Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanka79 píše:
Fakt? to bych rekla, ze je teda ona mladsi
@maluska píše:
@Sherry no jo měla to ve scénáři, to ti jejich kulisáci (nebo jak se říká těm co se o to starají) neumí vytvořit pořádný bordel, to samý u tý Gábiny, baví se o bordelu, no tak ho tam mají pořádný udělat - to je taková práce nebo co
jim půjčíme děti a to teprv bude bordel. to co tam oni udělají je slabej čajíček
![]()
@maluska píše:no dyť nejsou, jen sourozenci, ale Mirinku hrajou prý dvojčátka… takže mají 3 děti a všechny hrajou v Ulici (teda můžou mít i víc dětí, to zas tak informovaná nejsem
a třeba mají ještě další dítě, tak to dají Lídě a bude
)
Ted uz jsem to pochopila, ale Petra psala ze je to dvojce Simona a ne segra, tak me to zarazilo
kazdopadne to je i jedno
ale je to rozkosna holcicka, ikdyz ma takovy zubyska ![]()
@Hanka79 tak to je přesný komentář, taky mě napadlo, že si dělal pleťovou masku ![]()
@BoDaViDoVe aha tak to jsem si ani nevšimla že Mirinku změnili
, @Hanka79 tak jsem to asi popletla já. To se omlouvám. Já fakt měla za to že jsem četla že jsou dvojčata. A ono teda malá má dvojče
Lenka psala, ze tahle Mirinka byla i ta v porodnici, ja jsem si rikala, ze tedka jak Jarda vzpominal a byla tam ukazka jak prisel za Lenkou do porodnice, ze ten oblicejicek byl Mirince hrozne podobnej, ze to snad byla i ona
a taky ze jo ![]()
Tuto roli hrálo už několik dětí.. z počátku je hrály dvojčata Vavrochovy. Několik dílu i Anna Spáčilová a nyní dítko Krauseová
Herec(čka):
Herec(čka) narození Národnost Dílů
Adéla Krauseová Česká 34 dílů (z 39 dílů)
Anna Spáčilová Česká 3 dílů (z 39 dílů)
Anežka Vavrochová Česká 1 dílů (z 39 dílů)
Michaela Vavrochová Česká 1 dílů (z 39 dílů)
@Hanka79 co obličej, ale ten nosík prasečí..
není to náhodou dcera seriálový Gábiny, že mají obě tak zvířecí obličeje? ![]()
@Petra Z píše: , @Hanka79 tak jsem to asi popletla já. To se omlouvám. Já fakt měla za to že jsem četla že jsou dvojčata. A ono teda malá má dvojče
V pohode…proste, ale ze dvojcat je…
ale podobny jsi spolu jsou, akorat rikam, Sima je urco starsi :p
@BoDaViDoVe píše:
Tuto roli hrálo už několik dětí.. z počátku je hrály dvojčata Vavrochovy. Několik dílu i Anna Spáčilová a nyní dítko KrauseováHerec(čka):
Herec(čka) narození Národnost Dílů
Adéla Krauseová Česká 34 dílů (z 39 dílů)
Anna Spáčilová Česká 3 dílů (z 39 dílů)
Anežka Vavrochová Česká 1 dílů (z 39 dílů)
Michaela Vavrochová Česká 1 dílů (z 39 dílů)
Pane jo, tech se vystridalo:)
@BoDaViDoVe no tak teď v tom máme naprosto jasno
dík, já si teda vůbec nevšimla že jí změnili
jo a takhle Mirinka je teda sestra Šimona nebo to byla ta jiná
@Tamtama taky jsem tu psala jestli není náhodou spíš Gábiny ale spíš podle toho zubatého úsměvu ![]()
Ahoj holky, sleduju často vaši diskuzi o Ulici, vždycky čtu, co bude dopředu. ![]()
Každopádně jsem tady postřehla, že řešíte Mirinku, tak tady ji máte jako mimčo i se „Šimonem“ a rodiči: http://adelka2010.rajce.idnes.cz/Adelka_2010/
@maluska Šimona z Ulice hraje Jakub Krause, takže to je bratr Adély Krauseové-Mirinky z Ulice
@gabi.design píše:
Ahoj holky, sleduju často vaši diskuzi o Ulici, vždycky čtu, co bude dopředu.Každopádně jsem tady postřehla, že řešíte Mirinku, tak tady ji máte jako mimčo i se „Šimonem“ a rodiči: http://adelka2010.rajce.idnes.cz/Adelka_2010/
se divim, že ty fotky jsou takhle volně přístupné ![]()