Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky a co ta Monika? Je teda těhotná? Nebo to v pondělí nebylo nějak jasně vysvětleno?
No, to s tím Oldou bylo teda fakt blbý, ale spíš mi přijdou blbší ta banda 20ti letých studentíků vč. obočnatce. Co si jako ta Gábina pořád namlouvá, že se v podstatě jejich profesor s nima sedne a začne pochlastávat pivo?? Sama si nechce zahrát kanastu s „padesátiletejma vyžilejma matkama“, ale Hynka nutí, aby se rovnal s jejíma vrstevníkama. Jejich vztah je opravdu nešťastný, tam ten věkový rozdíl je fakt vidět.
@Petorka jj, to máš pravdu, oni opravdu asi jen tak šťastný nebudou.
Jinak s tou Monikou a Márou, ona zatím neví, jestli je těhotná, půjde k doktorovi. Nechtěla si koupit těhotenský test
Mára se zase zachoval suprově a ona zase jako kráva ![]()
@Alik.htm, přesně! On jí řekne, že by mu mimčo nevadilo a ona se nasere. Kdyby ji posílal na potrat nebo jí řekl, že ji nebude chtít s dítětem, tak by se nasrala taky. Té holce se taky jen tak něco nezavděčí ![]()
@KPKristy jj, taky si myslím, že těhule není, že to je jen planý poplach a úplně s tebou souhlasím. Já prostě nikdy nechápu, co by ta holka chtěla slyšet
jestli takovýhle káči existujou i ve skutečnosti, tak teda potěš vidle ![]()
@KPKristy taky nechápu co by chtěla, nestresuje, uklidní ji, je rád a ona se tváří jak kyselé zelí. Ona a Romana to jsou čůzy co si můžou podat ruce
Holky tak na tím přemýšlím, tak by se na ten seriál měli koukat hlavně chlapi
uvidím Moniku, Romanu, Gábinu a můžou nám líbat nohy a být vděční za to co mají doma ![]()
@Kaja-kaja já jdu koukat a jak to čtu tak mě asi vytočí Monika ![]()
No, Romana je kapitola sama pro sebe. Jak říkala, že jednou taky bude těhotná, tak leda když na ni někdo ožralej padne, protože se svým přístupem k chlapům asi jinak těžko ![]()
@KPKristy
nebo do ní stoupí duch svatý
taky by byla hezká zápletka, že by navštívila spermabanku, protože jinak to fakt u ní nevidím ![]()
Takze se „to“ Monice dostavi? ![]()
Jinak u Romany, bych docela to dite i litovala… ![]()
@bobin píše:
Možná bude s Michalem z hospody
jj to je taky takovej divnej patron - třeba to daj fakt dohromady
@Kaja-kaja píše:
Lenka, ale nemusí tkhle v utery hned vyjizdet![]()
Se jí ani nedivím, to je první, co by člověka napadlo, když je uvidí spolu samotné a ještě po pracovní době ![]()