Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Gábina je divná, mě zas mamka říká, že jsem něco mezi ní a Markétou
to fakt potěší ![]()
@Petorka píše:
@Hanka79
Tak mě těší, když manžel nosí do práce chlapům něco ochutnat, např. dneska margotkové muffiny.
Jo, taky kdyz dam neco manzelovi do prace sladkyho, tak se rozdeli
ja mu porad rikam, kdyz nekdy kvuli necemu brmla ze at je ticho, ze takovouhle hodnou a pracovitou uz by tezko shanel
![]()
Tak zítřejší díl nic moc. Ale nečekala bych, že Lenka odjede pryč. Jinak docela nuda.
Uz taky stahuju, to jsem zvedava…ja mam stesti, ze manzel kouka taky, nekdy je natesenejsi jak ja ![]()
ja to nejvic slizla, kdyz jsme koukali na Ententyky - furt mi predhazoval Arnostku, vubec nevim proc ![]()
Nooo, tak zítřek je výživnej! Já si nepřeju, aby Lenka odjela, tak s tím laskavě někdo něco udělejte
. To nemůže přece! Přišlo mi to tak líto
.
L+L, to už je nuda obecná. Přestávají mě bavit…
A v ukázkách na středu byl ten kok*t Eliáš, to bude zase keců, přemlouvání, proč už někde nezdechl v pangejtu
![]()
Ha ve středu Eliáš
jsem na ten jeho protivnej ksicht natěšená, ten vždycky něco vymyslí šmejd ![]()
jinak jsem to nečekala ale Lenka s Jardou mě v té dílně až dojali, jak jí Jarda objal, já myslím, že když Lenka na pár týdnů vypadne tak udělá jen dobře… a Lenka učí na tom gymplu jo? říkala že se domluvila s Boženkou na volnu
mi zas něco uniklo, já myslela že tam chodí navštívit Miriam a učí někde jinde
tý Markétě se rozsvítilo hurá
Monika by potřebovala aby se na ní Mára vysral
bóže ta by mu měla každý den líbat nohy že s ní je ![]()
teda můj chlap mě k nikomu nepřirovnává
a já nás taky nějak v nikom nepoznávám
my většinou když má ten druhej vypruzenou náladu nebo prostě jen blbou poznámku tak nestartujeme ale spíš si toho druhýho dobíráme a děláme si z toho prdel, takže se ve výsledku snad nikdy nepohádáme
ale dost se zasmějeme ![]()
Hele najednou mě to nechalo napsat slovo pr.el
ááááááááá tak už to zas nejde, tak asi mám povolenou jen jednu pr.el denně ![]()
@maluska tak třeba emimino pozná, že je to pr*el ve smyslu sranda, a to se asi může
a já teda nemám povolenou ani tu jednu denně
asi tě nahlásím adminům..
![]()
Mně to včera nepustilo ko*ota ![]()
Podle ukázek bude chtít Monika po Márovi volnost
. Tak to jsem nepochopila. co ta důra pořád chce? Být Márou, tak jí dám volnosti, že se z toho poskládá. A to jsem jim fandila
. Ona je fakt pitomá jak necky ![]()
Hlavně že řešila jak Mára nedokáže brát vztah vážně. Je to prostě kravizna
Je fajn, když má ženská sebevědomí, ale Monika to přehání až na půdu. Aby nezaplakala…
Kam Lenka odjede? a ona se necha obejmout? jeeeee
![]()
Nekdy mam 100chuti napsat do Novy scenaristum at te Monici napisou trochu jiny scenar, nebo me z ni uz taky trefi…to je takovej ksicht nevdecnej, by si ve svym veku mela uvedomit co vlastne chce a ta by ROZHODNE dite mit nechtela, pac az se ji narodi, by si to mohla ze mesic rozmyslet, ze ho vlastne nechce…
![]()
@Hanka79 ksichte nevdecnej jee docela trefny.
s tou Lenkou to nahodou udelali dobre, to z ni i logicky, kdyz se na chvilku zdejchne do Mnichova, tak to je podle me dobry reseni, ale nesmi tam vykysat moc dlouho.
Libuska s Liborem jsou taky celkem divni
, ale mela vcera moc pekny tricko. Mikyho bych nejradsi prohodila dverma, jak je drzej ![]()
@suik Ja uz na i na ty jeji obliceje jsem alergicka, kdyz se ji Mara venuje, nelibi se ji to, kdyz se ji nevenuje nelibi se ji to taky a pak prijde a rekne „omlouvam se nebo promin“ na to ji s*re pes
vrrrr ![]()
Aha do Mnichova jede Lenka, no taky kam jinam ![]()
Libor uz by tu pusu mohl Libusce dat, uz se to taky tahne nejak dlouho (pokud si ji teda nedaj dneska
)