Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Popy píše:HYNEK
Nevíte někdo, prosím, s kým Lenka kdysi Jardovi zahnula?
Holky, já včera špatně slyšla, ale říkal ten Kapitán Kormorán,
že je Kristýna těhotná a že se chtějí vzít? malý mi řval a já prd slyšela..
![]()
@Kaja-kaja No já nevím, já si zase myslím, že pořádek nemusí být pořád…taky mi občas chybí společnost, v tom ji chápu…ale mohla by si najít kamarádku, která má dítě ![]()
@Sluníčkonesvítí píše:
Holky, já si myslím, že je to fifty fifty. Lenka taky v minulosti Jardu podvedla. S Hynkem. On jí to odpustil, tak by mohla i ona jemu
Fifty fifty to neni
Jarda podvedl uz 2× ![]()
@maluska ale jó, to víš, že by můj chlap dostal, kdyby tohle udělal, ale scénáristi se vyřádili no
Jarda se v dnešním dílu vyloženě smaží ve vlastní šťávě, je vidět jak je mu to líto, vzpomíná na okamžiky s Lenkou, tak je to takový dojemný no..Doufám, že si to vyříkají a bude nějakej hepáč
Jinak Gábina a Hynek no comment, ty půjdou od sebe podle mě, Hynek je debil a ignorant, mě někdo peskovat že není jeden den umytý nádobí a vytřeno, tak letí i s těma špinavejma talířema
A Gábina je taky mimoň, navíc je strašně ale strašně ošklivá ![]()
Dobré ranko!
Tak můj manžel chodí denně běhat, o víkendech na závodech, někdy jezdíme s ním, teď co je ta zima a jsou děti, tak už ne tak často, nedovedu si představit, že by měl být každý den večer doma…ale je fakt, že já už jsem si ho takového brala, resp. když jsme se sezámili první co bylo, že mi řekl, že běhá
při naší první hádce, kdy jsem se snažila namítnout a udělat hysterku, že jako furt běhá a nejsme spolu, tak mi řekl památnou větu: " věděla jsi, že běhám" a od té doby to tak prostě beru, takže fotbálek 2× v týdnu mi přijde úplně v pohodě, právě, má být ráda, že jí nevysedává v hospodě. Myslím tedy teď tu Gábinu s Hynkem.
Jinak si myslím, že už to tady bylo tehdy s tou nevěrou Lenky a těhotenstvím, tak by bylo blbé, kdyby se to opakovalo, snad na to scénáristi myslí a ještě to víc nezamotají. Jo, kdyby otěhotněla Lenka, tak by to byl aspoň podnět k tomu, aby vzala Jardu zpátky, ale Markéta snad ne proboha!!! Vlastně i doktor má dítě z nevěry. Tak ať koukají vymyslet něco nového.
Jo a co mě zarazilo bylo, jak včera měla mít tu konzultačku Gábina, tak neměla hlídání a musel Hynek zrušit klienty ve fitku a jakto, že pak za ní přišla jen tak na návštěvu Tereza a byla tam celkem dlouho i co tam byl ten obočnatec? Vždyť přeci i ona nemohla hlídat, tak jakto, že na návštěvu mohla???
@slunicko83 píše:
@maluska ale jó, to víš, že by můj chlap dostal, kdyby tohle udělal, ale scénáristi se vyřádili noJarda se v dnešním dílu vyloženě smaží ve vlastní šťávě, je vidět jak je mu to líto, vzpomíná na okamžiky s Lenkou, tak je to takový dojemný no..Doufám, že si to vyříkají a bude nějakej hepáč
Jinak Gábina a Hynek no comment, ty půjdou od sebe podle mě, Hynek je debil a ignorant, mě někdo peskovat že není jeden den umytý nádobí a vytřeno, tak letí i s těma špinavejma talířema
A Gábina je taky mimoň, navíc je strašně ale strašně ošklivá
Já tedy ten dnešní díl ještě neviděla, ale on jí přeci nepeskuje, to ona ho furt buzeruje a on říká, já ti taky neříkám, že jsi to a to ne? Vždyť on jako pitomec naopak říká, abys neměla starosti, já si svoje prádlo vyperu sám a večeři dělá sám atd. A jestli jí v tomhle díle něco on říká, tak je to jen reakce na to, jak se k němu chová poslední dobou ona.
Holky a o tom bordelu, tehdy jsem to nějak neviděla, to ta Lenka ví??? A on tam opravdu tentononc nebo si to jen myslíte? To bylo zrovna nějak období, kdy jsem Ulici sledovala na půl ucha.
@Petorka jo já říkám, ty dva no comment, vadí mi jak Gábina, tak Hynek a jejich dohady. Taky si myslím, že ho Gábina možná podvede v jeskyni s obočtatcem ![]()