Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nyklová s Růžou o5 nezklamaly ![]()
A Borisek mi přijde ted taky strašně fajn. A v dnešním díle mi ani Miky nevadil, jen ta Monika je taková důra.
@Hanka79 no ona vlastne nema kam jit
, ale mnichov je na jednu stranu zvlastni, kdyz tam prapuvodne vubec nechtela, asi jako ja do berlina ![]()
Nyklová s Růžou jsou fakt babizny jedovatý. Růža zase pěkně narostla. Nedávno byla po té krádeži na zhroucení a teď i baba zase vyskakuje ![]()
Ahoj,
no tak doufám, že Lenka nepojede na dlouho
Ach jo…
Monice jsem fandila, ale jestli se bude pořád chovat jak pipka, tak už jí fandit nebudu, to si Mára teda nezaslouží, dělá z něj furt jenom blbce. A jestli mají ponorku (podle Moniky) po ani ne měsíci chození - spaní, tak to je na tom hodně špatně teda.
Eliáš, bože toho nesnáším, jestli bude furt tak hnusnej…dycky mám chuť po něm něco hodit.
Jo ty dve baby tam perlej
tyhle dve to maji v popisu prace, ale proc i z dalsich delaji ty scenaristi pitomce to nechapu
![]()
A koukala jsem Lida je v 8m tehu…zachvilku to vypukne ![]()
@Hanka79 píše:… za chvilku pukne…
Jo ty dve baby tam perlejtyhle dve to maji v popisu prace, ale proc i z dalsich delaji ty scenaristi pitomce to nechapu
![]()
A koukala jsem Lida je v 8m tehu…zachvilku to vypukne
No klidně to na ní může přijít dřív, jsem na ten její porod zvědavá…
No a teda Lenka s Jardou, to se objali proč? Markéta u toho byla nebo odešla a oni si pak promluvili? To mám z toho radost, snad jim ta pauza prospěje a Lenka se brzy vrátí.
Jak jsme jí neměly rády, tak teď se nám po ní bude stýskat ![]()
Ahoj holky, taky koukám na Ulici s v mnohém s vámi souhlasím.
Tak snad nebude vadit, přidám-Li se k vám se svými názory a pocity.:) Lída mi jde na nervy, popravdě. Už od třetího měsíce se chytá za břicho, jako by měla rodit druhý den.
. Jsem zvědavá, co mají scénáristé v plánu s tím jejím rozenim. Jestli se něco posere nebo to bude v pohodě.
@Petorka píše:
No a teda Lenka s Jardou, to se objali proč? Markéta u toho byla nebo odešla a oni si pak promluvili? To mám z toho radost, snad jim ta pauza prospěje a Lenka se brzy vrátí.
Jak jsme jí neměly rády, tak teď se nám po ní bude stýskat
Lenka přišla do dílny, Markéta si tam balila věci, ale jelikož bylo po pracovní době, tak Lenka začala hysterčit, jakože jí Jarda lže, atd. Markéta vypadla, Lenka se dala do výčitek a Jarda ji přemlouval, ať zůstane, tak se spolu jakoby přetahovali, až si skončili v náručí…
Já myslím, že Lída už bude mít naplánovaný porod doma, vyvařené ručníky a kotel vody na kamnech, ale přijde to na ni o dva týdny dřív a rychlá ji odveze do porodnice…
![]()
Ahojte, jestli nevadi, tak se taky trochu pripojim. Myslim si, ze to fakt na Lidu prijde driv.. vypada to, ze to scenaristi zaonaci, ze bude rodit, kdyz bude ted v „azylu“ u Jitky. No a ta ji teda urcite zaveze do porodnice. Myslim, ze to tak s tou anginou toho jejiho manzela udelali schvalne…
@suik píše:
ja to nejvic slizla, kdyz jsme koukali na Ententyky - furt mi predhazoval Arnostku, vubec nevim proc
Asi kvůli Emiminu ![]()
@KPKristy píše: ...... tak se spolu jakoby přetahovali, až si skončili v náručí…
Jeeee
To je dobre, vsak my vime, ze to dopadne dobre ![]()