Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@laducha
No třeba
![]()
Já to znám taky, moje už 5ti letá se taky umí tak zmastit, vždycky poznám ve školce, co měli k obědu na její mikině…nevím, kde to vzala, ale pusu si zásadně utírá do rukávů, doma to nedělá nikdo.
No já též doufám, že se nedají dokupy Libuna s El., ale byla u toho taková divná hudba, jakoby si testoval její nervy na něj ![]()
Ema vystrkuje drápky a začíná být po jejím, chudák Franta, odnáší to zase jen on ![]()
Monika bych řekla, že neví, co chce… Měla by si rozsvítit v hlavě ![]()
Tak já myslím, že Libuška s Eliášem se už snad k sobě nevrátí, to by bylo fakt trapné…spíš tam bude chvilku dusno a pak čekám ten velký heppáč s doktůrkem ![]()
Na Blesku jsem četla, že tam bude hrát i Cibulková, ale nenapsali koho.
Taky jsem si včera všimla toho že se Mára vyzouval až když lezl do postele
že jim to nepřijde divný to takhle natáčet, kdo v ČR ještě v tomhle počasí leze až do ložnice v botách, budiž do chodby, ale po celém bytě
je fakt že se nemusel vyzout ani do té postele ![]()
myslím že se Libuška s Eliášem dohromady nedá, má z něj strach a jak sama říkala dr., už k němu vůbec nic necítí, přijde jí spíš jak chudák… jen by mě zajímalo jestli Eliášovi jde fakt jen o zlepšení vztahu s Borisem a nebo se snaží zas přes Borisa dostat k Libušce
sama si myslím, že tam spíš půjde o Boris-Eliáš než o Libušku-Eliáše… Libuška je podle mého dost zakoukaná do dr. a ten si na ní dá taky pozor
rodina Liškových mě sere řádně, konečně se trochu uklidnil Bedřich (ten mě dřív točil nejvíc, tím jak furt startovat po kvůli blbostem) a teď mi neskutečně leze na nervy Franta furt s tou Viky
se z ní může… a Ema mi přijde rozmazlená, hodně si dupe
no a Anča no comment… si myslím, že se to začne s Toužimskou hrotit, já si to myslím od začátku že to nebude jen hodná „teta“ ta jim ještě ukáže
@vokishka třeba nějakou psycholožku kterou za chvíli bude potřebovat malej Boris
no a tu Moniku jsem v dnešním díle aspoň konečně trochu pochopila o co jí jde, jí chybí na začátku vztahu právě takové to oťukávání, randění - prostě takové to pěkné „vzrůšo“ když se dáte dohromady s někým novým, bohužel má smůlu, měla by se vzpamatovat a uvědomit si že s Márou to tak prostě bohužel nejde a brzdit to uměle je větší blbost než to tak nechat být
@cilly píše:
Já nechápu, proč Monika s Márou myjou ručně nádobí, když tam mají myčku.![]()
Taky jsem se tomu divila
![]()
No milá Ema je pěkně vyčurinkaná. Evě do očí neřekne, že k ní nechce, vymyslí si program a pak mami, tati zařidteto. Grantu chápu, je zamilovaný. Třeba zůstane doma sám a něco bude;-) myslím jako s Viky.nebo mejdan.
Moniku to asi taky štve, jak sě chová, vypadala přešle, tak snad to Mára ustojí a budou v pohodě. Ježiš on je úplně božíí:-)
Taky přeji Frantovi všechno dobré, proč by nemohl být domluvený s Viky? Je hezké, když někoho má… ![]()
Toužimská beztak bude žalovat kurátorovi na Lišky
a Ema mu měla říct, že u ní bydlet nechce a ne dělat takové cavyky s výletem apod.
Eliáš je nebezpečný, ikdyž je hodný ![]()
Liškovi by neměli dělat habaďůry a něco Emě dokazovat, pokud ona má problém s postupem, asi by bylo nejlepší, aby se všichni sešli i s kurátorem a Ema řekla, co jí vadí atd.
takti si Toužimská bude myslet, že ji navádí a akorát si oni pekně zatopí
jsem taky zvědavá, jak to vymysleli dál, aby nakonec nedávali Emu matce s křikem a pod dohledem, to by taky bylo jak ze života ![]()
Tomu mytí nádobí u M+M jsem se taky divila. Oni mají myčku, ale jsou schopni se pohádat kvůli mytí nádobí. Zase to někdo nedomyslel ![]()
moje řeč, ale to by zas nebyl sáhodlouhý seriál, kdyby to Ema vyklopila hned ![]()
@Ušoplesk píše:
Liškovi by neměli dělat habaďůry a něco Emě dokazovat, pokud ona má problém s postupem, asi by bylo nejlepší, aby se všichni sešli i s kurátorem a Ema řekla, co jí vadí atd.
takti si Toužimská bude myslet, že ji navádí a akorát si oni pekně zatopí
jsem taky zvědavá, jak to vymysleli dál, aby nakonec nedávali Emu matce s křikem a pod dohledem, to by taky bylo jak ze života
V ukázce na zítřek už bylo, jak Toužimská vyskakuje, že jí to dělají naschvál. Bude asi husto…
@KPKristy píše:
V ukázce na zítřek už bylo, jak Toužimská vyskakuje, že jí to dělají naschvál. Bude asi husto…
to bude, a tím tuplem si Ema začne vyskakovat na obě strany ![]()
@zuzice já toho Máru taky žeru
a Monika fakt vypadala, že se jí rozsvítilo a že by o Máru nerada přišla, je fakt, že my s nynějším manželem jsme se do toho vztahu taky nějak vrhli, taky to vlastně jinak nešlo a o to randění jsme přišli a někdy nám to bylo fakt líto, ale jsou důležitější věci na světě a každý vztah se do toho bodu vážnosti dřív nebo později dostane
já Fantu taky chápu a vlastně je to hezký, jak je zamilovanej, ale jak se s něčím přijde tak už vím dopředu že Franta začne zas „já jdu s Viky, já jsem domluvený s Viky“ ani nemusí otevřít pusu a vím co řekne
ale taky mě napadlo, že by mohlo něco být, jestli ho nechají doma ![]()