Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18259
26.3.13 20:49
@Petra Z píše:
@sunnyho.motylek mirinka je dvojče šimona

Fakt? to bych rekla, ze je teda ona mladsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13131
26.3.13 20:49

Já někde četla, že jsou dvě holčičky - dvojčata a vždycky natáčí s tou Mirinkou, která je hodná… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.3.13 20:50
@Petorka píše:
Jé a ta Mirinka dneska mě tak dojala, chuděrka, jak plakala, jak říkala „jo“, když přišla babička a že to utřou :srdce:, tak to mi bylo té malé líto, plakala opravdově, manžel tu nadával, kdeže má tu špínu a bordel, kdyby viděla našeho uličníka, když rozpatlá jogurt… :lol:

Tak to jsem si taky říkala. A že prý se Lenka zlobila. To by měla vidět mě, když má Ondra Matyldu až za ušima, všude po stole a židli a pusu si utírá zásadně do trička :cert: :oops:. Jo, vidíte dobře na metříku, jsou mu tři, ale s jídlem teď děsně prasečí. Zlobím se s ním při každým jídle i pití :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.3.13 20:51

Už tahám zítřek, je na uložto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
26.3.13 20:52
@Sherry píše:
to u nás to bejvalo, na zemi, na malé, na židli, pod zadkem, na stole a ve finále i na zdi..

Takhle je to presne u nas kdyz malej ji sam,,,ale my to mame i ve vlaskach, upatlany ruce a zacne si smrdlat vlasky…my vzdycky po jidle prevlikame :lol: ma to total vsude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
26.3.13 21:01
@Hanka79 píše:
Takhle je to presne u nas kdyz malej ji sam,,,ale my to mame i ve vlaskach, upatlany ruce a zacne si smrdlat vlasky…my vzdycky po jidle prevlikame :lol: ma to total vsude :)

My taky. Včera dokonce Honzík našel sudocream a přikládám fotku, jak vypadal :D. A koukejte na ten kukuč :D.
To bych chtěla vidět Lenku, co by na to říkala Mirince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
26.3.13 21:03
@sannie píše:
My taky. Včera dokonce Honzík našel sudocream a přikládám fotku, jak vypadal :D. A koukejte na ten kukuč :D.

„Mami, ja za nic nemuzu“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: asi nova pletova maska :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.3.13 21:04
@sannie píše:

Haha, to mi připomnělo, jak mi nedávno sestřenice líčila jejich story. Ráno ještě spali, holčička (2,5) po nich začala lézt a dělat masáž obličeje, očí, hlavy. Prý to bylo moc fajn, ale když procitli, zjistili, že jsou celí omatlaní Rybilkou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
26.3.13 21:05

@Hanka79 Asi :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
26.3.13 21:07
@KPKristy píše:
Haha, to mi připomnělo, jak mi nedávno sestřenice líčila jejich story. Ráno ještě spali, holčička (2,5) po nich začala lézt a dělat masáž obličeje, očí, hlavy. Prý to bylo moc fajn, ale když procitli, zjistili, že jsou celí omatlaní Rybilkou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Haha…kamarádce zase tatínek hlídal syna, a usnul, a když přišla do obýváku, tak roztloukal rajčata a říkal, že vaří mamince obídek :D. Věk, necelé tři roky. To by bylo moc i na mě, ale co nadělat, tyhle situace jsou spíše k smíchu, a zlobte se na ně :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
26.3.13 21:08

@Marcip
dvojčata tam hrála a střídala se…teď to hraje jiná „herečka“…

Příspěvek upraven 26.03.13 v 21:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
26.3.13 21:11

To jsem vycuckla z chatu s Lenkou :)

IVA
zdravím, kde jste vzeli malou Mirinku? Je to užasný dítě:-)
Mirinka prošla konkurzem, vybíralo se z několika holčiček. Jsme jí okouzleni všichni, dělá nám je jen radist. Kuriózní je, že je to holčička, se kterou jsme točili již v porodnici, když se Lence Mirinka narodila.

jak se vám točí s malou Mirinkou???
S malou Mirinkou jsme se během natáčení úžasně sblížily, což se pak odráží i při samotné práci na place. Jsme na sebe napojené, takže reaguje na mé psychické stavy a díky tomu scény působí pravdivě. Na svůj věk je to velmi vnímavé dítě.

Dobrý večer Míšo, tak mě napadá… zažije někdo v Ulici aspoň trošku štěstí??? Pokaždé nastanou takové zvraty, že to až je nenormální… Vám třem to štěstí přeju… Vy, jako Lenka držte se a dejte Jardovi šanci…
Myslím si, že tyhle zvraty lidé zažívají i v běžném životě. Naštěstí nic netrvá věčně, takže Lence a Jardovi snad budou hvězdy opět nakolněny.

Bude to jestě napíínavéé vratíte se k sobě?
Můžu vám slíbit, že to napínavé rozhodně bude, jako diváci se máte na co těšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
26.3.13 21:13

@Sherry no jo měla to ve scénáři, to ti jejich kulisáci (nebo jak se říká těm co se o to starají) neumí vytvořit pořádný bordel, to samý u tý Gábiny, baví se o bordelu, no tak ho tam mají pořádný udělat - to je taková práce nebo co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.3.13 21:15
@maluska píše:
@Sherry no jo měla to ve scénáři, to ti jejich kulisáci (nebo jak se říká těm co se o to starají) neumí vytvořit pořádný bordel, to samý u tý Gábiny, baví se o bordelu, no tak ho tam mají pořádný udělat - to je taková práce nebo co :mrgreen:

Moje děti by mohly dělat kulisáky a ani by to Novu moc nestálo. Pracují velmi rychle - do pěti minut mají bordel jako ze žurnálu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13131
26.3.13 21:15
@BoDaViDoVe píše:
@Marcip
dvojčata tam hrála a střídala se…teď to hraje jiná „herečka“…Příspěvek upraven 26.03.13 v 21:14

Aha, tak to jsem nevěděla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky