Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2787
15.3.13 09:01
@KPKristy píše:
Aže jako už v sedmnácti měla kozály! Nezávidím, nechtěla bych to vidět v padesáti…

No nebo po dětech…já tam sice mám prdlajz, ale radši skoro nic než takové velké balony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
15.3.13 09:02
@Pypule píše:
Ahoj holky, rada bych se k vam zapojila do diskuse. Na Ulici koukam snad od zacatku. Ale musim rict, ze posledni dobou me fakt stve, jak v Ulici pokazi kazdej vztah neverou :-/ To tam nemuzr byt jediny normalni vztah?

Asi se říděj při psaní scénáře skutečností ;)

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
15.3.13 09:04

@Pypule Ja tem scenaristum rozumim, jednak kdo by na to koukal, jak lidi chodi do prace, z prace a jedinym problemem je, jak donutit napsat ukoly, druhak, kolik vztahu kolem nas je idealnich??? Kolem me teda asi ani jeden :) Bud se resi prachy, nebo odcizeni, moc prace, malo prace… A to hold u nekterych jedincu vede k touze vypadnout z tech stereotypu…

• Citovat
  • Upravit
414
15.3.13 09:04

Ta Gábina je škaredá, ty její ksichty kdo se na ní má furt koukat, hubu furt nataženou, a druhá je Anča na ty její obličeje se už taky nemůžu koukat. Včera sem od televize odcházela s úsměvěm, L+L mě v ulici teď prostě baví nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
15.3.13 09:06
@janinka606 píše:
Ta Gábina je škaredá, ty její ksichty kdo se na ní má furt koukat, hubu furt nataženou, a druhá je Anča na ty její obličeje se už taky nemůžu koukat. Včera sem od televize odcházela s úsměvěm, L+L mě v ulici teď prostě baví nejvíc.

Mě jejich ksichtíky nevaděj, znám horší ksichty :roll: Každej jsme nějakej, tohle neřešim. ;) Jo, L+L jsou nejlepší tedka.

• Citovat
  • Upravit
15074
15.3.13 09:22

Tak když se jí kozy vytahaj, nechá si je přešít, ne?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
15.3.13 09:30

Holky zrovna jsem v tydnu videla 12.dil ulice kdy si Tereza jeste jako kure stezovala mame ze holky uz nosi podprsenku a ze se ji libi nejsky kluk sle ten bali Pumrovou /Gabina/ ze ta ma dudy a kluci za ni pali. Bara Tereze riksla ze za 5 let bude Terezka krasna holka a Gabina roztekla :-D to jsem se musela zasmát. Kdyby vedeli jaky bude scenar za 5 let… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
15.3.13 09:36
@kam2 píše:
Holky zrovna jsem v tydnu videla 12.dil ulice kdy si Tereza jeste jako kure stezovala mame ze holky uz nosi podprsenku a ze se ji libi nejsky kluk sle ten bali Pumrovou /Gabina/ ze ta ma dudy a kluci za ni pali. Bara Tereze riksla ze za 5 let bude Terezka krasna holka a Gabina roztekla :-D to jsem se musela zasmát. Kdyby vedeli jaky bude scenar za 5 let… :-)

Taky jsem tuhle scénku viděla :mrgreen: Terka tam vypadá fakt roztomile, taková hezká holčička, to ona je teď po 5ti letech pěkně „rozteklá“…pořád taky nosí jeden svetr. A dost se mi nelíbí Olda, jak má ty vlasy neupravený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.3.13 09:40

Jo, řekla bych, že Matka Tereza Nejhodnější Jordánová je dohromady rozteklejší, než celá Gábina. Gábina totiž vypadá jako ženská, kdežto Terísek spíš jako přerostlé mimino :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
15.3.13 09:45
@Bobiše píše:
L+L vyruší. Plačící Adámek a pak Miki. :-) Je to sranda. Ale na pondělí nic. Takže… kdoví kdy zas. :roll:

Ja to rikala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1406
15.3.13 09:46
@Jančakecalka píše:
Asi se říděj při psaní scénáře skutečností ;)

Je to hrozný:-)) Jestli to takhle vypadá i v normálním světě a každej se takhle hned podvádí :-D Nee je to jenom aby se tam něco dělo :-) Ale je to takový zvláštní no. Nikdo s nikym nevydrží :-D ale takový už jsou seriály…Aby na to lidi koukali:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
15.3.13 09:47
@maluska píše: ...... i ten Franta dřív vyspí s Viky než si dá L a L pusu :lol:
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1406
15.3.13 09:51

To je tak divný koukat na toho Frantu jak jí šahá na prsa :-D Ještě před chvílí to byl malej chlapeček a teď..:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1406
15.3.13 09:52

Kolik je vůbec Frantovi? 15?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
15.3.13 09:55

Myslím že spíš 13