Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4515
22.3.13 09:18
@Petorka píše:
Holky a o tom bordelu, tehdy jsem to nějak neviděla, to ta Lenka ví??? A on tam opravdu tentononc nebo si to jen myslíte? To bylo zrovna nějak období, kdy jsem Ulici sledovala na půl ucha.

Já myslim, že ještě nebyl s Lenkou, to byl s Magdou ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
22.3.13 09:33

Teda samá nevěra.. :twisted:
jedno velký semeniště hříchů, se těším jak jednou udělaj speciální díl.. všichni se všema a grupáč jak noha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
22.3.13 09:34
@Sherry píše:
jedno velký semeniště hříchů, se těším jak jednou udělaj speciální díl.. všichni se všema a grupáč jak noha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To by museli vysílat po desátý hodině :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
22.3.13 09:35
@MarkyM píše:
To by museli vysílat po desátý hodině :lol:

no s tím jak by se vyřádili tak asi radši až po 12 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
22.3.13 09:37
@Sherry píše:
no s tím jak by se vyřádili tak asi radši až po 12 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já bych asi nekoukala, vidět třeba Peška s Amálkou no nemusím být u všeho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
22.3.13 09:38

Holky, tak jsem zkoukla dnešní díl a bude to ještě zajímavý. Ale bylo mi teda Jardy líto, měl se chudák udržet. Jak tam vzpomínal, co s Lenkou zažili, tak se mi chtělo úplně brečet. Je to smutný, že takhle chlapi selhávají :cert:
Jinak Gábina mi pije krev. Furt řešej s Hynkem samý blbosti, ona jen polehává na gauči, mají pidi byt a furt co má práce. No děsný!!! Chtěla bych jí vidět, co by říkala s barákem, zahradou, dvěma dětmi, prací, dálkovým studiem k tomu… Spousta ženských kolem toho stíhá a ani nemuknou. A to nemají chlapi, který by jim pomáhali…
Fakt mi leze ta ufňukaná Gábina krkem. A ještě si koupila za poslední prachy naušnice. No maso. Určitě v jeskyni podlehne obočnatci.
A Markéta to vypadá, že bude těhotná???
No zajímavé to je : ) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
22.3.13 09:39
@Sherry píše:
jedno velký semeniště hříchů, se těším jak jednou udělaj speciální díl.. všichni se všema a grupáč jak noha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dobrej nápad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
22.3.13 09:48

No tak jestli Markéta bude těhotná tak to pěkně zkazej.To jako by si nedával pozor jo nebo by se neujistil jestli bere prášky nebo něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
22.3.13 09:54

@bobin no já myslim, že na to, v jakym byli rozpoložení se asi nebavili jestli bere prášky nebo navlíkali kondom…Možná to tam dají jako že bude podezření, že je těhotná, ale nakonec nebude..snad…to by fakt zkazili celej seriál tím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
22.3.13 09:56

Jo a holky, taky si myslím, že možná něco bude mezi tím Michalem co teď vede hospodu u Henryho a tou nezadanou kadeřnicí- teď mi vypadlo jméno :) Co myslíte? Jo a teď jsem si vzpomněla na Adrianu, to je fakt no comment, tu bych propleskla ihned, ta je tak blbá, že by mě zajímalo, jestli je v reálu taky tak blbá nebo je to chytrá holka..každopádně blbku hraje dokonale, až jí to fakt věřim :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
22.3.13 09:59

@bobin stopro neměli ochranu
ale těhotná podle ukázek bude monika, ne
a sorry dneska jsem opět na straně Gábiny, to jak ji Hynek buzeroval bylo dost drsné. nemyslím fotbálek, každý má mít nějaký koníček a 2× v týdnu to je pohoda, ale ten ceres s uklízením a nakupováním? a jak se všichni zvedli, když přišel pán domu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
22.3.13 10:02

@zuzice jj, to mě Hynek taky rozčílil, idiot. chová se jak starej páprda. Můj kdyby takhle přišel a já tam měla neohlášenou návštěvu (což by se teda asi pravděpodobně nestalo, ohlásila bych jí), tak si s nima dá pivo a pokecají. Tohle bylo od Hynka fakt trapný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
22.3.13 10:18
@MarkyM píše:
Já bych asi nekoukala, vidět třeba Peška s Amálkou no nemusím být u všeho :lol:

no a nebo třeba lumču se simčou a u toho jim voprde.kuje stará nyklová :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
22.3.13 10:20
@Kaja-kaja píše:
A bude další nevěra :d :mrgreen:

a pak z toho bude to obočí se zubama :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
22.3.13 10:30

Ahoj holky, nedá mi se nepřidat :-)
Páteční díl jsem ještě neviděla a ve čtvrtečním mě teda překvapila Jardova reakce - že se to prostě ani nesnažil nějak vysvětlit, nesnažil se omluvit… nic… a jakoby v klidu odešel.. No já nevím, ale na mě by to teda působilo, že to s Markétou bylo něco víc a že je rád, že může odejít a jít si za ní užívat… Prostě ani nedal Lence najevo, jak moc ho to mrzí.
Každej je jinej, ale já bych teda potřebovala, aby tam zůstal a snažil se,
až pak bych ho nejspíš vyhodila, abych si urovnala myšlenky, ale potřebovala bych vědět, že o mě pořád stojí!!! A to on teda neudělal.. nebo prostě na můj vkus málo.

Jinak Gábina to fakt přehání, ale je fakt, že já když jsem psala bakalářku/diplomku, tak jsem byla taky celkem na nervy (sice jsem neměla dítě, ale mnohem náročnější školu!).. potřebovala jsem svůj klid!! a kdyby mi přítel blbýma poznámkama nadhazoval, že není umytý nádobí a byt není jak klícka a sám seděl u televize, tak bych asi bouchla :mrgreen: Ale je fakt, že jindy se snaží - asi už sebe mají fakt plný zuby!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí