Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17472
25.3.13 21:35

Gábina je divná, mě zas mamka říká, že jsem něco mezi ní a Markétou :mrgreen: to fakt potěší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
25.3.13 21:38
@Petorka píše:
@Hanka79
Tak mě těší, když manžel nosí do práce chlapům něco ochutnat, např. dneska margotkové muffiny.

Jo, taky kdyz dam neco manzelovi do prace sladkyho, tak se rozdeli :) ja mu porad rikam, kdyz nekdy kvuli necemu brmla ze at je ticho, ze takovouhle hodnou a pracovitou uz by tezko shanel :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
25.3.13 21:38
@Tamtama píše:
Gábina je divná, mě zas mamka říká, že jsem něco mezi ní a Markétou :mrgreen: to fakt potěší :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
25.3.13 21:46

Tak zítřejší díl nic moc. Ale nečekala bych, že Lenka odjede pryč. Jinak docela nuda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
25.3.13 21:54

Uz taky stahuju, to jsem zvedava…ja mam stesti, ze manzel kouka taky, nekdy je natesenejsi jak ja :mrgreen:

ja to nejvic slizla, kdyz jsme koukali na Ententyky - furt mi predhazoval Arnostku, vubec nevim proc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
25.3.13 22:09

Nooo, tak zítřek je výživnej! Já si nepřeju, aby Lenka odjela, tak s tím laskavě někdo něco udělejte 8). To nemůže přece! Přišlo mi to tak líto :oops: :,(.

L+L, to už je nuda obecná. Přestávají mě bavit…

A v ukázkách na středu byl ten kok*t Eliáš, to bude zase keců, přemlouvání, proč už někde nezdechl v pangejtu :cert: :cert: :cert: :cert: :poblion:

:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
25.3.13 22:35

Ha ve středu Eliáš :palec: jsem na ten jeho protivnej ksicht natěšená, ten vždycky něco vymyslí šmejd :mrgreen:
jinak jsem to nečekala ale Lenka s Jardou mě v té dílně až dojali, jak jí Jarda objal, já myslím, že když Lenka na pár týdnů vypadne tak udělá jen dobře… a Lenka učí na tom gymplu jo? říkala že se domluvila s Boženkou na volnu :think: mi zas něco uniklo, já myslela že tam chodí navštívit Miriam a učí někde jinde
tý Markétě se rozsvítilo hurá
Monika by potřebovala aby se na ní Mára vysral :cert: bóže ta by mu měla každý den líbat nohy že s ní je :zed:
teda můj chlap mě k nikomu nepřirovnává :think: :mrgreen: a já nás taky nějak v nikom nepoznávám :think: my většinou když má ten druhej vypruzenou náladu nebo prostě jen blbou poznámku tak nestartujeme ale spíš si toho druhýho dobíráme a děláme si z toho prdel, takže se ve výsledku snad nikdy nepohádáme :mrgreen: ale dost se zasmějeme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
25.3.13 22:37

Hele najednou mě to nechalo napsat slovo pr.el :think: :nevim: :lol: ááááááááá tak už to zas nejde, tak asi mám povolenou jen jednu pr.el denně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
25.3.13 23:29

@maluska tak třeba emimino pozná, že je to pr*el ve smyslu sranda, a to se asi může :mrgreen: a já teda nemám povolenou ani tu jednu denně :cert: asi tě nahlásím adminům.. :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.3.13 06:27

Mně to včera nepustilo ko*ota :mrgreen:

Podle ukázek bude chtít Monika po Márovi volnost 8o. Tak to jsem nepochopila. co ta důra pořád chce? Být Márou, tak jí dám volnosti, že se z toho poskládá. A to jsem jim fandila :roll:. Ona je fakt pitomá jak necky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
26.3.13 07:25

Hlavně že řešila jak Mára nedokáže brát vztah vážně. Je to prostě kravizna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.3.13 07:28

Je fajn, když má ženská sebevědomí, ale Monika to přehání až na půdu. Aby nezaplakala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
26.3.13 07:34

Kam Lenka odjede? a ona se necha obejmout? jeeeee :) :dance:

Nekdy mam 100chuti napsat do Novy scenaristum at te Monici napisou trochu jiny scenar, nebo me z ni uz taky trefi…to je takovej ksicht nevdecnej, by si ve svym veku mela uvedomit co vlastne chce a ta by ROZHODNE dite mit nechtela, pac az se ji narodi, by si to mohla ze mesic rozmyslet, ze ho vlastne nechce… :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
26.3.13 07:50

@Hanka79 ksichte nevdecnej jee docela trefny.

s tou Lenkou to nahodou udelali dobre, to z ni i logicky, kdyz se na chvilku zdejchne do Mnichova, tak to je podle me dobry reseni, ale nesmi tam vykysat moc dlouho.

Libuska s Liborem jsou taky celkem divni :think:, ale mela vcera moc pekny tricko. Mikyho bych nejradsi prohodila dverma, jak je drzej :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
26.3.13 07:55

@suik Ja uz na i na ty jeji obliceje jsem alergicka, kdyz se ji Mara venuje, nelibi se ji to, kdyz se ji nevenuje nelibi se ji to taky a pak prijde a rekne „omlouvam se nebo promin“ na to ji s*re pes :cert: vrrrr :)

Aha do Mnichova jede Lenka, no taky kam jinam :)

Libor uz by tu pusu mohl Libusce dat, uz se to taky tahne nejak dlouho (pokud si ji teda nedaj dneska :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí