Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1048
21.3.13 21:15

@Miška68 jestli už nemáš přečerpanej limit třeba, mě to dovolí zdarma stáhnout jen jeden soubor denně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
21.3.13 21:15
@maluska píše:
ježiš to nemůže být Vojtíííí ne :lol: já teda nevím vůbec o co jde, ale Vojtí nemůže nikoho zaujmout nebo jo :lol: pardon ale ten by byl poslední kdo by mě napadl :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: @maluska
Ty jsi boží, u tvých příspěvků se bavím, jak jsi napsala Vojtíííí, tak se musím fakt smát, já nevím, kde ta nova ty herce bere…to je Vojtíííí, obočnatec, nikdy se mi nelíbil ani Hložánek…hlavně Vojtííí mě ale byl echt nesympatický už od jeho první minuty v Ulici…pro mě osobně je to ten nejantisexuálnější chlap, kterého jsem snad kdy viděla, to už i ten Edý by stál za úvahu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
21.3.13 21:17

@bublinkaa.a Mě ordinace přijde už jako slátanina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
21.3.13 21:17

@Petorka :lol: :mrgreen: Ty vado, to bych se asi měla zamyslet nad svým vkusem na chlapy :mrgreen: Ale zas mi aspoň žádná nepůjde za manželem :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
2787
21.3.13 21:18

Holky, ale mě je fakt líto, že to takhle dopadlo, ty scénky z dílny mě bavily nejvíc, teď se tam nemám na co těšit, zasmát…:-( A poslední dobou nás hodně baví Lumča, bych mu tu Simču přála, jak si notujou u jídla :mrgreen:, no co v Ulici je takových nesourodých párečků mnohem mnohem víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
21.3.13 21:19

@Jemys
Né, tak to neber, každá máme jiný vkus, co se líbí mně, nemusí se líbit tobě a naopak :*, v každém případě, já vůbec nevím o jaký klip jde, třeba bych taky změnila názor, v té Ulici je prostě fakt příšernej no.
Omlouvám se, snad jsem tě neurazila :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
21.3.13 21:27

@Jemys to se teda budu muset podívat :D
@Petorka nejasexuálnější chlap :lol: doufám, že to tu Vojtí nečte :) můj muž ten ho úplně nesnáší, je fakt že tím že ulici v TV nesleduju tak neměl možnost ho zahlídnout už hodně dlouho ale dřív se poštěstilo a ten nechápal co tam obsadí, mi ho těmi svými komentáři zhnusil ještě víc :)
@Tlapička slátanina je fakt přesně vystižené :palec:
z edisk dneska taky nestáhnu, včerejší díl jsem tam stahovala někdy kolem 23 hodiny a nepustí mě to tam stáhnout další díl dřív než za 24 hod. takže zas až po 23 hodině, ale už je to na ulozto a za 15 min. to mám, jde to nějak podezřele rychle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
21.3.13 21:29

Tak jsem zvědavá, jestli pak nebudete nadšeně hlásat, že svatba nakonec byla :lol:, to by byl gól :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
21.3.13 21:32

@Jemys proč? já to neviděla, ale jestli ho tam nějak oblíkli, dali make up, učesali a zabrali z dálky tak máš třeba pocit že je pěknej, počkej si na něj v té ulici :)
a s tím vkusem jsi mi připomněla jak si dobírám svého muže, když kouknu na jeho bývalé partnerky a když někdy komentujeme nějaký ženský třeba herečky, modelky tak se mi většinou jeho výběr vůbec nelíbí - říkám že nemá absolutně vkus na ženský jen já jsem výjimka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
21.3.13 21:36

@Petorka já nevím ta Simona by mi normálně k sobě asi šli, ale tím že ten Lumír tam měl (kupodivu) samé pěkné ženské tak mi to přijde divné, nehledě na to si nedovedu ani představit, že by spolu začli třeba žít a Simona měla bydlet v jeho bytě, prostě Simona bez toho polštáře ve tvaru kuřete není Simona :mrgreen: ale je fakt, že co by mu s ní chybělo, s ní by se nenudil, s jeho máti by si poradila, uvařila by mu, postarala se o něj a evidentně se mají o čem bavit a zasmějí se spolu, k té Lumírově změně by seděla i změna ve výběru ženský… nevím jestli by bylo dobrý lepit vztah Světlany a Lumíra

Příspěvek upraven 21.03.13 v 21:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
21.3.13 21:37
@maluska píše:
@Jemys proč? já to neviděla, ale jestli ho tam nějak oblíkli, dali make up, učesali a zabrali z dálky tak máš třeba pocit že je pěknej, počkej si na něj v té ulici :)
a s tím vkusem jsi mi připomněla jak si dobírám svého muže, když kouknu na jeho bývalé partnerky a když někdy komentujeme nějaký ženský třeba herečky, modelky tak se mi většinou jeho výběr vůbec nelíbí - říkám že nemá absolutně vkus na ženský jen já jsem výjimka :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
21.3.13 21:54

Fakt to stahuje podezřele rychle.. obvykle stahuju jeden díl tak hodinu, dneska se mi seká internet a bude to za 25 minut.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
21.3.13 22:00

Mne se Vojta taky nelibi, nelibil se mi uz od zacatku…nerikam, ze je dulezita krasa, ale tohle fakt ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
21.3.13 22:12
@Machalka píše:
Ať si táhne za obočnatcem, Hynkovi se Šímou najdeme nějakou hodnější maminu :mrgreen:

a žábina s obočnatcem si udělají jedno velký obočí s držkou plnou konských zubů :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.3.13 22:18
@maluska píše:
No tak já nechci říct, že by byla Markéta úplně bez viny a je fakt, že já sama bych viděla stopku když vím že má rodinu, ale víte jak, když nemáte rodinu a děti možná si to tak nedokážete představit, je zamilovaná a nalhává si že on jí třeba taky miluje třeba i víc než Lenku - prostě slepá, blbá, zamilovaná a především Jardovi by mělo záležet na jeho rodině, vlastně proč by Markétu měla zajímat cizí ženská a její štěstí, hnusně řečeno ale já osobně bych nakopala zadek svému chlapovi, ta ženská mi může být u zadku, s ní dítě nemá a s ní nežiju a ať se kterákoli ženská staví před chlapem třeba na uši, tak on by měl mít rozum a to že chudáka chlapa svedla - to mě naprosto dráždí :lol:
a myslím, že Lenka to časem s Jardou probere a dají se dohromady, musí vychladnout, my už to nějakou dobu víme :D, ale pro ní je to čerstvé, taky bych chlapa vyhodila, nechtěla bych ho ani vidět… co bych mu nevyčítala, že mi to neřekl, nemyslím si, že by bylo pro mě lepší, kdyby přišel, vyklopil to a omluvil se :nevim:

To je přesně moje řeč! Nesnáším kecy typu „ona mě svedla“, to bych vraždila. A pokud to tak je a chlap se nedokáže ovládnout a ještě se takhle blbě vymlouvá, tak si zaslouží sebrat občanku a hurá někam zavřít. To je podle mě nesvéprávnej člověk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí