nečučí dopředu, ale nechá si to pěkně na zítra?Já na to večer koukat nemůžu, když je doma ten můj, to je pak jak ve Vratných lahvích „Prosim tě, jak se můžeš na takový kraviny dívat – při svým vzdělání?“
Ja koukam, az vecer, online v TV…ale na vecer uz ocima popohanim hodiny, aby uz bylo pul 7 ![]()
Ted koukam na Smichov, davaji tam stare Ptakoviny, kdyz to zacinalo a uvadi je Rychly s Barou Stepanovou, a jestli koukate na Ordinaci a videli jste tam Rychleho syna, tak to je cely on..ja uz myslela, ze to uvadi ten syn
neskutecna podoba akorat, ze starej nema takovyho brežněva ![]()
Ajaj tak to jsem zvědavá jestli to tam bude ještě odpoledne. teď jsem v práci a večer to nestihnu:-(
Holky sice to sem nepatri, ale taky dobry
(od 3min)
http://www.stream.cz/…uzivne-v-oms
Ted koukam na Seznam, ze je tam vyfocena jak dneska nastupuje do porodnice, ze ji zitra ceka cisarsky rez…tak bud to mela falesny poplach a nebo blba sranda pro lidi ![]()
@Hanka79 píše:
Holky sice to sem nepatri, ale taky dobry![]()
(od 3min)
http://www.stream.cz/…uzivne-v-oms
Ted koukam na Seznam, ze je tam vyfocena jak dneska nastupuje do porodnice, ze ji zitra ceka cisarsky rez…tak bud to mela falesny poplach a nebo blba sranda pro lidi
No, je vidět, že ještě nerodila, hvězda ![]()
Jinak dnešní Ulice fajn, ale zítra to bude ještě lepší! ![]()
@ivik21 píše:škoda mrhat energií na tu slečnu…
Asi tak nějak…
@KPKristy píše:
No, je vidět, že ještě nerodila, hvězdaJinak dnešní Ulice fajn, ale zítra to bude ještě lepší!
Je divna no ![]()
a nedrazdi me s tou Ulici
![]()
Tak upoutávky na zítřejší díl.. že by konečne L+L pusa??? Ale určitě je něco vyruší, ono v ulici není kam spěchat, žáno:-)
@hofka píše:
Tak upoutávky na zítřejší díl.. že by konečne L+L pusa??? Ale určitě je něco vyruší, ono v ulici není kam spěchat, žáno:-)
beztakžejo a Ema se konečně v 18letech rozhodne, že k Toužimské nepůjde ![]()
Scénaristi mají témata a sledovanost, tak budou natahovat co to půjde ![]()