Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanka79 píše:![]()
![]()
![]()
tak kdyz uz bych musela cekat 7h, tak si radsi stahnu ten zitrejsi..ono se v tom dnesnim stejne skoro nic neprihodilo
já jsem mela z 33 minut 9 hodin..takže na to kašlu
@Hanka79 píše:![]()
![]()
![]()
tak kdyz uz bych musela cekat 7h, tak si radsi stahnu ten zitrejsi..ono se v tom dnesnim stejne skoro nic neprihodilo
to je slovo do pranice. prd na dnešní.. zítřejší bude beztak lepší..no pokud se to stáhen…
mě se to nějak zaseklo uplně!!!
No tak 3 hodiny tak to teda nasrat na hrob a nedat kytky..
radši jdu koukat na star wars tam se apson něco děje. ne jak L+L
![]()
@Sherry píše:
No tak 3 hodiny tak to teda nasrat na hrob a nedat kytky..
radši jdu koukat na star wars tam se apson něco děje. ne jak L+L![]()
Tak já s dovolením maličko naznačím (kdyžtak nečtěte dál)…že „ne jak L+L“ už možná úplně nebude pravda ![]()
@Hanichka
tomu tedy nerozumím, takže Libuška a doktor do toho konečně praští? Nějak významně nebo jen pusa? No konečně se holky tedy dočkáme!!!
A myslím, že tady nemusís naznačovat, ale rovnou to vybalit ![]()
Super, takže vybaluji, že bude pusa
Ale po tom čekání mi to přijde teda dost významný
Že konečně ![]()
Monika je pipina, neví co chce…bude tak dlouho váhat, až ji Mára kopne do p…ozadí… Nebo se jí rozsvítí..:-) Měla počítat do čeho jde, když spolu žijí, pracují..tak ať je ráda, že má takového chlapa… ![]()
A Ema-to je malej spratek, vždy si pískne a je to podle ní…
a všichni okolo jí to trpí a podřizují se jí..
Romaně už mohli taky najít nějakýho šohaja, tváří se jak stará panna..a svýma náladama kazí Moniku…
@Hanichka píše:
Super, takže vybaluji, že bude pusaAle po tom čekání mi to přijde teda dost významný
Že konečně
no tak supér, a to před nebo po setkání s Eliášem? a díky za info, mám se na zítra na co těšit!
@BoDaViDoVe
No tak to jsme se zase nic nedozvěděly…
- myslím z toho článku
Třeba to bude Lenky mamka(ale nebyla tam už někdy ze začátku?
)
A co se stalo nebo kdo je mamka od Gábiny..?
Tak ze včerejšího dílu se mi nakonec stáhlo jen 7 minut
mi to občas takhle blbne, že třeba týden nemůžu stahovat a pak to dva dny jede jak drak..
Mohla by hrát mamku lenky, podle toho, jak s ní lenka telefonovala, vypadala, že bude nějaká akurátní apod., to by na ni pasovalo… a mohla by ji jakože přijet podpořit
nebo gábinina, ale tam zatím nevidím, proč by se objevila… no jsem zvědavá
cibulkovou mám ráda
@Tamtama píše:
Tak ze včerejšího dílu se mi nakonec stáhlo jen 7 minut![]()
![]()
mi to občas takhle blbne, že třeba týden nemůžu stahovat a pak to dva dny jede jak drak..
Mě se to také občas sekne a staženo pár minut ![]()
Pisou, ze budeme cumet, koho Vilma C. bude hrat. Ona vsude hraje takovy sekernice, ze tady by nemusela byt vyjimka. Kde je dira v deji a je potreba pevna ruka? Napada me Nykluv osobni zivot.