Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sabi88 píše:
Nechci rýpat, ale přeci Gábina s Hynkem nemají peníze, hádají se kvůli každé koruně, ale Gábina má nový dotykový mobil, to ti producenti nedomysleli
Nový dotykový telefon se dá pořídit za 15stovek nebo taky za pět set s tarifem… nevidím na tom nic nenormálního
člověk už se naučil s telefonem žít, takže je to prostě potřeba ![]()
Tak uprimne mi je Lenky hooodne lito… to si nezaslouzi nikdo, at je jakykoli
![]()
@pvmr píše:
Tak uprimne mi je Lenky hooodne lito… to si nezaslouzi nikdo, at je jakykoli![]()
I když mi tam moc nesedí, tak je mi jí taky líto..
No takže…holky prosím o zprávu, co bude v zítřejší ulici…chudák Lenka, Markéta je kravka teda ![]()
Lenky je mi taky fakt líto
Jarda si to ale zaslouží pořádně vyžrat debil ![]()
Tak dneska jsem Gábinu fakt nedala, jak řešila to Hynkovo špinavé prádlo
to je fakt práce hodit to do pračky a zmáčknout čudlík, no ale zkusí to do čtvrtku stihnout ![]()
@ToVo píše:
Tak dneska jsem Gábinu fakt nedala, jak řešila to Hynkovo špinavé prádloto je fakt práce hodit to do pračky a zmáčknout čudlík, no ale zkusí to do čtvrtku stihnout
Taky jsem se nad tím pozastavila..
Jak kdyby to snad prala v ruce! To už je přehnaný.
@ToVo píše:
Tak dneska jsem Gábinu fakt nedala, jak řešila to Hynkovo špinavé prádloto je fakt práce hodit to do pračky a zmáčknout čudlík, no ale zkusí to do čtvrtku stihnout
Já zase nechápala, proč nedala malýho spát, to je takový problém ho „uložit“ nebo z toho dělají obřad na hodinu? On má zvýšenou teplotu, sedí tam v pyžamu na barové židli a ona sedí zdrcená u ntb, kdyby ho dala dávno spát, měla klid a nemusela zase dělat ze sebe chudinku. To prádlo už byla jen tečka na závěr…
Dneska mě tak napadlo, co je vlastně s Gábininou matkou? Že nikdy Šimona nepohlídá, vždycky jen Denisa, Tereza nebo Radek ![]()
Já hlavně netuším z toho, jak Gábina pořád odfukuje a funí. Tak ať školu přeruší, když nestíhá nebo dá malého do babyboxu nebo se rozvede s Hynkem nebo se vystřelí na Měsíc. Co by furt chtěla? ![]()
@Hanka79 píše:
A uz vite co cekate? jinak my do cca 30tt odpovidali, pak se to nejak zvrtlo a malej rostl jak z vodycukrovku jsem nemela a ani on…
Jinak tohle je foceny 24.9.11 malej se narodil 3.10.11 takze nejakych cca 10dni pred porodem tudis 33tt
ty jo, tak to byl malej taky pěknej bejvák
dneska mě navíc vyděsila kadeřnice, že první kluk měl něco málo přes 3 kg a mala malé bříško a druhý těhotenství měla prý břicho obrovský a kluk měl před 4 kg
doufám, že mě se to vyhne, protože první dcera je pořád pěknej prcek a kdyby se mi druhé narodilo veliké tak by se ten 3letý rozdíl asi brzo ztratil
jinak nevím, necháváme si překvápko ![]()
Nechci rýpat
, ale přeci Gábina s Hynkem nemají peníze, hádají se kvůli každé koruně, ale Gábina má nový dotykový mobil, to ti producenti nedomysleli