Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1048
15.3.13 22:50

@Hanka79 no já si říkala, že jí bude chtít zlikvidovat jako tu tetu, co jí shodila ze schodů…mimochodem by mě zajímalo jestli se to ještě bude nějak vyšetřovat..Ta Lea je fakt nemocná, tý by měli dát minimálně svěrací kazajku..taky je mi úzko vždycky, když dělán intriky s malou Gitou, se úplně vžívám do role Lucie a přemýšlím co bych jí v tý chvíli udělala.. to je děs..Já nikdy na seriály nekoukala, až na mateřský jsem začala a někdy to žeru až moc :D :D U toho vždycky žehlim a někdy jsem do toho tak zažraná, že zjistím, že už 5 minut horlivě žehlím jednu košili tak, že už víc vyžehlená být fakt nemůže :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
15.3.13 22:52

Já na Růžovku moc nekoukám, ale zarazilo mě, jakou má Kuklová špatnou pleť a to má vrstvu make upu jak kráva :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
15.3.13 22:55

@slunicko83 :lol: chudáci záporňáci… já to tak nemám, už jsem to tu psala, mě ti záporňáci prostě baví :D Kukačka ten byl taky dobrej
@Spenata tak ono to pivo je levnější než voda :? dědci plesnivý - ti mě tam fakt rozčilujou, taky většinou v tu dobu odcházím třeba na záchod atp. :) a ten Michal je blbec že si je tam takhle pouští :roll: co to je za chlapa, bych s nima zamávala, by se tam už neobjevili, než tam mít natažený takovýhle blbce tak radši prázdnou hospodu :roll: jinak to tam jednou komentovala Nyklovka s Růžou jak si můžou dovolit chlastat už od rána, já nevím kdo je kdo ale jmenovali to tam tak, že jeden je invalidní důchodce, další nezaměstnaný apod. ale jo - kde na to berou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
15.3.13 22:56

@Spenata že jo? taky jsem koukala, má dolíčky jako měl Poulíček když uváděl Kolotoč :D :D :D Hlavně mě strašně pije krev, že má už několik dílů pořád tu samou bílou kabelku alá Hermes Birkin, která jí vůbec nesluší mimochodem :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
15.3.13 23:00

Já mám na Růžovku vypěstovanou úplnou averzi, mě stačí když náhodou zahlídnu upoutávku na Růžovku a musím to přepnou, páč mi to prostě přijde úplně uhozený, dřív jsem nepravidelně koukala, ale chirurgie mě vůbec nebavila :nevim: pak fakt každý s každým, blbé herecké výkony některých herců a ještě horší neherci :zed: to je šílené a intriky všeho druhu, to je na mě fakt moc… vím že Ulice je taky kolikrát slátanina ale pořád mi to přijde reálné a nepřitažené za vlasy, jsou tam dlouho stejní herci… v Růžovce už není snad nikdo původní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
15.3.13 23:06

@maluska je fakt, že Ulice mě taky baví mnohem víc, v Ordinaci je to fakt samej šmodrchanec a intrika a přijde mi, že nikdo není pořádně potrestanej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15123
16.3.13 00:01
@maluska píše:
@Hanka79 já myslela že se mu jen postavil :lol: bylo to srandovní, jak jsou vykulení a za pár let :roll:
@pettom tak pro mě by to rozdíl byl - podvést mě 2 týdny před stavbou tak svatbu určitě zruším, bych ho nevzala… pokud další šance tak to nechat uležet a né se v takové situaci brát
jinak snad nejsme v americkém filmu/seriálu aby se to řešilo až u oltáře :lol: to nesnáším tyhle scény jak si to rozmyslí až tam před všema těma lidma :roll:

jako ohledně svatby tak určitě… jistě je vhodné ji odložit…
myslela jsem jako, že není rozdíl mezi Lenčinou nevěrou jako takovou a Jardovou nevěrou, pořád je to nevěra a je na nich jestli odpustí, ale Jarda už jednou velkorysý byl… tak teď je to na Lence… ale brát se je určitě trochu nevhodné teď no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
16.3.13 00:01

V Ordinaci je od začátku třeba Mázl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15123
16.3.13 00:03
@maluska píše:
@Hanka79 no mě to taky zarazilo :lol: je mi jich líto co tam ten Franta a Viky musí teď hrát :lol:
:mrgreen: to teda.. také jsme se tu s přítelem tlemili :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
16.3.13 00:07

Mě dneaka bavil Boris se záclonama a Libuška napasovaná do dveří. To byly vtipný momenty. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15123
16.3.13 00:09
@maluska píše:
Já mám na Růžovku vypěstovanou úplnou averzi, mě stačí když náhodou zahlídnu upoutávku na Růžovku a musím to přepnou, páč mi to prostě přijde úplně uhozený, dřív jsem nepravidelně koukala, ale chirurgie mě vůbec nebavila :nevim: pak fakt každý s každým, blbé herecké výkony některých herců a ještě horší neherci :zed: to je šílené a intriky všeho druhu, to je na mě fakt moc… vím že Ulice je taky kolikrát slátanina ale pořád mi to přijde reálné a nepřitažené za vlasy, jsou tam dlouho stejní herci… v Růžovce už není snad nikdo původní

také tak :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15123
16.3.13 00:13
@Bersaba píše:
Mě dneaka bavil Boris se záclonama a Libuška napasovaná do dveří. To byly vtipný momenty. :lol:

Boris se záclonama :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
16.3.13 00:35

@pettom my už jsme to tu řešily :D holky psaly, že Jarda byl tenkrát za odplatu v bordelu, takže už si to vybral :mrgreen: leda že teď půjde do bordelu zas Lenka a hodí to za hlavu :lol:
@Tamtama Mázl tam byl od začátku jo, já teda nekoukala ani na začátku tak nevím, ale v tom případě je určitě jedinej :mrgreen: ostatní umřeli nebo se odstěhovali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
16.3.13 01:15

Tak jsem ted zkoukla další díl a nic moc. Akorát jsou tam zase ti ožralí dědci a jejich perly :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
16.3.13 01:16
@Spenata píše:
Já na Růžovku moc nekoukám, ale zarazilo mě, jakou má Kuklová špatnou pleť a to má vrstvu make upu jak kráva :jazyk:

To jsem si tuhle taky všimla 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky