Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17154
26.3.13 21:15
@Hanka79 píše:
Fakt? to bych rekla, ze je teda ona mladsi :)
:lol: no dyť nejsou, jen sourozenci, ale Mirinku hrajou prý dvojčátka… takže mají 3 děti a všechny hrajou v Ulici (teda můžou mít i víc dětí, to zas tak informovaná nejsem :mrgreen: a třeba mají ještě další dítě, tak to dají Lídě a bude :lol: )
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
26.3.13 21:19
@maluska píše:
@Sherry no jo měla to ve scénáři, to ti jejich kulisáci (nebo jak se říká těm co se o to starají) neumí vytvořit pořádný bordel, to samý u tý Gábiny, baví se o bordelu, no tak ho tam mají pořádný udělat - to je taková práce nebo co :mrgreen:

jim půjčíme děti a to teprv bude bordel. to co tam oni udělají je slabej čajíček :mrgreen: :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
26.3.13 21:20
@maluska píše: :lol: no dyť nejsou, jen sourozenci, ale Mirinku hrajou prý dvojčátka… takže mají 3 děti a všechny hrajou v Ulici (teda můžou mít i víc dětí, to zas tak informovaná nejsem :mrgreen: a třeba mají ještě další dítě, tak to dají Lídě a bude :lol: )

Ted uz jsem to pochopila, ale Petra psala ze je to dvojce Simona a ne segra, tak me to zarazilo :think: :mrgreen: kazdopadne to je i jedno :) ale je to rozkosna holcicka, ikdyz ma takovy zubyska :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
26.3.13 21:20

@Hanka79 tak to je přesný komentář, taky mě napadlo, že si dělal pleťovou masku :mrgreen:
@BoDaViDoVe aha tak to jsem si ani nevšimla že Mirinku změnili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65372
26.3.13 21:24

, @Hanka79 tak jsem to asi popletla já. To se omlouvám. Já fakt měla za to že jsem četla že jsou dvojčata. A ono teda malá má dvojče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
26.3.13 21:25

Lenka psala, ze tahle Mirinka byla i ta v porodnici, ja jsem si rikala, ze tedka jak Jarda vzpominal a byla tam ukazka jak prisel za Lenkou do porodnice, ze ten oblicejicek byl Mirince hrozne podobnej, ze to snad byla i ona :) a taky ze jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
26.3.13 21:27

mirinka

Tuto roli hrálo už několik dětí.. z počátku je hrály dvojčata Vavrochovy. Několik dílu i Anna Spáčilová a nyní dítko Krauseová

Herec(čka):
Herec(čka) narození Národnost Dílů
Adéla Krauseová Česká 34 dílů (z 39 dílů)
Anna Spáčilová Česká 3 dílů (z 39 dílů)
Anežka Vavrochová Česká 1 dílů (z 39 dílů)
Michaela Vavrochová Česká 1 dílů (z 39 dílů)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
26.3.13 21:29

@Hanka79 co obličej, ale ten nosík prasečí.. :lol: není to náhodou dcera seriálový Gábiny, že mají obě tak zvířecí obličeje? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
26.3.13 21:48
@Petra Z píše: , @Hanka79 tak jsem to asi popletla já. To se omlouvám. Já fakt měla za to že jsem četla že jsou dvojčata. A ono teda malá má dvojče

V pohode…proste, ale ze dvojcat je… :D ale podobny jsi spolu jsou, akorat rikam, Sima je urco starsi :p

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
26.3.13 21:48
@BoDaViDoVe píše:
Tuto roli hrálo už několik dětí.. z počátku je hrály dvojčata Vavrochovy. Několik dílu i Anna Spáčilová a nyní dítko KrauseováHerec(čka):
Herec(čka) narození Národnost Dílů
Adéla Krauseová Česká 34 dílů (z 39 dílů)
Anna Spáčilová Česká 3 dílů (z 39 dílů)
Anežka Vavrochová Česká 1 dílů (z 39 dílů)
Michaela Vavrochová Česká 1 dílů (z 39 dílů)

Pane jo, tech se vystridalo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
26.3.13 21:49

@BoDaViDoVe no tak teď v tom máme naprosto jasno :palec: dík, já si teda vůbec nevšimla že jí změnili :) jo a takhle Mirinka je teda sestra Šimona nebo to byla ta jiná
@Tamtama taky jsem tu psala jestli není náhodou spíš Gábiny ale spíš podle toho zubatého úsměvu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
26.3.13 21:51

@Petra Z dyť já to taky pomotala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
26.3.13 22:09

Ahoj holky, sleduju často vaši diskuzi o Ulici, vždycky čtu, co bude dopředu. :mrgreen:

Každopádně jsem tady postřehla, že řešíte Mirinku, tak tady ji máte jako mimčo i se „Šimonem“ a rodiči: http://adelka2010.rajce.idnes.cz/Adelka_2010/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
26.3.13 22:10

@maluska Šimona z Ulice hraje Jakub Krause, takže to je bratr Adély Krauseové-Mirinky z Ulice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
26.3.13 22:18
@gabi.design píše:
Ahoj holky, sleduju často vaši diskuzi o Ulici, vždycky čtu, co bude dopředu. :mrgreen:Každopádně jsem tady postřehla, že řešíte Mirinku, tak tady ji máte jako mimčo i se „Šimonem“ a rodiči: http://adelka2010.rajce.idnes.cz/Adelka_2010/

se divim, že ty fotky jsou takhle volně přístupné  8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky