Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teď jsem koukala na internetu na herce co hraje Frantu a je mu 16
Tak to teda fakt nevypadá
Je v prvním ročníku na osmiletém gymplu, takže 6.třída? to je o rok starší než můj synátor. Proboha už nás to taky čeká za chvíli. No a co bych dala za to aby, až si najde holku byl jak Li-Li
i když Franta s Viky na to jdou pomalu a rozumně. kupodivu. Musím se doma pozeptat jak to má. Zatím tvrdí, že ho holky nezajímají. Ale to Boris tvrdil na podzim taky a ted už vystrkuje růžky ![]()
Ráno jsem se dívala na Telce na starý díl a byl tam Fili Cíl, jak jsme se o něm jednou bavili. Nevěděli jsme koho a kdy tam hrál. Hrál spolužáka Moniky a mihla se tam i ta holka co v Prvním kroku zaplatila té postavě Filipa školné.
K Markétě-manžel si myslí že skončí s Edým, akorát jim to dělají složitěší.
Ale je divný, že by ve 13 letech dělal tohle
Že by to scénáristi dovolili… A nehraje v Ulici 15 letýho?
NEE hraje 13 letýho ![]()
http://postava.osobnosti.cz/frantisek-hruby
@hofka píše:
Asi je všecko co má kozy jako vozy sličné:-)
@maluska píše:![]()
![]()
tos mě pobavila
@ncc1701 prý když má zavřenou pusu![]()
![]()
tak šereda to není, jen když se mračí a nebo naopak až moc směje tak se trochu bojím
Jojo zubiska má pořádný ![]()
@ncc1701 píše:
Ona tam byla od zacatku prezentovana jako ta kocka. Ja ji nemuzu uprit, ze je hezka, kdyz je nalicena, ma rozpusteny vlasy a zavrenou pusu. Kdyz se sklebi, je to des.
nejhorší je ten její koňský úsměv ![]()
Tak ve 13ti je normální že se mu bouří hormony ne
když má holku… ale až to za 10 let přijde u nás tak jsem zvědavá jestli to pochopení budu mít taky
jinak teda ve skutečnosti mu je 16 let
bych mu teda neřekla
@Janettka23 píše:
NEE hraje 13 letýho
http://postava.osobnosti.cz/frantisek-hruby
Ja si myslim, ze se nejak bavila Anicka s nekym nebo jak to bylo, ze je Frantovi 14 /v tom serialu/, ze jsem si rikala, ze bude moct az za rok
ze mu zatim musi osahavani staci :-p
Taky myslím, že Frantovi je v seriálu 14, určitě jsem to tam zaslechla…
Holky, mi teď došlo, že pokud je svatba příští sobotu, tak ji neuvidíme. v sobotu ulice není. nebo že by byl spešl díl jen svatba?
@maluska píše:![]()
![]()
tos mě pobavila
@ncc1701 prý když má zavřenou pusu![]()
![]()
tak šereda to není, jen když se mračí a nebo naopak až moc směje tak se trochu bojím