Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12505
20.3.13 21:41

Unás to tak vypadá normálně :)
prostě jako u každé normální rodiny co má děti, je to uplně normální :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
20.3.13 21:41

@Hanka79 tak Gympl jsem zahlédla a říkala jsem si že to musí být syn Rychlého :mrgreen: a ve zprávách dělal nějaký reportér a musel to být jeho syn, já na zprávy moc nekoukám, ale zahlédla jsem ne ve sportovních určitě to byla nějaká taková ta přiblblá reportáž z normální tv novin :mrgreen: a na konci se představil jako Rychlý… kolik on těch synů má :think: a všichni jak když mu z… vypadli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
20.3.13 21:43
@Ušoplesk píše:
Uuuuž :dance:!!!

ještě 15 min. jdu se psem a pak si to pustím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
20.3.13 21:48

@ncc1701
nezapomeň nás informovat!!
Kdybych neměla podělaný ntb s malou pamětí, taky si to snad stáhnu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
20.3.13 21:50
@KPKristy píše:
@sunnyho.motylek, jéé, to je
A teda asi přijde apokalypsa, neboť podle ukázek jí to hodné dítko smázne cosi v tom počítači…

co asi…tu bakalářku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
20.3.13 21:50

@maluska no mi přijde, že než děti začnou chodit a mluvit tak jsou zvladatelnější :-) alespoň ty moje určitě. Obě byly do jednoho roku úžasné, hodńoučké, prostě andílci. Pak lusk a mám dva pekelníky, fotky domácnosti nebudu radši dodávat :-))) ovšem nezvané návštěvy by mohly vyprávět… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
20.3.13 21:52

Jinak čtvrteční díl už jsem viděla a je mi lenky hrozně hrozně hrozně líto. A jardy v podstatě taky :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
20.3.13 21:52
@zuzice píše:
Jinak čtvrteční díl už jsem viděla a je mi lenky hrozně hrozně hrozně líto. A jardy v podstatě taky :-(

tak sem s ním, jsem nedočkavá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
20.3.13 21:56
@Hanka79 píše:
Ma si to prubezne ukladat :-p zavola „Brežněva“ a bude spokojena najde ji to v pc a jeste ji ojede a bude „kocour v troube“ :-D

neříká se spíš krocan v troubě :twisted: :twisted: ale ve finále je to jedno.. nějaký zvíře by tam bylo. kocour, krocan, pták to je fuk :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10933
20.3.13 21:58
@zuzice píše:
Jinak čtvrteční díl už jsem viděla a je mi lenky hrozně hrozně hrozně líto. A jardy v podstatě taky :-(

A on s Markétou něco měl… Jako mně přijde naprosto krátkozraký to svádět jenom na tu holku… asi kdyby nechtěl, tak si ptáka neohřeje ne… Vina je asi tak pade na pade…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
20.3.13 22:00

@Petorka já nevím, není to ještě brzo prozrazovat? já bych dala šanci ostatním se na to kouknout :-) prostě bude se to řešit a bude to mít sílu, úplně jsem si to odtrpěla s oběma. Koukněte na to samy.Ale prozradím jiný drb z pátku Admirál oznámí Bětce, že si chce Kristýnu vzít :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
20.3.13 22:02

@zuzice
teda ty jsi…tak snad se tu najde jiná dobrá duše, která prozradí :nevim: já se můžu kouknout až zítra a to tu beztak budete dávno rozebírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
20.3.13 22:02
A když to vědět nechci, tak sem chvilku nejdu. Aspoň než skouknu dotyčný díl ;)

Taky to tak dělám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
20.3.13 22:08

Ok tak jak chcete… Lenka si sms nepřečetla, ale probrala to s Jitkou, že má podezření a má strach se zeptat, ale že by mu to neodpustila. Jarda se v práci dozví, že mu markéta volala a vyhodí ji z dílny a když přijde domů, tak Lenka se ptá jak dlouho to s ní táhne. On že vůbec, že to bylo jen jednou ona uteče a když se vrátí, tak se Jardá zeptá jestli smí zůstat a Lenka že ne a ať všem zavolá, že svatba není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
20.3.13 22:09

A gábině vymaže šimon 20 stránek bakalářky a celkem se s Hynkem hádají o blbosti a bakalářku najde obočnatec :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí