Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
14.3.13 21:05

Na uložto je zítřek, kdo by chtěl!! Já už stahuji  :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
14.3.13 21:39

@KPKristy super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
14.3.13 21:53

Ááááááá teď jsem to dokoukala a dr. a Libuška zítra :dance: konečně :D už mě dneska fakt vytočili jak se loučili u dveří ale ukázky vypadají slibně a tak mě uklidnili :lol:
jsem ráda že se Gábina KONEČNĚ vyžvejkla, jsem ženská ale z toho jejího naznačování jsem ani já nebyla moudrá, natož pak chlap že :lol: v tomhle jí teda chápu, taky jsem to tak měla, zažije asi skoro každá na rodičáku a nějaká taková podobná odpověď, co dostala Gábina od Hynka, se dostavila i mně od manžela :lol: vím že to nemyslel špatně, vlastně měl pravdu ale jde o princip že :) máme jít jako rodina :mrgreen: u nás pochopeno, uvidíme jak chápavý je Hynek :D no to se to ale chlapovi musí říct :lol: no Gabča už je taky snad poučená a místo kyselých ksichtů bude normálně mluvit
no vyhrocený spor mezi Hynkem a Mastným byl, ale nějak to chápu, má na něj prostě averzi a pak stačí málo a teda já přijít domu a zjistit že mi tchýně lezla po celém bytě, že mi tu uklízela a udělala něco na co jsem neměla čas nebo prostě odkládala, tak mi to radost taky neudělá, bych si připadala děsně neschopně a jak šmudla že se na to tady nemůže koukat a musí mi uklidit :roll: no aspoň víme po kom Gábina tu uklízecí mánii má :mrgreen:
nechápu proč se Gábina vracela dřív z coolny :nevim: kdybych věděla že je táta pryč, že všichni přežili ve zdraví, tak to neřeším, zůstanu a pokecali bysme o tom třeba druhej den :nevim:
jo a svatba má být příští sobotu - tak to jí neuvidíme tak i tak ne - když v sobotu ulice není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
14.3.13 21:57

Strašně mě znervozňujou scény, kdy se herci „vykecávají“ a děti jsou samotné ve vedlejší místnosti, dneska brečící Adámek :zed: ječí v pokojíčku sám a oni řeší v kuchyni co s ním :roll:… při těhle scénách ať je to kdo je, si vždycky říkám, zavři už hubu a běž za tím dítětem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
14.3.13 21:58
@maluska píše:
Strašně mě znervozňujou scény, kdy se herci „vykecávají“ a děti jsou samotné ve vedlejší místnosti, dneska brečící Adámek :zed: ječí v pokojíčku sám a oni řeší v kuchyni co s ním :roll:… při těhle scénách ať je to kdo je, si vždycky říkám, zavři už hubu a běž za tím dítětem :lol:

Taky jsem si dneska říkala! Jako jsou to puboši, ale tak nějak si myslím, že instinktivně by člověk plačící dítě vzal na ruku, aby ho ukonejšil nebo ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
14.3.13 21:59

Asi ještě mrknu na zítřek. Nechce se mi spát, mám staženo a manžel odchází na lože…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
14.3.13 22:06

@KPKristy no mě by nic jiného v jejich věku ani nenapadlo, než že pochovat a nějak zabavit, ale určitě bych ho nenechala samotného ve vedlejší místnosti, nedřepla si na židli a neřešila co s ním :mrgreen:
taky nad tím uvažuju, u nás stejná situace :lol: jen s rozdílem že mě do stažení zbývá ještě 10 min. ale ta Libuška mi nedá spát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
14.3.13 22:27

Ha, takže 2365 staženo, jdu se koukat :mavam: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
14.3.13 22:30
@KPKristy píše:
Taky jsem si dneska říkala! Jako jsou to puboši, ale tak nějak si myslím, že instinktivně by člověk plačící dítě vzal na ruku, aby ho ukonejšil nebo ne? :nevim:

No tak jestli tam chodili třeba už hodinu v kuse, tak já taky pak nechávám, ať si teda řve, řve když jsem tam i když ne :pocitac: ale mně teda spíš pobavila Amálka, zuby nebo prdíky, dyť tomu Adámkovi už jsou aspoň 2 roky ne? Nebo minimálně 1,5roku…takže zuby ano, ale prdíky??? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
14.3.13 22:31

Holky, tak se nezapomeňte pochlubit, jak to s nima vypadá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
14.3.13 22:37

@Petorka s těma prdíkama mě teda taky zarazila ale je fakt že některé děti na bolebřich trpí i do 2 let :nevim: a jo svý dítě jsem taky nechala pobékávat když jsem věděla že má všechno co má mít a jen si něco vynucuje, svoje dítě už má člověk po čase přečtené že :mrgreen: ale cizí bych nenechala, to ho radši budu chovat a dělat blbiny než aby mi tu brečelo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
14.3.13 22:48
@Petorka píše:
No tak jestli tam chodili třeba už hodinu v kuse, tak já taky pak nechávám, ať si teda řve, řve když jsem tam i když ne :pocitac: ale mně teda spíš pobavila Amálka, zuby nebo prdíky, dyť tomu Adámkovi už jsou aspoň 2 roky ne? Nebo minimálně 1,5roku…takže zuby ano, ale prdíky??? :roll:

Adamovi budou dva asi v květnu, jestli se nepletu…

Viděla jsem zítřek a úáááá!!! L+L už mi pijou krev, jsem na zhroucení a v ukázkách na pondělí vůbec nebyli, íííííúúúúúúééééggrrrrrr :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
14.3.13 22:48
@Petorka píše:
Holky, tak se nezapomeňte pochlubit, jak to s nima vypadá!

Viz výše :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
14.3.13 22:53
@maluska píše:
@Petorka s těma prdíkama mě teda taky zarazila ale je fakt že některé děti na bolebřich trpí i do 2 let :nevim: a jo svý dítě jsem taky nechala pobékávat když jsem věděla že má všechno co má mít a jen si něco vynucuje, svoje dítě už má člověk po čase přečtené že :mrgreen: ale cizí bych nenechala, to ho radši budu chovat a dělat blbiny než aby mi tu brečelo :D

No tak to máš taky pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
14.3.13 22:54
@KPKristy píše:
Viz výše :roll: :zed:

No to snad!!! Takže ani ta pusa??? Něco je vyruší nebo se oba zarazí? :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit