Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petorka viď si taky říkám, třeba měl jen komplikovanou angínu nebo tak něco
mně se u Liškových nelíbí hlavně to jak se tam vůbec řeší problémy, aby to nevěděl ten a ten, nejčastěji to byly děti, pak to prasklo a bylo to ještě horší, teď se to zas tutlá a obelhává se Eva, místo aby Emě vysvětlili, že to má řešit přímo ![]()
Ahoj holky, já bych teda taky řekla, že Eliáš byl jen nastydlý, ale zase jsem si říkala, proč to neudělali tu scénu někdy jindy?
asi tomu chtěli dát důraz, jaký je chudák… Myslím, že se s malým Borisem stejěn stýkat nebude, ten ho ze srdce nenávidí a já se mu vůbec nedivím
Jinak už se teda večer moc těším na tu očekávanou pusu
Taky mě napadlo, že by ta Cibulková mohla hrát Márovu mámu, teď s ní přeci telefonoval a asi budou jeho postavu rozšiřovat mi to přijde. Jinak Monika je fakt kráva, to svět neviděl. Přesně jsem chápala Márovo chování. To si holt měla najít někoho jinýho, když chtěla takovéty první ošahávačky a seznamování apod.
Mára s ní má svatou trpělivost… ![]()
A Ema mě teda taky pěkně namíchla… Nechápu, proč jí podporujou, hlavně teda Anička. Já to chápu, že jí chce ochránit, ale stejně před tím neutečnou. Frantovi rozumím. Taky bych ve 13 letech šílela, kdybych měla něco domluvený a najednou se to furt ruší, protože milé Emě se prostě chce!! ![]()
@Alik.htm ja teda obcas z moniky taky nemuzu… ale dneska mi prisla docela v pohode a hlavne to rekla na rovinu… a asi ji i trochu chapu, dlouho s nikym nebyla, tak ted by chtela takove to hezke romanticke randeni… mozna ma i strach, aby to s marou dopadlo, kdyz se predtim tak spalila… ale maa je fakt super a myslim, ze ty jeji nalady vzdycky docela ustoji… docela jim drzim palce a doufam, ze se monika trochu zmeni a uz nebude mit prad ten kyselej ksicht…
@Alik.htm Oni ulici předtáčejí několik týdnů dopředu a určitě i herci tomu přizpůsobujou svůj program, tak jestli to točili zrovna když byl nachlazený a nechtěl to rušit aby nenaboural celý natáčecí den…
Skoukla jsem dnešek a zaměřila se na Eliáše. Divný mi přišel akorát ten hlas, jinak se jeví normálně ![]()
Pusa byla fajn a musela jsem se smát - než k tomu došlo, jak byli blízko u sebe a Libuška něco říkala, Libor byl tak nervózní, až to bylo srandovní ![]()
@KPKristy píše:
Skoukla jsem dnešek a zaměřila se na Eliáše. Divný mi přišel akorát ten hlas, jinak se jeví normálněPusa byla fajn a musela jsem se smát - než k tomu došlo, jak byli blízko u sebe a Libuška něco říkala, Libor byl tak nervózní, až to bylo srandovní
Taky jsem se ted na to divala a poustela si to 2:-)no konecne uz bylo na case
![]()
Tak jsem zase jediná, která čeká až na dnešní večer?
No mně to neva, jsem ráda, že to můžu „sledovat“ s váma dopředu ![]()
Zase mě napadlo, proč ta Lenky máma už pak nebyla řešená, na svatbu teda přijet nechtěla nebo jí nakonec Lenka ani nezvala? Že by najednou se ozvala a chtěla přijet, divné. Ona ta Cibulková tam bude hrát nějakou jinou roli, jak psali, zpočátku jen menší a pak se víc rozvine, je fakt, že Cibulková není ta z hereček, která by někde hrála štěk. A má tam být až od dubna, kdežto Mára jede k rodičům už zítra, takže jeho máma to nebude…
@Petorka, já bych taky koukala radši večer, ale u nás jedou pohádky a popravdě je to jediná část dne, kdy je dítě relativně v klidu a já můžu třeba poklidit kuchyň nebo koupelnu, aniž by mi lítal pod nohama…
@KPKristy
Tak to já tu mám právě nejvíc živé děti, v tuhle dobu mají nejvíc energie na rozdávání, lítají tu, mladší nechce do pyžama, z Ulice toho moc nemáme, ale jindy není možnost na to kouknout, navíc bysme koukali stejně na 2×, manžel se u toho odreagovává taky ![]()
Jinak ty pohádky na dvojce mě děsně štvou, nechápu, proč kouzelná školka musí být v tuhle dobu a ne třeba ve 3-4odpoledne, vždyť je to pro malé děti, tak proč to mají mít takhle pozdě, pak ještě večerníček a mája..takže to se dcera kouká jen o víkendu, školku jí nahrávám a pouští si jí odpoledne, jak dojdeme ze školky.
No tak moc nam toho neprozradili… jen ze to bude az od zari… blby…