Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Unás to tak vypadá normálně ![]()
prostě jako u každé normální rodiny co má děti, je to uplně normální ![]()
@Hanka79 tak Gympl jsem zahlédla a říkala jsem si že to musí být syn Rychlého
a ve zprávách dělal nějaký reportér a musel to být jeho syn, já na zprávy moc nekoukám, ale zahlédla jsem ne ve sportovních určitě to byla nějaká taková ta přiblblá reportáž z normální tv novin
a na konci se představil jako Rychlý… kolik on těch synů má
a všichni jak když mu z… vypadli ![]()
@Ušoplesk píše:
Uuuuž!!!
ještě 15 min. jdu se psem a pak si to pustím ![]()
@ncc1701
nezapomeň nás informovat!!
Kdybych neměla podělaný ntb s malou pamětí, taky si to snad stáhnu… ![]()
@KPKristy píše:
@sunnyho.motylek, jéé, to je
A teda asi přijde apokalypsa, neboť podle ukázek jí to hodné dítko smázne cosi v tom počítači…
co asi…tu bakalářku ![]()
@maluska no mi přijde, že než děti začnou chodit a mluvit tak jsou zvladatelnější
alespoň ty moje určitě. Obě byly do jednoho roku úžasné, hodńoučké, prostě andílci. Pak lusk a mám dva pekelníky, fotky domácnosti nebudu radši dodávat
ovšem nezvané návštěvy by mohly vyprávět… ![]()
Jinak čtvrteční díl už jsem viděla a je mi lenky hrozně hrozně hrozně líto. A jardy v podstatě taky ![]()
@zuzice píše:
Jinak čtvrteční díl už jsem viděla a je mi lenky hrozně hrozně hrozně líto. A jardy v podstatě taky
tak sem s ním, jsem nedočkavá!
@Hanka79 píše:
Ma si to prubezne ukladat :-p zavola „Brežněva“ a bude spokojena najde ji to v pc a jeste ji ojede a bude „kocour v troube“
neříká se spíš krocan v troubě
ale ve finále je to jedno.. nějaký zvíře by tam bylo. kocour, krocan, pták to je fuk
![]()
@zuzice píše:
Jinak čtvrteční díl už jsem viděla a je mi lenky hrozně hrozně hrozně líto. A jardy v podstatě taky
A on s Markétou něco měl… Jako mně přijde naprosto krátkozraký to svádět jenom na tu holku… asi kdyby nechtěl, tak si ptáka neohřeje ne… Vina je asi tak pade na pade…
@Petorka já nevím, není to ještě brzo prozrazovat? já bych dala šanci ostatním se na to kouknout
prostě bude se to řešit a bude to mít sílu, úplně jsem si to odtrpěla s oběma. Koukněte na to samy.Ale prozradím jiný drb z pátku Admirál oznámí Bětce, že si chce Kristýnu vzít ![]()
@zuzice
teda ty jsi…tak snad se tu najde jiná dobrá duše, která prozradí
já se můžu kouknout až zítra a to tu beztak budete dávno rozebírat.
A když to vědět nechci, tak sem chvilku nejdu. Aspoň než skouknu dotyčný díl
Taky to tak dělám ![]()
Ok tak jak chcete… Lenka si sms nepřečetla, ale probrala to s Jitkou, že má podezření a má strach se zeptat, ale že by mu to neodpustila. Jarda se v práci dozví, že mu markéta volala a vyhodí ji z dílny a když přijde domů, tak Lenka se ptá jak dlouho to s ní táhne. On že vůbec, že to bylo jen jednou ona uteče a když se vrátí, tak se Jardá zeptá jestli smí zůstat a Lenka že ne a ať všem zavolá, že svatba není.
A gábině vymaže šimon 20 stránek bakalářky a celkem se s Hynkem hádají o blbosti a bakalářku najde obočnatec ![]()