Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17154
25.3.13 20:51

@KPKristy a jo teď na to teprv koukám, to bude asi kvalita nic moc, uvidíme - doufám, že něco uvidíme a nestahuju to zbytečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
25.3.13 20:52
@maluska píše:
@KPKristy a jo teď na to teprv koukám, to bude asi kvalita nic moc, uvidíme - doufám, že něco uvidíme a nestahuju to zbytečně

Obvykle to mívá tak kolem 430MB, jestli se nepletu, tohle je polovina :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4041
25.3.13 20:52
@KPKristy píše:
Má to nějak málo MB, stahuje se to ryhle. Ale stopáž je normální, snad to půjde dobře a nebude to zase nějaká kravina…

jde to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
25.3.13 20:53
@Žirafa9 píše:
jde to

A vypadá to dobře? Neseká se to nebo nemá blbej obraz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4041
25.3.13 20:54

Je to trochu rozmazaný, ale nic hroznýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4041
25.3.13 20:55
@KPKristy píše:
A vypadá to dobře? Neseká se to nebo nemá blbej obraz?

nesekalo se mi to, ale jdu to pustit až teď tak uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
25.3.13 20:55

@KPKristy jj mívá to tak, ale už jsem jednou stahovala takhle menší a byla to trochu horší kvalita (což mi nevadí, mně jde o děj ne o 100% čistý obraz) jinak to bylo v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
25.3.13 20:59
@maluska píše:
@KPKristy jj mívá to tak, ale už jsem jednou stahovala takhle menší a byla to trochu horší kvalita (což mi nevadí, mně jde o děj ne o 100% čistý obraz) jinak to bylo v pohodě

Jo obraz mi taky až tolik nevadí, stejně u toho většinou háčkuju. Aspoň neuvidím ty super truper vytahaný ohozy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
25.3.13 21:00
@KPKristy píše:
Jo obraz mi taky až tolik nevadí, stejně u toho většinou háčkuju. Aspoň neuvidím ty super truper vytahaný ohozy :mrgreen:
:mrgreen: jj já na to taky koukám jedním okem
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
25.3.13 21:10

Holky, hoďte pak jedním písmem info o té scénce Lenka x Jarda x Markéta v dílně, díky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
25.3.13 21:21

Vas chlapi poznavaj v Gabine? Ja si akorat dneska pustila Ulici, kdyz zastrachaly klice v zamku, rozlitly se dvere, drahy vesel do bytu a hned se sapal po ovladaci, ze jakoze takovou blbost neeee, a pustil tam Jmenuji se Earl a nad kazdou scenou s Joy jasal, ze jsem cela Joy :):):):)

• Citovat
  • Upravit
18259
25.3.13 21:27
@Petorka píše:
Holky, hoďte pak jedním písmem info o té scénce Lenka x Jarda x Markéta v dílně, díky! :kytka:

Jo prosim taky jsem na to zvedava :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
25.3.13 21:29
@ncc1701 píše:
Vas chlapi poznavaj v Gabine? Ja si akorat dneska pustila Ulici, kdyz zastrachaly klice v zamku, rozlitly se dvere, drahy vesel do bytu a hned se sapal po ovladaci, ze jakoze takovou blbost neeee, a pustil tam Jmenuji se Earl a nad kazdou scenou s Joy jasal, ze jsem cela Joy :):):):)

Manzel kouka na TV u sebe ma malyho a nekdy taky slysim „vidis Domisku, ta je cela mama“ :lol: :lol: tak vzdycky reknu jenom „no no no“ :-Dradsi ani nechci vedet komu ze jsem podobna :-D

IKDYZ…dneska se nechtene prorekl, ze me v praci pred chlapama chvalil ja varim, pecu apod…:-D tak me to zahralo na srdicku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
25.3.13 21:32

@Hanka79
Tak mě těší, když manžel nosí do práce chlapům něco ochutnat, např. dneska margotkové muffiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
25.3.13 21:34

@ncc1701 ne doslova v gábině, v jejích „problémech“, ale obecně ty hádky, jak se to pak zvrtne a řeší se už kde co atd. atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí