Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petorka
jako monika je zabitej případ.. je jak malej harant co neví jestlu tu hračku chce nebo nechce a jestli ju chce hodně nebo málo.
vyliskat by potřebovala ![]()
www.ndbrno.cz/…oice-teremin ze dne 22.2.2013 - pro vaznou nemoc Martina Mysicky zrusili predstaveni…
@ncc1701
A myslíš, že kvůli tomu takhle mluví??
Já myslím, že to spíš patří k roli, jako aby vypadal tak zkroušeně a že jako šel do sebe a je mu líto, co udělal atd…
@ncc1701 To me mrzi pokud mel nebo ma vazne zdravotni problemy…uvidime zda takhle mluvi schvalne nebo ne…zase kdyby nebyl uplne fit, asi by ho tam nevratili…tezko rict ![]()
@Hanka79 píše:
@ncc1701 To me mrzi pokud mel nebo ma vazne zdravotni problemy…uvidime zda takhle mluvi schvalne nebo ne…zase kdyby nebyl uplne fit, asi by ho tam nevratili…tezko rict
Taky si myslím. Pokud by na tom byl tak blbě, že už mu nemoc ovlivnila i hlas (bůhví, co to je za nemoc), tak by ho tam asi nevrátili ![]()
To je mi k prdu, že už to tam je.. stahuju tepve dnešní a ještě mi zbývá 7 hodin ![]()
@Sherry píše:
Na uložto už to je![]()
A mně to nejde stáhnout. Hlásí mi to, že už se stahuje jedna věc, tak to nemůže stahovat druhou, ale to je kravina, páč nic nestahuju ![]()
@Tamtama píše:
To je mi k prdu, že už to tam je.. stahuju tepve dnešní a ještě mi zbývá 7 hodin
no tak já tam měla 15 minut a už je to hodina.. kurna fix..ale na tebe nemám
![]()
@KPKristy píše:
A mně to nejde stáhnout. Hlásí mi to, že už se stahuje jedna věc, tak to nemůže stahovat druhou, ale to je kravina, páč nic nestahuju
a tak jedině celý zrušit a všechno znova. mě se to občas taky stalo
@Sherry píše:
no tak já tam měla 15 minut a už je to hodina.. kurna fix..ale na tebe nemám![]()
![]()