Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petra Z píše:
@sunnyho.motylek mirinka je dvojče šimona
Fakt? to bych rekla, ze je teda ona mladsi ![]()
Já někde četla, že jsou dvě holčičky - dvojčata a vždycky natáčí s tou Mirinkou, která je hodná… ![]()
@Petorka píše:
Jé a ta Mirinka dneska mě tak dojala, chuděrka, jak plakala, jak říkala „jo“, když přišla babička a že to utřou, tak to mi bylo té malé líto, plakala opravdově, manžel tu nadával, kdeže má tu špínu a bordel, kdyby viděla našeho uličníka, když rozpatlá jogurt…
Tak to jsem si taky říkala. A že prý se Lenka zlobila. To by měla vidět mě, když má Ondra Matyldu až za ušima, všude po stole a židli a pusu si utírá zásadně do trička
. Jo, vidíte dobře na metříku, jsou mu tři, ale s jídlem teď děsně prasečí. Zlobím se s ním při každým jídle i pití ![]()
@Sherry píše:
to u nás to bejvalo, na zemi, na malé, na židli, pod zadkem, na stole a ve finále i na zdi..
Takhle je to presne u nas kdyz malej ji sam,,,ale my to mame i ve vlaskach, upatlany ruce a zacne si smrdlat vlasky…my vzdycky po jidle prevlikame
ma to total vsude ![]()
@Hanka79 píše:
Takhle je to presne u nas kdyz malej ji sam,,,ale my to mame i ve vlaskach, upatlany ruce a zacne si smrdlat vlasky…my vzdycky po jidle prevlikamema to total vsude
My taky. Včera dokonce Honzík našel sudocream a přikládám fotku, jak vypadal
. A koukejte na ten kukuč
.
To bych chtěla vidět Lenku, co by na to říkala Mirince.
@sannie píše:
My taky. Včera dokonce Honzík našel sudocream a přikládám fotku, jak vypadal. A koukejte na ten kukuč
.
„Mami, ja za nic nemuzu“
asi nova pletova maska ![]()
@sannie píše:
My taky. Včera dokonce Honzík našel sudocream a přikládám fotku, jak vypadal. A koukejte na ten kukuč
.
Haha, to mi připomnělo, jak mi nedávno sestřenice líčila jejich story. Ráno ještě spali, holčička (2,5) po nich začala lézt a dělat masáž obličeje, očí, hlavy. Prý to bylo moc fajn, ale když procitli, zjistili, že jsou celí omatlaní Rybilkou
![]()
@KPKristy píše:
Haha, to mi připomnělo, jak mi nedávno sestřenice líčila jejich story. Ráno ještě spali, holčička (2,5) po nich začala lézt a dělat masáž obličeje, očí, hlavy. Prý to bylo moc fajn, ale když procitli, zjistili, že jsou celí omatlaní Rybilkou![]()
![]()
Haha…kamarádce zase tatínek hlídal syna, a usnul, a když přišla do obýváku, tak roztloukal rajčata a říkal, že vaří mamince obídek
. Věk, necelé tři roky. To by bylo moc i na mě, ale co nadělat, tyhle situace jsou spíše k smíchu, a zlobte se na ně
.
@Marcip
dvojčata tam hrála a střídala se…teď to hraje jiná „herečka“…
Příspěvek upraven 26.03.13 v 21:14
To jsem vycuckla z chatu s Lenkou ![]()
IVA
zdravím, kde jste vzeli malou Mirinku? Je to užasný dítě:-)
Mirinka prošla konkurzem, vybíralo se z několika holčiček. Jsme jí okouzleni všichni, dělá nám je jen radist. Kuriózní je, že je to holčička, se kterou jsme točili již v porodnici, když se Lence Mirinka narodila.
jak se vám točí s malou Mirinkou???
S malou Mirinkou jsme se během natáčení úžasně sblížily, což se pak odráží i při samotné práci na place. Jsme na sebe napojené, takže reaguje na mé psychické stavy a díky tomu scény působí pravdivě. Na svůj věk je to velmi vnímavé dítě.
Dobrý večer Míšo, tak mě napadá… zažije někdo v Ulici aspoň trošku štěstí??? Pokaždé nastanou takové zvraty, že to až je nenormální… Vám třem to štěstí přeju… Vy, jako Lenka držte se a dejte Jardovi šanci…
Myslím si, že tyhle zvraty lidé zažívají i v běžném životě. Naštěstí nic netrvá věčně, takže Lence a Jardovi snad budou hvězdy opět nakolněny.
Bude to jestě napíínavéé vratíte se k sobě?
Můžu vám slíbit, že to napínavé rozhodně bude, jako diváci se máte na co těšit.
@Sherry no jo měla to ve scénáři, to ti jejich kulisáci (nebo jak se říká těm co se o to starají) neumí vytvořit pořádný bordel, to samý u tý Gábiny, baví se o bordelu, no tak ho tam mají pořádný udělat - to je taková práce nebo co ![]()
@maluska píše:
@Sherry no jo měla to ve scénáři, to ti jejich kulisáci (nebo jak se říká těm co se o to starají) neumí vytvořit pořádný bordel, to samý u tý Gábiny, baví se o bordelu, no tak ho tam mají pořádný udělat - to je taková práce nebo co
Moje děti by mohly dělat kulisáky a ani by to Novu moc nestálo. Pracují velmi rychle - do pěti minut mají bordel jako ze žurnálu ![]()
@BoDaViDoVe píše:
@Marcip
dvojčata tam hrála a střídala se…teď to hraje jiná „herečka“…Příspěvek upraven 26.03.13 v 21:14
Aha, tak to jsem nevěděla ![]()