Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy píše:
Aže jako už v sedmnácti měla kozály! Nezávidím, nechtěla bych to vidět v padesáti…
No nebo po dětech…já tam sice mám prdlajz, ale radši skoro nic než takové velké balony.
@Pypule píše:
Ahoj holky, rada bych se k vam zapojila do diskuse. Na Ulici koukam snad od zacatku. Ale musim rict, ze posledni dobou me fakt stve, jak v Ulici pokazi kazdej vztah neverou :-/ To tam nemuzr byt jediny normalni vztah?
Asi se říděj při psaní scénáře skutečností ![]()
@Pypule Ja tem scenaristum rozumim, jednak kdo by na to koukal, jak lidi chodi do prace, z prace a jedinym problemem je, jak donutit napsat ukoly, druhak, kolik vztahu kolem nas je idealnich??? Kolem me teda asi ani jeden
Bud se resi prachy, nebo odcizeni, moc prace, malo prace… A to hold u nekterych jedincu vede k touze vypadnout z tech stereotypu…
Ta Gábina je škaredá, ty její ksichty kdo se na ní má furt koukat, hubu furt nataženou, a druhá je Anča na ty její obličeje se už taky nemůžu koukat. Včera sem od televize odcházela s úsměvěm, L+L mě v ulici teď prostě baví nejvíc.
@janinka606 píše:
Ta Gábina je škaredá, ty její ksichty kdo se na ní má furt koukat, hubu furt nataženou, a druhá je Anča na ty její obličeje se už taky nemůžu koukat. Včera sem od televize odcházela s úsměvěm, L+L mě v ulici teď prostě baví nejvíc.
Mě jejich ksichtíky nevaděj, znám horší ksichty
Každej jsme nějakej, tohle neřešim.
Jo, L+L jsou nejlepší tedka.
Holky zrovna jsem v tydnu videla 12.dil ulice kdy si Tereza jeste jako kure stezovala mame ze holky uz nosi podprsenku a ze se ji libi nejsky kluk sle ten bali Pumrovou /Gabina/ ze ta ma dudy a kluci za ni pali. Bara Tereze riksla ze za 5 let bude Terezka krasna holka a Gabina roztekla
to jsem se musela zasmát. Kdyby vedeli jaky bude scenar za 5 let… ![]()
@kam2 píše:
Holky zrovna jsem v tydnu videla 12.dil ulice kdy si Tereza jeste jako kure stezovala mame ze holky uz nosi podprsenku a ze se ji libi nejsky kluk sle ten bali Pumrovou /Gabina/ ze ta ma dudy a kluci za ni pali. Bara Tereze riksla ze za 5 let bude Terezka krasna holka a Gabina rozteklato jsem se musela zasmát. Kdyby vedeli jaky bude scenar za 5 let…
Taky jsem tuhle scénku viděla
Terka tam vypadá fakt roztomile, taková hezká holčička, to ona je teď po 5ti letech pěkně „rozteklá“…pořád taky nosí jeden svetr. A dost se mi nelíbí Olda, jak má ty vlasy neupravený.
Jo, řekla bych, že Matka Tereza Nejhodnější Jordánová je dohromady rozteklejší, než celá Gábina. Gábina totiž vypadá jako ženská, kdežto Terísek spíš jako přerostlé mimino ![]()
@Bobiše píše:
L+L vyruší. Plačící Adámek a pak Miki.Je to sranda. Ale na pondělí nic. Takže… kdoví kdy zas.
Ja to rikala
![]()
@Jančakecalka píše:
Asi se říděj při psaní scénáře skutečností
Je to hrozný:-)) Jestli to takhle vypadá i v normálním světě a každej se takhle hned podvádí
Nee je to jenom aby se tam něco dělo
Ale je to takový zvláštní no. Nikdo s nikym nevydrží
ale takový už jsou seriály…Aby na to lidi koukali:-)
To je tak divný koukat na toho Frantu jak jí šahá na prsa
Ještě před chvílí to byl malej chlapeček a teď..:-D