Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hofka píše:
Tak chtěla si nechat napsat prášky, myslela, že spojí dvě informace naráz:-)
Já bych to teda nevydržela!
Když jsem čuchala druhé těhotenství, byla jsem zrovna na pár dní s Ondrou u tchánovců. Kraj světa, lékárna nikde a ty nervy dva dny, než jsme se vrátili domů!! ![]()
@Machalka píše:
@KPKristy Anebo přikázat lízt kanálama
To jo, tohle se fakt nedělá. Tak ujeli, ale on jí jasně řekl, že nemá nic chtít, tak měla držet pusu a krok. Uškodila i sobě - přišla o přátele a práci…
Ta sukne se zipem byla fakt jedla
…jako Terezu obecne moc nemusim, ale oproti Lide to je jeste cajicek, z te kvetu vzdycky, ale na ten jeji porod se teda tesim ![]()
kdyz se vratim zpatky, tak me nejvic dostalo, jak plakala nad tou bakalarkou, jak musi cist tolik cizojazycny literatury a kdesi cosi. ![]()
@Andris to by uz fakt bylo trapny, ono uz to cely je trapny, my s muzem jsme si rikali, ze to nemuze tak dopadnout, ze do nej zustane jen zakoukana, nebo ze ji odstrci, pri te scene v dilne na gauci jsme se oba svorne stydeli ![]()
Mě fascinuje, jak chce dneska každý studovat vysokou školu, a pak pláče nad bakalářkou ![]()
Vím, že na to nemám nebo že mě to nebude bavit, tak tam nelezu ![]()
@KPKristy píše:
Mě fascinuje, jak chce dneska každý studovat vysokou školu, a pak pláče nad bakalářkou
Vím, že na to nemám nebo že mě to nebude bavit, tak tam nelezu
Moje slova
Někteří jsou hodně hrr, a pak to tak dopadá
![]()
@Katty Caprio píše:
Moje slovaNěkteří jsou hodně hrr, a pak to tak dopadá
:mgreen:
Musím se smát a zároveň valím oči, když tu někdo založí diskusi typu „chci studovat vysokou, poraďte mi obor“
. To jsou právě ony/oni plačící nad bakalářkou. Nepřipadá vám to ujetý? ![]()
@KPKristy píše:
Mě fascinuje, jak chce dneska každý studovat vysokou školu, a pak pláče nad bakalářkou
Vím, že na to nemám nebo že mě to nebude bavit, tak tam nelezu
Jo jako ja ![]()
A myslíte, že ten Lídin domácí porod dopadne dobře, nebo budou chtít udělat propagandu jako, že je to špatné a má se jít rodit do nemocnice?
@zuzice Lída si to rozmyslí, některý díl se ještě udělá pořádná propaganda pro porod v nemocnici se všema záporama porudu doma a ona pokorně půjde do nemocnice. Přece ji nenechají rodit doma a s dobrým koncem.
Lída bude rodit doma, ale něco se určitě potento a bude stejně muset do porodky na císaře.. to by si scénáristi na triko nevzali, aby porod doma dopadl dobře.. ![]()