Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanka79 píše:
To jo konecne, my se s manzelem osmatlavali hned prvni rande…na co cekat![]()
a budem spolu letos 9 let
no kdyby my se jen ošmatávali
a to to ani rande vlastně nebylo… ale letos spolu budeme 10 let a na výročí nám porodím 2 dítě - tak jsme asi věděli co děláme ![]()
Já to včera nakonec stáhla, ale už jsem to neviděla, čekala jsem už jen na to aby se to stáhlo, když mi zbývalo posledních 10 min. viděla jsem to nadějně a nechtělo se mi to rušit, ale oči jsem neudržela a usnula u toho
když jsem procitla bylo staženo ale na koukání teda už ani pomyšlení, tak jsem zvědavá kdy se na to dneska podívám, ta moje cácora mi vydrží odpoledne v postýlce než jí dohraje na věži CD s pohádkama a pak je hned u mě a já potřebuju i žehlit a u toho se tak krásně žehlí ![]()
@KPKristy píše:
Tak u mě manžel na prvním rande (nejen) přespal. Jsme spolu pět let…
@Petorka píše:
Dobré ráno!
Tak my to taky vzali celkem hopem, seznámili jsme se na autobusovém nádraží, koukli na sebe, jiskra přeskočila, manžel za mnou přišel, podal ruku, představil se, povídali jsme si asi 10 minut, než jsme dojeli na konečnou, pozval mě na pizzu, strávili jsme spolu 3 hodiny, přišlo nám, že se známe celou věčnost, když mě doprovodil domů, tak jsme se políbili, druhý den na petříně, kdybych ho neodmítala, tak i to a nakonec na to došlo za další dva dny v lesíku, letos budeme slavit 13 let a 8 od svatby
A Cibulkovou mám taky ráda, tak jsem na ní zvědavá, ale aby podpořila Lenku se mi zdá divný, když se nestýkají, nemají dobrý vztah, že by zrovna teď o ní Lenka stála, to se mi nezdá, ale její mámu by hrát mohla, to se mi zdá asi nejpravděpodobnější…
aha tak na tebe tu teda nemáme, já svého manžela taky už znala nějakou dobu, jsme navíc z malého města, všichni se tu známe i když neznáme - víte jak všichni tu vědí všechno a naši tátové jsou rodáci takže rodiny se znají, byla otázka času kdy na sebe natrefíme ![]()
@maluska píše:koukám že jste se s tím taky nesrali
tak pak nás nemají L a L vytáčet
No neboj, ale to šimrání v břiše a mráz po zádech jsem taky zažila. Týden jsme byli domluvení na to rande, takže na nervíky bylo času dost ![]()
@maluska píše:
aha tak na tebe tu teda nemáme, já svého manžela taky už znala nějakou dobu, jsme navíc z malého města, všichni se tu známe i když neznáme - víte jak všichni tu vědí všechno a naši tátové jsou rodáci takže rodiny se znají, byla otázka času kdy na sebe natrefíme
Tak my bychom na sebe nenatrefili, kdybychom nebyly hodné děti a nejeli každý se svou maminkou nakupovat. Jo, v supermarketu jsme se po sto letech potkali ![]()
@Petorka píše:
Dobré ráno!
Tak my to taky vzali celkem hopem, seznámili jsme se na autobusovém nádraží, koukli na sebe, jiskra přeskočila, manžel za mnou přišel, podal ruku, představil se, povídali jsme si asi 10 minut, než jsme dojeli na konečnou, pozval mě na pizzu, strávili jsme spolu 3 hodiny, přišlo nám, že se známe celou věčnost, když mě doprovodil domů, tak jsme se políbili, druhý den na petříně, kdybych ho neodmítala, tak i to a nakonec na to došlo za další dva dny v lesíku, letos budeme slavit 13 let a 8 od svatby
A Cibulkovou mám taky ráda, tak jsem na ní zvědavá, ale aby podpořila Lenku se mi zdá divný, když se nestýkají, nemají dobrý vztah, že by zrovna teď o ní Lenka stála, to se mi nezdá, ale její mámu by hrát mohla, to se mi zdá asi nejpravděpodobnější…
Pěkný… Tolik věcí za jeden den ![]()
No my jsme sice z Prahy, náhodou ale jsme bydleli blízko sebe, natrefit jsme na sebe mohli několikrát, moje máma jako uč. ve školce manžela pravděpodobně někdy měla, dokonce jsme chodili na stejnou základku, ale jsme od sebe 10 let, tak jsme se minuli.
Před 6ti lety jsme si koupili domeček na malé vesničce u Prahy, tak moje děti pak budou ti rodáci, co si tady třeba najdou ty protějšky
, dcera tu má jednoho „kamaráda“ ze školky a sousedství už vyhlídlého ![]()
@Petorka píše:
No mně to připadne stejně, taky si myslím, že to prostě hrál a sakra dobře, to mu musím zase uznat.
Tak holky, právě jsem u ranní kávy shlédla dnešní díl…a pro ty, co je Libor s Libuškou tak vytáčeli…budete myslím spokojené
… ![]()
@radulicek píše:
A nebo je fakt nemocnej.. a prenesou to i na eliase. Proto mozna ted ta zmena, ze se chce vidat s boriskem a urovnat to.. treba jakoze umira, tak sel do sebe.. i kdyz bych mu to neprala, ale vypadal fakt hodne spatne… no uvidime..
No a i to je možné. Hrozně vypadal to souhlasím, jestli proto, že on sám je nemocný, tak je mi ho líto, i když ho nemám ráda a jestli to tak dobře zahrál, tak smekám klobouk.
@Petorka píše:
No a i to je možné. Hrozně vypadal to souhlasím, jestli proto, že on sám je nemocný, tak je mi ho líto, i když ho nemám ráda a jestli to tak dobře zahrál, tak smekám klobouk.
určitě je nemocný, je mi ho líto. Ten hlkas se zahrát nedá a vypadal ne moc dobře
@levanda ježiš vy mě tu doháníte ke zvědavosti ![]()
@KPKristy v supermarketu - to je romantika
my v paneláku, když se nastěhoval do stejného co jsem bydlela s našima, se tam ale nastěhoval se svou novou manželkou
takže nic no a pak to přišlo v báru takže taky velké romantika
a klasický rande jsme prostě už nikdy neměli no ![]()
Teda mě se nezdál nemocný, myslela jsem že to jen tak hraje, teda hlas fakt divný to jo, to mě zarazilo, ale tak nějak si nemyslím, že kdyby byl nemocný, že se vrhá na další díly ulice, pokud se tam teda třeba jen nemihne, třeba ho Boris pošle kamsi a on se stáhne s tím ať se ozve až bude chtít, ale pokud je nemocný tak i tohle mohli oželet, jen je rozvést a bylo by ![]()