Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Eliáš je pěkný pamrd. Nesnáším ho. Bohužel ale si myslím, že nás ještě nějakou dobu štvát bude. Podle mě tam nebude jen tak. Až ho Liba odmítne, začne dělat problémy. Bude ji sledovat, zjistí, že randí s dokturkem, zruší dohodu a bude ji tyrat, že Boriska otec je on a ne žádný cizí chlap. Nejhorší na tom všem je to, že nikde není nahlášen Eliáš na policii, neexistují žádné důkazy, že ji mlátil. Rodina u soudu neobstojí a Farsky Olda uz vůbec ne, měl s ní kdysi poměr ne? Nevim nevim.
A jinak, do června nějaká ta svatba určitě bude. Předpokládám poslední díl
. Tak tady to dámy máte
.
@sannie přesně to si myslím, ani se mi nechce na to teďka dívat, přestala jsem to sledovat tehdy kvůli němu, on mě strašně točil
Líba z něho určitě chytne nervy, měla se s sebou na to setkání nekoho vzít ![]()
Já dnešní díl uvidím až v televizi, ale jak jsem pochopila, Eliáš už zase vytahuje drápky
to bude zase něco, proč jí proboha už nedá pokoj a nejde si po svých. Asi by zase od starýho Borise potřeboval pořádně profackovat. Taky toho Eliáše přímo nesnáším, ale říkám si na druhou stranu, že ten herec to hraje fakt výborně, prostě takovouhle postavu asi není jednoduchý zahrát
to jsem vždycky až zírala, jak dobře to hrají a Libuška (Zuzana Vejvodová) je taky výborná, moc se mi líbila i v seriálu Hraběnky ![]()
@sannie píše:
Eliáš je pěkný pamrd. Nesnáším ho. Bohužel ale si myslím, že nás ještě nějakou dobu štvát bude. Podle mě tam nebude jen tak. Až ho Liba odmítne, začne dělat problémy. Bude ji sledovat, zjistí, že randí s dokturkem, zruší dohodu a bude ji tyrat, že Boriska otec je on a ne žádný cizí chlap. Nejhorší na tom všem je to, že nikde není nahlášen Eliáš na policii, neexistují žádné důkazy, že ji mlátil. Rodina u soudu neobstojí a Farsky Olda uz vůbec ne, měl s ní kdysi poměr ne? Nevim nevim.
A jinak, do června nějaká ta svatba určitě bude. Předpokládám poslední díl. Tak tady to dámy máte
.
no co co co a takový slovo ti tu pustí jo
![]()
jj taky jsem nad tím tak uvažovala, no uvidíme co se z toho Eliáše vyklube, mě se na té postavě prostě líbí to že člověk nikdy neví co čekat - od takové povahy je to hodně reálně a svět není jen růžový a ulice taky být nemůže…
@Alik.htm jj jsou oba výborní a Libušku jsem obdivovala o to víc že v té době byla vlastně ve skutečnosti těhotná
@maluska no jo, vlastně máš pravdu. A vlastně ze začátku týhle série, jak byla na léčení, tak vlastně se doma věnovala prckovi
to pro ní jako pro herečku musel být fakt zápřah, těhotná hrála alkoholičku, to docela smekám, protože jsem jí to všechno sežrala ![]()
Lenka říkala přeci Miriam na pár dní, tak to nevidím na dlouho jako třeba s Vojtíííí. Takže holky klid, ona zjistí, jak jí Jarda chybí, že ho stále miluje a odpustí mu. Tomu prostě věřím.
Jé a ta Mirinka dneska mě tak dojala, chuděrka, jak plakala, jak říkala „jo“, když přišla babička a že to utřou
, tak to mi bylo té malé líto, plakala opravdově, manžel tu nadával, kdeže má tu špínu a bordel, kdyby viděla našeho uličníka, když rozpatlá jogurt… ![]()
@Petorka jo, ta scéna byla dobrá, i miri starší neměla chybu
ještě se mi Miriam líbila tuším v pátečním díle, když jí Jarda říkal, že dá Markétě odstupné, jak se ptala za co, to bylo boží, řekla dvě slova, ale jak ![]()
No a jak vypadal ten blbec, celý šedivý a mluvil jak ze záhrobí…doufám, že mu Libuška nepodlehne a neuvěří, ale myslím, že ne, jen bude mít s ním fakt trápení.
No a já nesnáším i toho herce, hrál i v Přešlapech, taky takovýho blba, nakonec tam myslím umřel jestli se nepletu.
@Ušoplesk
Jo jo to se mi taky líbila, já tu herečku mám děsně ráda, už od jejích prvních rolí, ať hrála co hrála, tak Maciuchovou prostě můžu ![]()
Miky jak mělzase ty kšandy a Lenka pořád nosí ty divný neforemný červený šaty,
Jinak myslím, si že mu už odpustila jen chce být nějakou dobu bez něj, přece kvuli jednomu uletu ho nenechá taky ho podvedla
@sunnyho.motylek taky mi to přišlo z toho dnešního dílu, že mu to odpustit chce, že jí chybí a chce to dát dohromady, ale má prostě blok, tak ono se to ani tak rychle odpouštět nesmí - musí se v tom nechat pořádně vymáchat aby si pamatoval
když říkala Jardovi že odjede do Mnichova tak se tvářili jak když na rok, ale Miriam říkala, že na pár dní, tak mi to přijde rozumný se na třeba 2 týdny vypařit, nemít ho na očích, vychladnout… zjistí že jí chybí a vrátí se, ale stejně to bude ještě těžký a žádná idylka to stejně nebude než se to usadí ![]()
Ty šaty má fakt Lenka divný a vůbec se teď nějak divně oblíká, viděla jsem teda z těch starých dílů jen jeden ale strašně jí to tam slušelo, teď je taková bez vkusu
nejvíc mě na ní dostala taková neforemná džínová sukně s divnou délkou, vypadala v tom divně a tlustě
Mne bylo Mirinky taky dneska lito, plakala opravdove, ze na ni Lenka kricela…a stejne si rikam, ze ty deti v tom musej mit gulas…jsou maly, clovek jim poradne nemuze vysvetlit to " ze tohle je jen filmova mama" apod. jak ji pak rikala Lenka „maminka pochova“…a vcera ji to v tom ruzovem svetriku moc sluselo
![]()