Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ááááááá teď jsem to dokoukala a dr. a Libuška zítra
konečně
už mě dneska fakt vytočili jak se loučili u dveří ale ukázky vypadají slibně a tak mě uklidnili ![]()
jsem ráda že se Gábina KONEČNĚ vyžvejkla, jsem ženská ale z toho jejího naznačování jsem ani já nebyla moudrá, natož pak chlap že
v tomhle jí teda chápu, taky jsem to tak měla, zažije asi skoro každá na rodičáku a nějaká taková podobná odpověď, co dostala Gábina od Hynka, se dostavila i mně od manžela
vím že to nemyslel špatně, vlastně měl pravdu ale jde o princip že
máme jít jako rodina
u nás pochopeno, uvidíme jak chápavý je Hynek
no to se to ale chlapovi musí říct
no Gabča už je taky snad poučená a místo kyselých ksichtů bude normálně mluvit
no vyhrocený spor mezi Hynkem a Mastným byl, ale nějak to chápu, má na něj prostě averzi a pak stačí málo a teda já přijít domu a zjistit že mi tchýně lezla po celém bytě, že mi tu uklízela a udělala něco na co jsem neměla čas nebo prostě odkládala, tak mi to radost taky neudělá, bych si připadala děsně neschopně a jak šmudla že se na to tady nemůže koukat a musí mi uklidit
no aspoň víme po kom Gábina tu uklízecí mánii má ![]()
nechápu proč se Gábina vracela dřív z coolny
kdybych věděla že je táta pryč, že všichni přežili ve zdraví, tak to neřeším, zůstanu a pokecali bysme o tom třeba druhej den ![]()
jo a svatba má být příští sobotu - tak to jí neuvidíme tak i tak ne - když v sobotu ulice není ![]()
Strašně mě znervozňujou scény, kdy se herci „vykecávají“ a děti jsou samotné ve vedlejší místnosti, dneska brečící Adámek
ječí v pokojíčku sám a oni řeší v kuchyni co s ním
… při těhle scénách ať je to kdo je, si vždycky říkám, zavři už hubu a běž za tím dítětem ![]()
@maluska píše:
Strašně mě znervozňujou scény, kdy se herci „vykecávají“ a děti jsou samotné ve vedlejší místnosti, dneska brečící Adámekječí v pokojíčku sám a oni řeší v kuchyni co s ním
… při těhle scénách ať je to kdo je, si vždycky říkám, zavři už hubu a běž za tím dítětem
Taky jsem si dneska říkala! Jako jsou to puboši, ale tak nějak si myslím, že instinktivně by člověk plačící dítě vzal na ruku, aby ho ukonejšil nebo ne? ![]()
Asi ještě mrknu na zítřek. Nechce se mi spát, mám staženo a manžel odchází na lože…
@KPKristy no mě by nic jiného v jejich věku ani nenapadlo, než že pochovat a nějak zabavit, ale určitě bych ho nenechala samotného ve vedlejší místnosti, nedřepla si na židli a neřešila co s ním ![]()
taky nad tím uvažuju, u nás stejná situace
jen s rozdílem že mě do stažení zbývá ještě 10 min. ale ta Libuška mi nedá spát ![]()
@KPKristy píše:
Taky jsem si dneska říkala! Jako jsou to puboši, ale tak nějak si myslím, že instinktivně by člověk plačící dítě vzal na ruku, aby ho ukonejšil nebo ne?
No tak jestli tam chodili třeba už hodinu v kuse, tak já taky pak nechávám, ať si teda řve, řve když jsem tam i když ne
ale mně teda spíš pobavila Amálka, zuby nebo prdíky, dyť tomu Adámkovi už jsou aspoň 2 roky ne? Nebo minimálně 1,5roku…takže zuby ano, ale prdíky??? ![]()
@Petorka s těma prdíkama mě teda taky zarazila ale je fakt že některé děti na bolebřich trpí i do 2 let
a jo svý dítě jsem taky nechala pobékávat když jsem věděla že má všechno co má mít a jen si něco vynucuje, svoje dítě už má člověk po čase přečtené že
ale cizí bych nenechala, to ho radši budu chovat a dělat blbiny než aby mi tu brečelo ![]()
@Petorka píše:
No tak jestli tam chodili třeba už hodinu v kuse, tak já taky pak nechávám, ať si teda řve, řve když jsem tam i když neale mně teda spíš pobavila Amálka, zuby nebo prdíky, dyť tomu Adámkovi už jsou aspoň 2 roky ne? Nebo minimálně 1,5roku…takže zuby ano, ale prdíky???
Adamovi budou dva asi v květnu, jestli se nepletu…
Viděla jsem zítřek a úáááá!!! L+L už mi pijou krev, jsem na zhroucení a v ukázkách na pondělí vůbec nebyli, íííííúúúúúúééééggrrrrrr
![]()
@Petorka píše:
Holky, tak se nezapomeňte pochlubit, jak to s nima vypadá!
Viz výše
![]()
@maluska píše:
@Petorka s těma prdíkama mě teda taky zarazila ale je fakt že některé děti na bolebřich trpí i do 2 leta jo svý dítě jsem taky nechala pobékávat když jsem věděla že má všechno co má mít a jen si něco vynucuje, svoje dítě už má člověk po čase přečtené že
ale cizí bych nenechala, to ho radši budu chovat a dělat blbiny než aby mi tu brečelo
No tak to máš taky pravdu.
@KPKristy píše:
Viz výše![]()
No to snad!!! Takže ani ta pusa??? Něco je vyruší nebo se oba zarazí? ![]()