Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8781
20.3.13 22:27

Já teda netuším zda bych odpustila :nevim: ale fakt bych to těm dvěma přála at spolu jsou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
20.3.13 22:31
@maluska píše:
@Hanka79 tak Gympl jsem zahlédla a říkala jsem si že to musí být syn Rychlého :mrgreen: a ve zprávách dělal nějaký reportér a musel to být jeho syn, já na zprávy moc nekoukám, ale zahlédla jsem ne ve sportovních určitě to byla nějaká taková ta přiblblá reportáž z normální tv novin :mrgreen: a na konci se představil jako Rychlý… kolik on těch synů má :think: a všichni jak když mu z… vypadli :lol:

Aspon si muze byt jisty, ze jsou oba jeho..a ma dva :) teda aspon jen o dvou mluvil..ale kdo vi :mrgreen: :mrgreen: ale ten v gymplu mu je fakt strasne podobnej…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
20.3.13 22:33
@Sherry píše:
neříká se spíš krocan v troubě :twisted: :twisted: ale ve finále je to jedno.. nějaký zvíře by tam bylo. kocour, krocan, pták to je fuk :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ja nevim, takhle to rika manzel…ja tomu nerozumim..ja mam totiz tu troubu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
20.3.13 22:37
@zuzice píše:
@Petorka já nevím, není to ještě brzo .Ale prozradím jiný drb z pátku Admirál oznámí Bětce, že si chce Kristýnu vzít :-D

Jsem si zrovna říkala, že mi tam tihle dva už chyběj:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
20.3.13 22:39
@Markytkaaa píše: … asi kdyby nechtěl, tak si ptáka neohřeje ne…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: si mu na nej byla zrovna zima :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
20.3.13 22:40

Jé tak díky, to se už na ten zítřek fakt těším!
Gábina je fakt blbka, Hynek pro ní dělá první poslední, zajímalo by mě kolik takových chlapů je, ten můj taky pomůže, ale ocamcať pocamcať…a když už něco udělá, tak je pochválenej, aby příště pomhl zas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
20.3.13 22:41
@zuzice píše:
Ale prozradím jiný drb z pátku Admirál oznámí Bětce, že si chce Kristýnu vzít :-D

teda chvíli mi trvalo, něž mi došlo, kdo to je.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10933
20.3.13 22:47
@Hanka79 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: si mu na nej byla zrovna zima :-D

Tak to je pak jednoznačně vina té holky… moc větrala asi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10933
20.3.13 22:48
@Lenka512 píše:
teda chvíli mi trvalo, něž mi došlo, kdo to je.. :mrgreen:

Já vůbec nevím která bije :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
20.3.13 22:51
@Markytkaaa píše:
Já vůbec nevím která bije :mrgreen:

Admirál - to je táta tý holky, co s ní chodí Matěj
A Kriystýna - jejich kamarádka, po který původně Matěj bláznil (vylezl na komín a tak), než ho klofla ta jeho současná…je to jasný??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10933
20.3.13 22:52
@Lenka512 píše:
Admirál - to je táta tý holky, co s ní chodí Matěj
A Kriystýna - jejich kamarádka, po který původně Matěj bláznil (vylezl na komín a tak), než ho klofla ta jeho současná…je to jasný??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mavam:

ano děkuji :-) tu teens linku moc nedávám, je to trochu nuda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
20.3.13 22:56

Gábina je totálně neschopná. Vůbec nechápu, jak z takového poflakování může být taaaak unavená a otrávená 8o :mrgreen:.
Admirál má asi taky zatemněno…
No a Jarda si za to může sám, dobře mu tak. Lenky je mi taky líto, protože z takové situace, kdy zjistím u chlapa nevěru, mám taky strach. Chlapi jsou holt takoví, že když to na ně vybalí nějaká pipinka, tak se nebrání a klíďo píďo se poddají. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
20.3.13 23:06

Já si myslím, že se Markéta nepřizná, že po něm vyjela ona, nakonec bude stále hrát tu shrzenou a litovat se a všichni si budou myslet, že je ona chudina, že si Jarda s ňou chtěl užít. Ale to si možná myslím jen já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
20.3.13 23:49
@Hanka79 píše:
Ja nevim, takhle to rika manzel…ja tomu nerozumim..ja mam totiz tu troubu :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
taky znám spojení „kocour v troubě“ nikdy jsem nad tím nepřemýšlela ale je fakt že ten krocan je logičtější :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
20.3.13 23:52

@Arnica ale nene :mrgreen: nebuďte tu na ty chlapy tak zlý, určitě všichni nemyslí jen ptákem :mrgreen: neberte mi iluze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí