Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mrs. S
20.3.13 19:09

Nechci rýpat :D, ale přeci Gábina s Hynkem nemají peníze, hádají se kvůli každé koruně, ale Gábina má nový dotykový mobil, to ti producenti nedomysleli :)

• Citovat
  • Upravit
10933
20.3.13 19:23
@sabi88 píše:
Nechci rýpat :D, ale přeci Gábina s Hynkem nemají peníze, hádají se kvůli každé koruně, ale Gábina má nový dotykový mobil, to ti producenti nedomysleli :)

Nový dotykový telefon se dá pořídit za 15stovek nebo taky za pět set s tarifem… nevidím na tom nic nenormálního ;-) člověk už se naučil s telefonem žít, takže je to prostě potřeba ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
20.3.13 19:28

A je to venku.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811

Tak uprimne mi je Lenky hooodne lito… to si nezaslouzi nikdo, at je jakykoli :! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
@pvmr píše:
Tak uprimne mi je Lenky hooodne lito… to si nezaslouzi nikdo, at je jakykoli :! :hug:

I když mi tam moc nesedí, tak je mi jí taky líto..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
20.3.13 19:29

No takže…holky prosím o zprávu, co bude v zítřejší ulici…chudák Lenka, Markéta je kravka teda :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
20.3.13 19:35

Lenky je mi taky fakt líto :( Jarda si to ale zaslouží pořádně vyžrat debil :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
20.3.13 19:43

Tak dneska jsem Gábinu fakt nedala, jak řešila to Hynkovo špinavé prádlo 8o to je fakt práce hodit to do pračky a zmáčknout čudlík, no ale zkusí to do čtvrtku stihnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
20.3.13 19:44
@ToVo píše:
Tak dneska jsem Gábinu fakt nedala, jak řešila to Hynkovo špinavé prádlo 8o to je fakt práce hodit to do pračky a zmáčknout čudlík, no ale zkusí to do čtvrtku stihnout :mrgreen:

Taky jsem se nad tím pozastavila.. :mrgreen: Jak kdyby to snad prala v ruce! To už je přehnaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
20.3.13 19:46

Začínám být na tu zubatku pěkně alergická :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
20.3.13 19:47
@ToVo píše:
Tak dneska jsem Gábinu fakt nedala, jak řešila to Hynkovo špinavé prádlo 8o to je fakt práce hodit to do pračky a zmáčknout čudlík, no ale zkusí to do čtvrtku stihnout :mrgreen:

Já zase nechápala, proč nedala malýho spát, to je takový problém ho „uložit“ nebo z toho dělají obřad na hodinu? On má zvýšenou teplotu, sedí tam v pyžamu na barové židli a ona sedí zdrcená u ntb, kdyby ho dala dávno spát, měla klid a nemusela zase dělat ze sebe chudinku. To prádlo už byla jen tečka na závěr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
20.3.13 19:47

@Petorka Gábina je divná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
20.3.13 19:51

Dneska mě tak napadlo, co je vlastně s Gábininou matkou? Že nikdy Šimona nepohlídá, vždycky jen Denisa, Tereza nebo Radek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.3.13 19:52

Já hlavně netuším z toho, jak Gábina pořád odfukuje a funí. Tak ať školu přeruší, když nestíhá nebo dá malého do babyboxu nebo se rozvede s Hynkem nebo se vystřelí na Měsíc. Co by furt chtěla? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
20.3.13 19:56
@Hanka79 píše:
A uz vite co cekate? jinak my do cca 30tt odpovidali, pak se to nejak zvrtlo a malej rostl jak z vody :-D cukrovku jsem nemela a ani on…
Jinak tohle je foceny 24.9.11 malej se narodil 3.10.11 takze nejakych cca 10dni pred porodem tudis 33tt :mrgreen:

ty jo, tak to byl malej taky pěknej bejvák :lol: dneska mě navíc vyděsila kadeřnice, že první kluk měl něco málo přes 3 kg a mala malé bříško a druhý těhotenství měla prý břicho obrovský a kluk měl před 4 kg 8o doufám, že mě se to vyhne, protože první dcera je pořád pěknej prcek a kdyby se mi druhé narodilo veliké tak by se ten 3letý rozdíl asi brzo ztratil :mrgreen: jinak nevím, necháváme si překvápko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí